ZoekenNieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Reisvoorwaarden Going Africa Safaris

Aan wat we publiceren wordt grote aandacht besteed. We geven vrij gedetailleerde dagprogramma’s om een zo goed mogelijk beeld te geven van de reis. Afrika is Afrika en er zijn altijd factoren die invloed kunnen hebben op de uitvoering van de reis. Aanpassing van dienstregelingen, kapotte wegen, slecht weer of materiaalpech is hiervan een aantal voorbeelden.
Vanzelfsprekend mag u er van uitgaan dat we er alles aan doen om de kwaliteit en het karakter van de reis zoveel mogelijk te handhaven. Maar overmachtsituaties kunnen er altijd zijn.
Onze offertes zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid van vluchten en accommodaties. Mocht één van de aangeboden accommodaties onverwacht niet beschikbaar zijn, dan reserveren wij voor u een alternatieve en minstens gelijkwaardige accommodatie.
Going Africa Safaris maakt voor excursies gebruik van lokale vertegenwoordigers. Voor lokale vertegenwoordigers waar Going Africa Safaris niet in bemiddelt, draagt Going Africa Safaris geen enkele verantwoordelijkheid.
Waar Going Africa Safaris op de website verwijst naar andere websites is dit met informatieve bedoelingen. Going Africa Safaris draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van andere websites.

Klik hier voor de uitgebreide reisvoorwaarden.

Privacy Statement

Going Africa Safaris hanteert een strikt privacybeleid. Going Africa Safaris neemt uw privacy serieus en gaat zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Going Africa Safaris registreert met directe betrekking tot u enkel en alleen uitdrukkelijk de door uzelf opgegeven informatie. Uw persoonsgegevens kunt u altijd laten verwijderen. Alle persoonsgegevens die door Going Africa Safaris worden verzameld, worden strikt vertrouwelijk bewaard en worden niet uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar gemaakt zonder uw toestemming.
Uw gegevens worden uitsluitend geregistreerd om u op maat gesneden informatie te leveren en u steeds beter van dienst te kunnen zijn.

 

  Calamiteitenfonds  
 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap