ZoekenNieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Reisvoorwaarden Going Africa Safaris

Aan wat we publiceren wordt grote aandacht besteed. We geven vrij gedetailleerde dagprogramma’s om een zo goed mogelijk beeld te geven van de reis. Afrika is Afrika en er zijn altijd factoren die invloed kunnen hebben op de uitvoering van de reis. Aanpassing van dienstregelingen, kapotte wegen, slecht weer of materiaalpech is hiervan een aantal voorbeelden.
Vanzelfsprekend mag u er van uitgaan dat we er alles aan doen om de kwaliteit en het karakter van de reis zoveel mogelijk te handhaven. Maar overmachtsituaties kunnen er altijd zijn.
Onze offertes zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid van vluchten en accommodaties. Mocht één van de aangeboden accommodaties onverwacht niet beschikbaar zijn, dan reserveren wij voor u een alternatieve en minstens gelijkwaardige accommodatie.
Going Africa Safaris maakt voor excursies gebruik van lokale vertegenwoordigers. Voor lokale vertegenwoordigers waar Going Africa Safaris niet in bemiddelt, draagt Going Africa Safaris geen enkele verantwoordelijkheid.
Waar Going Africa Safaris op de website verwijst naar andere websites is dit met informatieve bedoelingen. Going Africa Safaris draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van andere websites.

Klik hier voor de uitgebreide reisvoorwaarden.

Aansprakelijkheidsverzekering

Natuurlijk hopen dat we nooit aanspraak hoeven te maken op deze verzekering. Tot op heden is dat ook niet het geval. Ondanks dat we uw safari zo goed mogelijk proberen te organiseren en uit te voeren, blijft een ongeluk(je) altijd mogelijk. Omstandigheden in Afrika zijn nu eenmaal anders dan in Nederland of België. We weten dit door onze vele inspectie en studiereizen naar dit mooie continent.
Hoewel we hiertoe niet verplicht zijn, heeft Going Africa Safaris wel een Aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Dit zoals dat ook voor alle ANVR aangesloten organisaties verplicht is.
Mocht u tijdens uw reis iets overkomen waardoor u persoonlijke schade oploopt en is deze persoonlijke schade (in)direct veroorzaakt door een persoon of organisatie die door Going Africa Safaris is ingeschakeld voor uw safari, excursie of accommodatie, dan bent u c.q. zijn wij hiervoor verzekerd conform Europese maatstaven. Vergoeding vindt dan ook plaats volgens de Europeesche maatstaven en niet conform die van het land waar het ongeval plaats vond. Het zal duidelijk zijn dat de Europeesche maatstaven veel gunstiger zijn. 

Privacy Statement

Going Africa Safaris hanteert een strikt privacybeleid. Going Africa Safaris neemt uw privacy serieus en gaat zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Going Africa Safaris registreert met directe betrekking tot u enkel en alleen uitdrukkelijk de door uzelf opgegeven informatie.
Alle persoonsgegevens die door Going Africa Safaris worden verzameld, worden strikt vertrouwelijk bewaard en worden niet uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar gemaakt zonder uw toestemming.
Uw gegevens worden uitsluitend geregistreerd om u op maat gesneden informatie te leveren en u steeds beter van dienst te kunnen zijn.

Op ons boekeingsformulier vragen we ook om gegevens van thuisblijvers te verstrekken. Wij gaan ervan uit dat u de thuisblijvers zelf informeert dat wij deze gegevens in ons bezit hebben en deze uitsluitend zullen gebruiken in geval van een calamiteit.

Verwerking van persoonsgegevens
Om de door uw geboekte reis zo goed mogelijk te leveren, is het noodzakelijk uw persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze lokale partners, die de door uw geboekte reis of delen daarvan uitvoeren.
Uw persoonsgegevens worden nooit zonder uw toestemming verstrekt aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie.
Wij kunnen voor uw reis verplicht worden (door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) uw persoonsgegevens te verstrekken wlke verwerkt worden voor een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die ter plekke toepasselijk worden geacht.
Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten om overheidsinstanties toch behulpzaam te zijn.

Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens
Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien u inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens wilt, kunt u dit doorgeven op het volgende emailadres info@goingafrica.com

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan info@goingafrica.com

Wijzigingen
Het beleid omtrent privacy is gebaseerd op wettelijke bepalingen die kunnen veranderen. Derhalve behouden we het recht om wijzigingen aan te brengen in onze privacy policy. Het advies is om onze policy regelmatig te blijven checken.

 

  Calamiteitenfonds  
 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap