Zoeken

Veiligheid

Zambia is een overwegend veilig land. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal en zakkenrollen voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Deze bepalingen wijzigingen regelmatig.

Beste reistijd

Zambia kan het hele jaar door bezocht worden. De maanden mei/juni t/m oktober/november zijn echter het meest geschikt.

Tanzania gerelateerde links

- Wikipedia Zambia
- Zambia Tourist board
- Zambia Overheid
- BBC Zambia
Stichting SPOTS
Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nlWe werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Zambia kampeersafari

Zambia kampeersafari met Going Africa Safaris.

U zult het merken, er zijn niet veel kampeersafari’s die speciaal gericht zijn op Zambia. We hebben de beste selectie kampeersafari reizen in Zambia voor uw geselecteerd.
Elke kampeersafari in Zambia richt zich op een specifiek gebied in Zambia. Hierdoor worden alle gebieden voor u bereikbaar. Alleen is dat niet in een enkele kampeersafari in Zambi te doen.
U overnacht op stretchers in comfortabele tenten. De comfortabele kampeersafari’s zijn voor de meer avontuurlijk ingestelde mensen die aan wat anders toe zijn dan de gebaande paden en de nog meer onontdekte plekken wil ontdekken!
De kampeersafari in Zambia hebben soms het karakter van een expeditie. Het vervoer is een uniek samengestelde 4WD safari voertuig en u reist maximaal met 10 personen in een kleine groep.

Unieke, complete en comfortabele Zambia kampeersafari reizen starten bij Going Africa Safaris.

19-daagse avontuurlijke expeditie kampeersafari Zambia

19-daagse avontuurlijke expeditie kampeersafari Zambia naar o.a. Kasanka, Bangweulu, North Luangwa, Luambe en South Luangwa met een groep van 2 tot maximaal 12 personen.


Lees meer »

22-daagse Livingstone naar Johannesburg safari via Malawi en Mozambique

Met deze zeer afwisselende safari reist u door het hart van Malawi en Zambia om vervolgens via de kust van Mozambique en de oude handelsroutes naar Zuid-Afrika door te reizen. U begint uw reis in Livingstone in Zambia en eindigt in Johannesburg Zuid-Afrika.


Lees meer »

 

  Calamiteitenfonds  
 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap