Zoeken


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.

Vertrek
Dit is een groepreis naar Zuid Tanzania en heeft vaste vertrekdatums waarbij vertrek altijd op een vrijdag is.

Aantal deelnemers Deze safari kent een gegarandeerd vertrek bij 1 persoon en er gaan maximaal 7 personen mee.

vertrek datum ~ prijs
Prijzen zijn in USD p.p.

2017

06-01 ~ $ 2.985,00
20-01 ~ $ 2.970,00
10-02 ~ $ 3.010,00
24-02 ~ $ 3.010,00
09-06 ~ $ 3.295,00
23-06 ~ $ 3.295,00
14-07 ~ $ 3.160,00
28-07 ~ $ 3.160,00
11-08 ~ $ 3.160,00
25-08 ~ $ 3.160,00
08-09 ~ $ 3.160,00
22-09 ~ $ 3.160,00
06-10 ~ $ 3.160,00
20-10 ~ $ 3.160,00
03-11 ~ $ 2.970,00
17-11 ~ $ 2.970,00
01-12 ~ $ 2.970,00
15-12 ~ $ 3.010,00
29-12 ~ $ 3.335,00

Single toeslag
is op aanvraag

Kerst en Nieuwjaar suppl.
24, 25 en 31-12
$ 30,00 p.p.p.n.

Pasen supplement
$ N/A

Inbegrepen bij deze safariAlle transfers, vervoer, accommodatie, maaltijden, entrees tot de parken en activiteiten volgens reisschema. Vervoer in 4x4 landcruiser met pop-up roof gedurende de hele safari, window seat en eigen Engelstalige chauffeur/gids. Water/thee/koffie in de auto tijdens safari. 

Niet inbegrepen bij deze safari Optionele activiteiten, fooien, persoonlijk uitgaven, annulerings- en reisverzekering, visums, vluchten, maaltijden niet opgenomen in reisschema en drankjes in de hotels tijdens safari.

Vliegtickets
De intercontinentale vluchten zijn niet inbegrepen. Vluchten met een aankomst en vertrek in Dar es Salaam zijn aan te bevelen. Dit kan via verschillende maatschappijen.
Graag verwijzen we ook naar onze policy voor vliegtarieven op deze site.

Indien gewenst regelen wij ook graag de vluchten voor u.

Visum en paspoort
U hebt voor Tanzania een visum nodig aan te vragen bij de Ambassade of aan de grens. Voor de aanvraag bij de ambassade hebt u een geldig paspoort, een reisbevestiging, één pasfoto en het bewijs van inenting tegen gele koorts nodig.
Koopt u een visum aan de grens, dan heeft u alleen een geldig paspoort nodig.
Uw paspoort dient nog 6 maanden geldig te zijn na terugkomst uit Kenia en Tanzania.

Deze bepalingen wijzigingen regelmatig.Printen | E-mail

9-daagse groepssafari naar de hoogtepunten van Zuid Tanzania.

9-daagse groepssafari naar Zuid Tanzania

Deze groepssafari is een safari naar het zuiden van Tanzania. Tijdens deze groepssafari door Zuid Tanzania bezoekt u Mikumi NP, Ruaha NP en Selous GR. De groepssafari naar Zuid Tanzania is een safari met een aangenaam reistempo en uitstekend te verlengen met een verblijf op bijvoorbeeld Zanzibar en te combineren met onze 7-daagse groepssafari in het noorden van Tanzania. De accommodaties tijdens deze groepssafari door Zuid Tanzania zijn goede middenklasse plus lodges en camps. De groep bestaat uit maximaal 7 personen. 
Tijdens de groepssafari vinden de transfers tussen de accommodaties per vlucht plaats. Dit voorkomt dat u zeer lange reisdagen nodig heeft om van het ene park naar het andere park te riijden. Denk daarbij aan 6 uur of meer rijden. Verder zou de transfer over de weg van Ruaha naar Selous alleen maar met een tussenkomst van Mikumi gemaakt kunnen worden. Na ongeveer 6 uur rijden van Ruaha naar Mikumi de volgende dag door naar Selous met een te verwachten transferduur van omstreeks 9 uur. We hebben het in juli 2017 zelf weer getest en geprobeerd en het is gewoon te vermoeiend.
Tijdens de game drives maakt u gebruik van een open safari auto met een gids van de betreffende accommodaties. De gidsen kennen dus goed de weg in de parken en weten de laatste ontwikkelingen betreffende de gedragingen van de dieren. Op alle fronten levert een groepssafari in Zuid Tanzania op deze manier alleen maar voordelen op. 

Dit is een groepssafari met een gegarandeerd vertrek (ook bij 1 persoon).
Vanwege beschikbaarheid van accommodaties, is het mogelijk dat de safari in de omgekeerde volgorde gemaakt/geboekt wordt. Hierover ontvangt u bericht tijdens het boekingsproces. 

Wilt u deze safari prive boeken met uw eigen gezin of vrienden, dan is dat ook mogelijk. Vraag ons vrijblijvend naar de prijzen voor een prive safari als deze.

Korte reisbeschrijving Dag 1: Dar es Salaam. (vrijdag)
Na aankomst in Dar es Salaam wordt u bij het vliegveld ontvangen en naar uw hotel in Dar es Salaam gebracht.
Overnacht: Slipway Hotel  

Dag 2: Mikumi National Park.
Na het ontbijt wordt u terug naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht naar Mikumi. De vlucht (max. 15 kg bagage) vertrek om 10:30 uur en u komt om ongeveer 12:00 uur aan in Mikumi. Voldoende tijd dus nog om na de lunch een game drive te maken in Mikumi NP. Vanaf Vuma Hills heeft u een prachtig uit zicht op de vlaktes van Mikumi.   
Overnachting: Foxes Vuma Hills Tented Camp. (O,L,D) 

Dag 3: Mikumi National Park.
Vandaag staat er een ochtend en een middag game drive op het programma. Geniet van de uitgestrekte vlaktes, de waterholes en het diverse langschap van Mikumi. Voor degene die wil, is het mogelijk om een optionele dagexcursie naar Udzungwa Mountains NP te maken. Daar is het mogelijk om een van de trails te hiken.  
Overnachting: Foxes Vuma Hills Tented Camp. (O,L,D)

Dag 4: Ruaha National Park.
Vanmorgen staat er nog een game drive op het progrramma alvorens u naar de airstrip wordt gebracht voor uw transfervlucht (12:20 - 13:25 uur) naar Ruaha NP. Na ontvangst op de airstrip wordt u naar de lodge gebracht voor uw lunch en om even te relaxen. Vanmiddag staat er een game drive op het programma. Het kamp is gelegen langs de Ruaha rivier en krijgt regelmatig bezoek van dieren en vogels. De hippogeluiden laten u weten dat u midden in de wildernis bent en de nijlpaarden zijn dan ook niet ver van uw chalet te vinden. Net als olifanten en andere di eren zijn de nijlpaarden regelmatige bezoekers. Na het diner zorgt een Masai dat u weer velig in uw ruime chalet komt voor uw eerste nacht in Ruaha NP.      
Overnachting: Ruaha River Lodge (O,L,D) 

Dag 5: Ruaha National Park.
U verkent vandaag Ruaha NP opnieuw met een ochtend en middag game drive. U volgt onder andere de loop van de rivier waar zeker in het droge seizoen veel dieren te vinden zijn. Kleine weggetjes voeren u telkens weer naar de rivier wat regelmatig leuke en unieke doorkijkjes oplevert. Landschappelijk is Ruaha NP dan ook een fantastisch park. 
Overnachting: Ruaha River Lodge. (O,L,D) 

Dag 6: Selous Game Reserve.
Wederom staat u vroeg op om nog van een heerlijke game drive te genieten voordat u afscheid neemt van Ruaha NP. U wordt naar de airstrip gebracht om naar het derde wildlife gebied van deze groepssafari safari te genieten. Na de transfervlucht (13:45 - 15:40 uur) wordt u bij de airstrip in Selous GR ontvangen en naar de lodge gebracht. Na even te hebben gerelaxt en van het uitzicht te hebben genoten over de Rufiji rivier is het tijd voor een eerste verkennende game drive.  
Overnachting: Rufiji River Camp (O,L,D) 

Dag 7: Selous Game Reserve.
Vandaag verkent u Selous GR op diverse manieren. Vanochtend staat er een wandelsafari (kinderen onder 16 jaar mogen niet deelnemen aan de wandelsafari) op het programma. U verkent de omgeving te voet en leert ook meer over de kleinere elementen uit de natuur. Na de lunch en een heerlijk relaxmoment is het tijd om via een bootsafari de oevers en zandbanken van de Rufiji rivier af te speuren naar krokodillen, nijlpaarden, vogels en hopelijk ook overstekende olifanten of andere dieren die hun dorst komen lessen. Vlak na het het moment dat de zon ondergaat, keert u terug naar de lodge voor een lekker diner.  
Overnachting: Rufiji River Camp. (O,L,D)

Dag 8: Selous Game Reserve.
Na gisteren Selous op diverse manieren te hebben ontdekt, maakt u vandaag een ochtend en middag game drive. U verkent diverse gebieden langs de rivier, de fraai ogende meertjes met palmbomen en de gebieden wat meer afgelegen van het water. Zo krijgt u een compleet beeld van wat Selous te bieden heeft.  
Overnachting: Rufiji River Camp. (O,L,D) 

Dag 9: Dar es Salaam
 
Vanmorgen wordt u na het ontbijt en nog een ochtend game drive en late lunch naar Mtemere airstrip gebracht voor de transfervlucht (16:00 - 16:35 uur) naar Dar es Salaam. (O,L)

Wilt u uw Tanzania reis verlengen met een strandbestemming, we informeren u graag over de mogelijkheden.

Vroegboek aanbieding
Voor 2017 hebben we een aanbieding voor vroegboekers. Boekt u 6 maanden (of eerder) voor vertrek van deze groepssafari, dan ontvangt u van ons een extra nacht bij Slipway Hotel (Ontbijt) voorafgaande aan de safari en een Dar es Salaam City tour van een halve dag. 

Verlenging Wij adviseren u graag hoe u deze safari kunt verlengen met een verblijf op het "spice eiland " Zanzibar of de nog minder ontdekte en bezochte eilanden Pemba of Mafia. Alle eilanden hebben fraaie stranden en staan bekend als snorkel- en duikbestemmingen.« Terug naar het overzicht

 

  Calamiteitenfonds  
 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap