Zoeken
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Liwonde National Park, Malawi

Liwonde National Park ligt vlak onder Lake Malawi en daarmee in het zuiden Malawi.

Liwonde National Park is een relatief klein park, maar is wel een van de meest aansprekende en mooiste nationale parken van Malawi. De Shire River is een belangrijke levensbron voor de dieren die in Liwonde National park leven. De oevers van de Shire River zijn begroeid met riet en palmen die het geheel een zeer kenmerkend karakter geven.

Een bootsafari over de Shire River laat u naast de nijlpaarden en zoogdieren die worden aangetrokken door het water ook veel vogels zien. Wees niet verbaast wanneer een grote krokodil vlak voor u de zandbank verlaat om de bescherming van het water op te zoeken.

Naast deze dieren leven er ook groepen olifanten, andere antilopensoorten (waaronder de sable antilope) en luipaarden. Andere katachtige dieren zijn niet aanwezig in Liwonde National Park.

Natuurlijk vormt ook de aanwezigheid van de zwarte neushoorn aantrekkingskracht uit op het toerisme en de populariteit van dit fraaie park. Verder kenmerkt het landschap van Liwonde National Park zich door grasvlaktes, mopane bossen en moerassen langs de rivier.

Liwonde National Park is beslist de moeite waard om voor meerdere nachten in uw reisschema op te nemen. Naast de game drives is er ook de mogelijkheid voor een wandelsafari en een night game drive.

Bij deze laatste activiteit in Liwonde National park is het natuurlijk erg leuk wanneer u misschien een genet, stekelvarken of bushbaby te zien krijgt.

Bezoek Liwonde National Park met Going Africa Safaris.

Malawi safari - 12-daags avontuur in stijl

Een luxe afwisselende 12-daagse reis door Malawi "Het hart van Afrika" en met een combinatie aan wildlife, cultuur en rust. Een echte safari in stijl. 


Lees meer »

Malawi reizen - 22-daagse avontuurlijke reis door zuid en noord Malawi

Een afwisselende reis naar het zuiden en noorden van Malawi waarbij wildlife afgewisseld wordt met strand, relaxen en sportieve activiteiten. Een complete Malawi ervaring.


Lees meer »

Malawi reis - 12-daags avontuur naar de bijzondere gebieden van Malawi

Een afwisselende 12-daagse Malawi reis waar landschap afgewisseld wordt met wildlife, cultuur en relaxen bij Lake Malawi met verblijf in middenklasse accommodaties.


Lees meer »

 

  Calamiteitenfonds  
 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap