Printen | E-mail

Paardrijsafari Botswana

Paardrijsafari in Botswana een ultieme ervaring! Actief zijn in Botswana en u wilt niet steeds in een 4x4 auto zitten om van de fraaie gebieden en de dieren die er leven te genieten! Een paardrijsafari is dan een unieke mogelijkheid om op plekken te komen waar niet snel iemand anders komt en om dieren op een natuurlijke manier tot op korte afstand te benaderen.

Paardrijden in Afrika of Botswana is voor ons eenvoudig te regelen en hoewel het niet meteen het eerste zal zijn waar u aan denkt bij een safari in Botswana, is het misschien wel de meest ultieme manier om van de natuur te genieten. Door de landschappen meegaloperen naast giraffes, zebra’s of andere dieren. Trotseer het water van de Okavango Delta en wees niet bang om nat te worden wanneer u helemaal los gaat in het water van de Okavango Detla. Benader wilde dieren en misschien wel de wilde honden.

Sensationele ervaringen die slechts weinigen maken. Een paardrijsafari in Botswana kan gewoon niet door iedereen gemaakt worden. U dient een ervaren ruiter te zijn en verwacht wordt dat u het paard altijd onder controle kunt houden. 

Interesse? Bekijk snel onderstaande paardrijsafari reizen in Botswana. Daar treft u ook uitgebreidere informatie aan.

Prijsindicatie
Omdat we behoorlijk wat lodge safari's naar Botswana aanbieden proberen we het zoeken iets eenvoudiger te maken door bij onderstaande overzicht een prijsindicatie te geven met aantallen $$$$$.
Daarbij gaan we er vanuit dat het om een prijs per persoon gaat en "vanaf" is. In de meeste gevallen gaat het dan om reizen in het groene seizoen. Hoogseizoenprijzen zijn dus hoger.

tot $ 2.000 = $
$ 2.000 tot $ 3.000 = $$
$ 3.000 tot $ 4.000 = $$$
$ 4.000 tot $ 5.000 = $$$$
$ 5.000 of hoger = $$$$$

7-daagse paardrijsafari Okavango Delta

Paardrijsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een ultieme beleving in bijzondere afgelegen gebieden. Wij hebben de overtuiging dat u nooit het ware gevoel van de vrijheid zult vergeten die u te paard hebt ervaren bij Macatoo Camp in de Okavango Delta.


Lees meer »

9-daagse paardrijsafari Botswana

Een Paardrijsafari in Botswana voor de echte liefhebber en om in een unieke omgeving en op een unieke manier te genieten. De afsluiting bij Machaba zal als een kers op de taart voelen. €€€€


Lees meer »

 

  Calamiteitenfonds  
 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap