Zoeken


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.

Vertrek
Deze Kenia en Tanzania lodge groepssafari heeft vaste vertrekdatums.

Aantal deelnemers Dit is een groepssafari met een gegarandeerd vertrek bij 2 personen en maximaal 6/7 personen.

Vertrekdatum ~ prijs 
Prijzen zijn in USD p.p.


06-01-18 ~ $ 4.735,00
20-01-18 ~ $ 4.735,00
03-02-18 ~ $ 4.735,00
17-02-18 ~ $ 4.735,00
03-03-18 ~ $ 4.165,00
17-03-18 ~ $ 4.165,00
07-04-18 ~ $ 3.730,00
21-04-18 ~ $ 3.730,00
05-05-18 ~ $ 3.730,00
19-05-18 ~ $ 3.730,00
02-06-18 ~ $ 4.405,00
16-06-18 ~ $ 4.405,00
07-07-18 ~ $ 5.030,00
21-07-18 ~ $ 5.030,00
04-08-18 ~ $ 5.030,00
18-08-18 ~ $ 5.030,00
01-09-18 ~ $ 5.030,00
15-09-18 ~ $ 5.030,00
06-10-18 ~ $ 5.030,00
20-10-18 ~ $ 5.030,00
03-11-18 ~ $ 4.100,00
17-11-18 ~ $ 4.100,00
01-12-18 ~ $ 4.100,00
15-12-18 ~ $ 4.735,00 

Single supplement
Single supplement en prijzen voor 3 personen op 1 kamer hebben we op aanvraag beschikbaar.

Inbegrepen bij deze safari
Alle transfers, vervoer, accommodatie, maaltijden, entrees tot de parken en activiteiten volgens reisschema. Vervoer in 4x4 landcruiser met pop-up roof en gedurende de hele safari en eigen Engelstalige chauffeur/gids. 1 x park entree in de masai Mara, 2e parkfee voor Trans Mara gebied op verzoek kost $ 75,00. 15 kg bagage in soft bag. 

Niet inbegrepen bij deze safariOptionele activiteiten, drankjes, water, fooien, persoonlijk uitgaven, annulerings- en reisverzekering, visums, vluchten, maaltijden niet opgenomen in reisschema en drankjes in de hotels. Transfers op andere dagen dan dag 1 en 12.

Vliegtickets
De intercontinentale vluchten zijn niet inbegrepen. Vluchten met een aankomst en vertrek in Nairobi is aan te bevelen. Dit kan via verschillende maatschappijen.
Graag verwijzen we ook naar onze policy voor vliegtarieven op deze site.

Indien gewenst regelen wij ook graag de vluchten voor u.

Visum en paspoort
U hebt voor Kenia en Tanzania een visum nodig aan te vragen bij de Ambassade of aan de grens. Voor de aanvraag bij de ambassade hebt u een geldig paspoort, een reisbevestiging, één pasfoto en het bewijs van inenting tegen gele koorts nodig.
Koopt u een visum aan de grens, dan heeft u alleen een geldig paspoort nodig.
Uw paspoort dient nog 6 maanden geldig te zijn na terugkomst uit Kenia en Tanzania.

Deze bepalingen wijzigingen regelmatig.Printen | E-mail

12-daagse groepssafari Kenia en Tanzania

12-daagse groepssafari door Kenia en Tanzania - HET BESTE VAN OOST-AFRIKA.

“Het beste van Oost-Afrika” is een groepssafari door Kenia en Tanzania die u de mooiste parken van zuidelijk Kenia en het noorden van Tanzania laat zien. U reist in een groep van maximaal 6 of 7 personen. De volledige safari wordt uitgevoerd onder begeleiding van een Engelstalige gids en u reist in een landcruiser met pop-up roof. Tijdens de gehele groepssafari heeft u gegarandeerd een window seat (plaats bij het raam). Deze groepssafari vertrekt al bij minimaal 2 personen en u overnacht in 4-5 sterren accommodaties.

Korte reisbeschrijving Dag 1: Nairobi.
Bij aankomst op de luchthaven van Nairobi (NBO) staat uw gids voor de komende groepssafari op u te wachten. U wordt naar de auto gebracht voor uw transfer naar het hotel.
Overnachting: Nairobi Serena Hotel (O).

Dag 2: Nairobi City Tour
Vanmorgen staat er een Nairobi City tour op het programma. U bezoekt Sheldrick Elephant Orphanage, Giraffe Centre en Karen Blixen museum. Na de lunch vertrekt u richting Lake Naivasha waar u twee nachten verblijft. Lake Naivasha ligt ten noord/westen van Nairobi en is onderdeel van de Great Rift Valley. Onderweg stop u bij een uitkijkpunt om van het uitzicht te genieten. Lake Naivasha is een zogenaamd "fresh water lake" en is 139 vierkante kilometer groot en op de diepste plekken 6 meter diep. 
Overnachting: Lake Naivasha Sopa Lodge. (O, L, D)

Dag 3: Lake Nakuru National Park.
U vertrekt naar Lake Nakuru NP voor een ochtend en middag game drive waarbij u de kans heeft om naast luipaarden ook de witte of zwarte neushoorn te zien. Verder zal er in het meer een groot aantal vogels zijn waaronder de greater en lesser flamingo en en andere watervogels. In de late namiddag reist u terug naar uw accommodatie.    
Overnachting: Lake Naivasha Sopa Lodge. (O, L, D)

Dag 4: Masai Mara Game Reserve.
Vanmorgen is het nog mogelijk om optioneel een bootsafari op Lake Naivasha te maken waarbij veel vogels, giraffen, buffels en natuurlijk nijlpaarden en misschien wel krokodillen kunt spotten. Omstreeks 10:00 uur vertrekt u naar Masai Mara Game Reserve. Via Rift Valley bereikt u in de loop van de namiddag de Masai Mara. De Masai Mara is beroemd om de 'Big Five'. De grote katachtigen zoals de leeuw, luipaard en cheeta worden vaak gespot. Na aankomst in de Masai Mara maakt een game drive en-route naar de lodge.
Overnachting: Mara Serena Lodge of Ashnil Lodge of Mara Sarova Lodge (O, L, D)

Dag 5: Masai Mara Game Reserve.
Vandaag maakt u een ochtend- en middag gamedrive in het spectaculaire Masai Mara Game Reserve. U zult verrast zijn door de vele prachtige fotografische mogelijkheden. De permanente bewoners van de Masai Mara zijn diverse antilopensoorten, olifanten, buffels, leeuwen, luipaarden en neushoorns. Maar dit zijn slechts een paar van de veel voorkomende dieren.
Overnachting: Mara Serena Lodge Lodge of Ashnil Lodge of Mara Sarova Lodge (O, L, D)

Dag 6: Serengeti Nation al Park.
Vandaag vertrekt u vroeg voor de lange reis naar Serengeti NP in Tanzania. Onder weg geniet u van een picknick lunch. Bij de Isebania grens verruilt Kenia voor Tanzania. Na de grensformaliteiten rijdt u door naar de Ndabaka gate van Serengeti. De naam Serengeti betekent 'eindeloze vlaktes' en is afgeleid van de Masai taal. Het park ligt in een h oogvlakte tussen de Ngorongoro hooglanden en de grens van Kenia met Tanzania. Afhankelijk van de tijd maa kt u nog een gamedrive op weg naar de lodge
Overnachting: Serengeti Serena Lodge of Serena Mbuzi Camp of Mbalageti Tented Lodge (O, L, D)

Dag 7: Serengeti National Park.
Na het ontbijt vertrekt u voor een ochtend gamedrive in het wereldberoemde wildreservaat, Serengeti National Park. De Serengeti is ongeveer 14.763 vierkante kilometer groot en is een van de meest unieke wildlife gebieden in de wereld. De Serengeti bevat de grootste resterende aantallen antilopen in Afrika. De overvloed aan herbivoren bestaan uit wildebeest, zebra’s, gazelle’s, Topi’s, buffels en hartebeesten, om er maar een paar te noemen. Serengeti is ook beroemd om de aanwezigheid van roofdieren zoals de leeuw, cheeta, luipaard en hyena en bevat een grote verscheidenheid aan vogels. De dag sluit u natuurlijk ook af met een game drive in de middag.
Overnachting: Serengeti Serena Lodge of Serena Mbuzi Camp of Mbalageti Tented Lodge (O, L, D)

Dag 8: Serengeti National Park.
Een tweede dag in de Serengeti. Vandaag neemt u een picknick lunch mee. U verkent verschillende gebieden zoals Moro kopjes en Gol kopjes. De uitgestrekte graslanden worden afgewisseld met (Kopjes) rotsen die als eilanden in de vlakte roofdieren aantrekt. U ontdekt ook het Seronera gebied met de stromende riviertjes. Deze habitat vormt aantrekkingskracht voor een verscheidenheid aan vogels, zoogdieren en reptielen. U lunch gebruikt u bij Nabi Hill. Na de lunch reist u via de Malanja depressie van de Ngorongoro Conservation Area naar Ngorongoro Serena Lodge. Nadat u de kraterwand bent opgereden is de kans groot dat u wolken over de lippen van de krater ziet rollen als een mistige waterval. Uw luxe safari lodge past precies in de contouren van de Ngorongoro crater en is gebouwd van vulkanisch gesteente. De lodge biedt een spectaculair uitzicht op de Ngorongoro crater, maar is vrijwel onzichtbaar als je beneden op de kraterbodem staat.
Overnachting: Ngorongoro Serena Lodge of Ngorongoro Explorean (in Karatu) (O, L, D)

Dag 9: Ngrongoro Crater.
Na het ontbijt staat er een 6 uur durende game drive in de Ngorongoro Crater op het programma. De Ngorongoro Crater leeft als onderdeel van de 'Big Five' de zeldzame zwarte neushoorn. De concentratie van dieren betekent dat u waarschijnlijk een groot aantal van deze dieren van soms heel erg dichtbij gaat zien. U daalt geleidelijk via een 2200 meter lange weg de kraterwand af voor een spannende dag met misschien wel ontmoetingen met leeuwen, olifanten, buffels, de zwarte neushoorn en een luipaard. Na de gamedrive verlaat u het krater gebied en wordt u naar uw volgende accommodatie gebracht.
Overnachting: Lake Manyara Serena Lodge of Kirurumu Tented Lodge (O, L, D)

Dag 10: Lake Manyara National Park.
U maakt vandaag een ochtend en een middag game drive in Lake Manyara National Park. Bij binnenkomst rijdt u eerst door een regenwoud voordat u de vlaktes van Lake Manyara bereikt. Ook is het mogelijk in Lake Manyara uw lunch te gebruiken. Vanmiddag bezoekt u ook het dorp Mto wa Mbu en Great Rift Valley voordat u naar uw lodge terug gaat.
Overnachting: Lake Manyar a Serena Lodge of Kirurumu Tented Lodge (O, L, D)

Dag 11: Amboseli National Park.
Via Arusha reist u door naar de grens met Kenia. Na de grensformaliteiten reist u verder naar Amboseli National Park. Vandaag is een langere reisdag en afhankelijk van de tijd van aankomst maakt u nog een gamedrive en-route naar uw accommodatie. Amboseli National Park, ligt aan de voet van de Kilimanjaro (19.430 ft) en is beroemd om zijn grote kuddes olifanten en tijdens heldere dagen een prachtig uitzicht op de Kilimanjaro. U maakt een ochtend en een middag game drive.
Overnachting:
Amboseli Serena Lodge of Amboseli Oltukai Lodge. (O, L, D)

Dag 12: Nairobi.
De laatste dag van deze groepssafari door Kenia en Tanzania. Er staat nog een ochtend game drive op het programma en krijgt u een lunch aangeboden alvorens u naar Nairobi wordt gebracht voor uw vertrek terug naar Nederland.

De auto
Voor deze groepssafari maken we gebruik van de grootste landcruisers (7-seaters) voorzien van een pop-up roof. Alle auto’s zijn voorzien van airconditioning en een koelkast waardoor u altijd kunt beschikken over een koel drankje. Hoge kwaliteit voor een aangename prijs.

Mogelijke optionele activiteiten tijdens deze groepssafari
Serengeti Ballon safari $ 499,00 p.p.
Masai Mara Ballon safari $ 499,00 p.p.
Bezoek Masai dorp Ngorongoro Crater gebied $ 35,00 p.p.
Vlucht naar Zanzibar vanaf Nairobi $ 280,00 p.p. enkele vlucht

Verlenging
Wij adviseren u graag hoe u deze safari kunt verlengen aan de kust van Kenia of met een verblijf op het "spice eiland " Zanzibar of de nog minder ontdekte en bezochte eilanden Pemba of Mafia. Alle eilanden hebben fraaie stranden en staan bekend als snorkel- en duikbestemmingen.« Terug naar het overzicht

 

  Calamiteitenfonds  
 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap