Zoeken


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.

Vertrek

01-02-20
14-03-20
04-07-20
22-08-20
12-09-20
17-10-20
19-12-20

Aantal deelnemers

minimaal aantal deelenemers is 4 personen. Maximaal aantal deelnemers is 6 personen.
Voor minder dan 4 personen geldt een meerprijs.

Prijzen 

Prijzen zijn in USD p.p.

8-daagse
01-02-20 *)
14-03-20 *)
19-12-20 *)
$ 3.500,00

9-daagse
04-07-20
22-08-20

12-09-20
17-10-20
$ 4.400,00 p.p.

Single toeslag

$ 340,00 p.p.

Inbegrepen bij deze safari

Alle transfers, vervoer, accommodatie, maaltijden, entrees tot de parken en activiteiten volgens reisschema. Vervoer in 4x4 safariauto tijdens de safari. Gedurende de hele safari een Engelstalige gids, mineraal water tijdens game drives. 
Niet inbegrepen bij deze safari zijn Internationale vliegtickets, visum, verzekeringen, premium drankjes, maaltijden die niet hierboven vermeld staan, optionele activiteiten, fooien en persoonlijke aankopen.

Vliegtickets

De intercontinentale vluchten zijn niet inbegrepen. Vluchten met een aankomst in Kilimanjaro en vertrek van Klimanjaro zijn aan te bevelen. Dit kan via verschillende maatschappijen.
Graag verwijzen we ook naar onze policy voor vliegtarieven op deze site.

Indien gewenst regelen wij ook graag de vluchten voor u.

Visum en paspoort

U hebt een visum nodig aan te vragen bij de Ambassade of aan de grens. Voor de aanvraag bij de ambassade hebt u een geldig paspoort, een reisbevestiging, één pasfoto en het bewijs van inenting tegen gele koorts nodig.
Koopt u een visum aan de grens, dan heeft u alleen een geldig paspoort nodig.
Uw paspoort dient nog 6 maanden geldig te zijn na terugkomst uit Tanzania.

Deze bepalingen wijzigingen regelmatig.Printen | E-mail

9-daagse WAYO groepssafari multi-activity **nieuw**

Deze groepssafari naar het noorden van Tanzania is ontworpen door een team van safari-experts om u het beste te bieden wat het noorden van Tanzania te bieden heeft.
U bezoekt de hoogtepunten van het noorden van Tanzania op een unieke en avontuurlijke manier vol met activiteiten die niet veel andere bezoekers maken en waarbij we zoveel mogelijke de drukke gebieden mijden. Een groepssafari waar u de kans krijgt om Tanzania niet alleen vanuit de gamedrive auto te verkennen, maar waarbij u zich volledig kunt onderdompelen in alles wat het landschap te bieden heeft.
Bent u met zes personen dan kunt u deze groepssafari ook privé maken met familie of een stel gelijkgestemde vrienden of collega’s.
U reist per 4x4 en onder begeleiding van een deskundige, Engelssprekende gids waarbij u overnacht in de unieke WAYO Green Camps en geselecteerde lodges.
Optimaal genieten dus waarbij het nagenieten op een exotisch strand als verlenging kan worden aangeboden.

Deze groepssafari is ook als prive safari te boeken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wayo wandelsafari

Korte beschrijving

Dag 1: Aankomst Arusha 
Na aankomst op het vliegveld van Kilimanjaro wordt u door onze lokale vertegenwoordiger ontvangen en naar uw accommodatie gebracht. Arusha is de drukke en bedrijvige plek waar bijna alle safari’s in noordelijk Tanzania starten met een ligging in een prachtige vaak groene omgeving dichtbij Mount Meru. 
Overnachting: Rivertrees Country Inn
Activiteiten:Geen
 
Dag 2: Lake Manyara NP
Vanochtend maakt u na het ontbijt een stadstour door het levendige Arusha. Halverwege de ochtend vertrekt u naar Lake Manyara NP waar u in het park bij de Magara watervallen de lunch aangeboden krijgt. Na de lunch staat er een mountainbike excursie op het programma. In de namiddag maakt u een gamedrive. Het diner wordt u aangeboden in Green Camp Manyara. Op die speciale plek in het park.  
Lake Manyara NP ligt op ongeveer 3 uur rijden van Arusha aan de Rift Valley, de spectaculaire ‘Grote Slenk’ in het noorden van Tanzania. Het alkalisch meer is ondiep en beslaat ongeveer 70% van het nationale park waarbij de randen van het meer bewoond worden door flamingo’s.
Manyara bestaat verder uit een dicht tropisch bos, acacia bossen, open graslanden en moerasgebieden. Meer zuidelijk, waar maar weinig mensen komen, zijn er de baobab-bomen en zijn er warmwaterbronnen zoals de Maji Moto Ndogo geiser te vinden.
In dit minder bezochte gebied, waar we ook overnachten, ondernemen we morgen een wandelsafari.
Overnachting: Manyara Green Camp
Activiteiten: Stadstour Arusha, Mountainbike excursie, game drive
Maaltijden: inbegrepen
 
Dag 3: Lake Manyara
U start de dag met een ontbijt waarna u een wandeling maakt over de oevers van Lake Manyara. Verder verloopt de dag via het maken van verschillende game drives, en met de mogelijkheid om te zwemmen in Rock Pools, een zonsondergang bij de Magara watervallen en is het mogelijk om een night game drive te maken.
Overnachting: Manyara Green Camp
Activiteiten: Wandelsafari, game drives, sundowner bij de watervallen, zwemmen in rock pools, night game drive
Maaltijden: inbegrepen
 
Dag 4: Lake Manyara/Ngorongoro Highlands
Vertrek via een game drive uit Manyara. Voordat u het park verlaat, staat er nog een Treetop walkway excursie op het programma, gevolgd door een begeleide wandeling door Mto Wa Mbu. U proeft van de lokale keuken op een bananenplantage in de direct omgeving. Vanmiddag wordt u naar de Ngorongoro Highlands gebracht waar u overnacht.
Overnachting: Rhotia Valley
Activiteiten: game drive, Treetop walkway, bezoek Mto Wa Mbu, lunch lokale keuken
Maaltijden: inbegrepen
 
Dag 5: Ngorongoro Crater/Serengeti
Na het ontbijt wordt u naar de Ngorongoro Crater gebracht voor een game drive. U daalt de 600 meter lagergelegen kraterwand af via een smal pad. In de Ngorongoro Crater ziet u vanwege het beperkte gebied (doorsnee van 20 kilometer) al snel meer auto’s en is het drukker. Toch denken we dat dit natuurwonder niet mag ontbreken. Mede omdat dit gebied u de grootste kans biedt om de Big Five te zien. Neushoorns, olifanten, hyena’s, buffels, leeuwen, wildebeesten en zebra’s leven er en in veel gevallen ziet u de dieren van dichtbij.
Na de picknick lunch verlaat u de krater en vertrekt u naar de Serengeti. Wanneer de tijd het toelaat maakt u nog een eerste verkennende game drive in de omgeving van u w camp. 
Aangekomen in het camp krijgt u een diner aangeboden.
Overnachting: Naabi Green Camp (februari, maart en december)
Overnachting: Banagi River Camp (juli, augustus, september en oktober)
Activiteiten: game drives
Maa ltijden: inbegrepen
 
Dag 6: Serengeti
Serengeti National Park is een tot de verbeelding sprekend wildlife gebied met een grote diversiteit aan dieren en landschappen. De migratie bestaande uit miljoenen gnoes, zebra's en thomson-gazelles, trekken over de eindeloze vlaktes op zoek naar het noodzakelijke verse gras. De migratie is een spectaculair natuurverschijnsel waar veel bezoekers een glimp van willen zien.
Vandaar dat het vaak ook druk kan zijn. Reden waarom er gekozen is om die drukte te ontlopen via de mogelijkheid van een wandelsafari in aangewezen wandelzone’s in de Serengeti.
Daarbij bekijken we per periode wat de beste locatie is en bieden we u de kans om dit jaarlijkse natuurwonder te voet en nog intenser zonder de vele auto’s te beleven.
Om in de wandelzone(’s) te komen maakt u een ochtend game drive naar het Walking Camp. Vanmiddag staat de eerste wandelsafari op het programma.
Overnachting: Serengeti Walking Camp South (februari, maart en december)
Overnachting: Serengeti Walking Camp North (juli, augustus, september en oktober)
Activiteiten: game drive, wandelsafari
Maaltijden: inbegrepen
 
Dag 7: Serengeti
U geniet de hele dag van de verschillende wandelmogelijkheden waarbij de route bepaald wordt door de gedragingen van de dieren.
Overnachting: gelijk aan dag 6
Activiteiten: wandelsafari’s
Maaltijden: inbegrepen
 
Dag 8: Serengeti of vertrek (afhankelijk van periode)
(Juli – oktober)
Vandaag staat in het teken van het ontdekken van noordelijk Serengeti per game drives.
Overnachting: Kogatende Green Camp (juli, augustus, september en oktober)
Activiteiten: game drives
Maaltijden: inbegrepen

of       

U maakt nog een ochtend transfer game drive het gebied uit en keert terug naar Arusha waar voor u een dagkamer is gereserveerd om u even heerlijk op te frissen alvorens naar het vliegveld te worden gebracht voor uw vlucht terug naar Nederland.
Dagkamer: Rivertrees Country Inn (februari, maart en december)
Activiteiten: game drives
Maaltijden: Ontbijt/Lunch

Dag 9: Vertrek (juli, augustus, september en oktober)
Via een transfer game drive wordt u naar Kogatende airstrip gebracht voor uw vlucht naar Arusha waar voor u een dagkamer is gereserveerd om u even heerlijk op te frissen alvorens naar het vliegveld te worden gebracht voor uw vlucht terug naar Nederland.

Wilt u dat uw zintuigen nog meer geprikkeld worden?

Dat is mogelijk. Door op onderstaande link te klikken, maakt u de safari al een klein beetje mee. U treft dan meer foto’s, informatie over de accommodaties en gebieden aan. Veel plezier en neem bij vragen gerust contact op met ons.
Vertrekdatum juli, september en oktober 2020
Vertrekdatum februari, maart en december 2020

Voorwaarden

1.    Een vertrekdatum wordt twee maanden voor vertrek gesloten als er geen aanmeldingen zijn.
2.    Er is een minimumaantal van vier personen om de vertrekken uit te voeren
3.    Er gaan maximaal zes personen mee.
4.    Er is een toeslag van toepassing voor een vertrek met minder dan vier personen.
5.    Bij een aanmelding van één persoon, wordt een privésafari of een andere vertrekdatum aangeboden.
6.    Er is een eenpersoonstoeslag van toepassing voor alle vertrekdatums.« Terug naar het overzicht

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap