4x4 training Botswana

4x4 training terreinrijden voor uw selfdrive in Botswana

4×4 training Botswana

Training 4×4 terreinrijden voor uw selfdrive in Botswana.
U wilt graag een avontuurlijk selfdrive door Botswana maken? U heeft geen ervaring met 4×4 terreinrijden of u wilt gewoon nog een keer oefenen onder lokale omstandigheden voordat u aan uw avontuurlijke self drive safari door Botswana begint?

Wij hebben een erg leuke en goede oplossing om u goed voor te bereiden op uw self drive safari. En dat alles onder de lokale omstandigheden waarin u zich de komende tijd in gaat begeven. Maak kennis met een uniek trainingsprogramma wat we hebben opgesteld om u voor te bereiden op de lokale omstandigheden. Natuurlijk ontvangt u ook veel laatste tips en wetenswaardigheden.

Naast dat het ook erg leuk is om te doen, ontwikkeld u voor de komende dagen ook meer vertrouwen. Een investering dus, die u veel kan opleveren.

Het globale 4×4 training Botswana programma
Samen met een off-road rij-instructeur gaat u er op uit. Gedurende dit avontuurlijke uitstapje komen de volgende aspecten aan bod en is er verder natuurlijk de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

  1. Rijden in mul zand
  2. Rijden in de modder
  3. Rijden door het water
  4. Wanneer in 2wd rijden
  5. Wanneer in 4wd high range rijden
  6. Wanneer in 4wd low range rijden

Wat nog meer
Hoe krijgt u uw vastgelopen auto uit het zand, de modder of het water (seizoensafhankelijk). Hoe verwisselt u banden en gebruikt u de recovery equipment op een juiste manier. Naast dit alles beleeft u natuurlijk ook al een prachtige avontuur aan het begin van uw self drive in Botswana.

De eerste les kunt u al leren door naar het filmpje van youtube te kijken. Ten eerste is er off road gereden en ten tweede ontstaan er levensgevaarlijke situaties door de manier waarop de hi-lift jack wordt gebruikt.

 

Belangstelling voor de 4×4 training Botswana?
Deze service is alleen te boeken bij de huur van een 4×4 auto in Botswana en moet vooraf worden gereserveerd.

Kosten

  • De dagelijkse huurprijs van het voertuig
  • Vergoedingen offroad rij-instructeur P750 (ongeveer € 75,00).

Een beter begin van uw self drive in Botswana kunt u zich niet wensen.

Video impressie 4×4 training Botswana

 

Reisadvies Botswana