ZoekenNieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Over ons

We hebben van onze passie en hobby ons beroep gemaakt. De passie is ontstaan door onze jarenlange reiservaringen naar dit prachtige continent. Reiservaringen en passie die we nu inzetten met Going Africa Safaris voor u als (toekomstige) klant. Met Going Africa Safaris zetten we onze jarenlange reiservaringen naar Afrika in om u te helpen bij een juiste keuze voor uw reis naar Zuidelijk en Oostelijk Afrika. Onze ervaringen zijn in 1996 begonnen. Met deze ervaringen bieden wij u een juiste safari aan met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Een goede prijs/kwaliteit verhouding vinden we belangrijk. We werken met lokale touroperators met wie we veelal zelf ervaring hebben opgedaan en bij ons een goede en betrouwbare indruk hebben achtergelaten. Deze betrouwbare partner willen we ook voor u zijn. Onze persoonlijke benadering, kleinschalige aanpak, kennis van de lokale omstandigheden en de behoefte om u een onvergetelijke Afrikaanse reiservaring aan te bieden zijn hiervoor een goede basis.

Kiest u voor Going Africa Safaris, dan kiest u voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dag en nacht houden we voor u een oogje in het zeil om dit te garanderen. Een relaxte safari voor u, is een zorg voor ons. Onze ervaringen zetten we in om van u enthousiaste en verslaafde reizigers naar dit prachtige continent te maken. Net als wij. Afrika verdient het en u ook!
 
Going Africa Safaris staat voor u klaar en bij ons heeft u altijd een streepje voor.

Going Africa Safaris in de Stentor en de Twentsche Courant Tubantia.

Going Africa Safaris in de Meridian, editie 6, december 2008

Going Africa Safaris

 

  Calamiteitenfonds  
 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap