ZoekenNieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.Printen | E-mail

Jaarlijks terugkerende aanbieding voor een aantal vooraanstaande lodges in het groene seizoen van Botswana en een enkele lodge in Namibie en Zambia.

De beste ideeën zijn vaak de eenvoudigste. De 5 rivieren safari is daar een voorbeeld van.

"Let your imagination go wild"

Zo zijn vier lokale aanbieders van vooraanstaande luxe safarikampen en lodges in de Botswana regio een samenwerkingsverband aangegaan. Dit maakt het mogelijk om verschillende top accommodaties te selecteren en uw eigen safari op maat samen te stellen tegen een zeer gunstig tarief per nacht.
De vier aanbieders werken samen om u een unieke verzameling aan luxe kampen en lodges aan te kunnen bieden. Hiermee wordt een combinatie aan prachtige ervaringen mogelijk welke vaak buiten bereik blijven van de safariliefhebber in het hoogseizoen.

De 5 rivieren safari bestaat uit de beste safari gebieden in de Kavango-Upper Zambezi Transfontier Super-park en bezit een ongelofelijke hoeveelheid aan wildrijke gebieden.
Jaarlijks kunnen we u voor de periode van 15 november tot 1 april een verblijf aanbieden voor een bedrag per nacht wat zeer veel lager is dan u in het hoogseizoen voor een nacht moet betalen. Er zijn enorm veel mogelijkheden om voor u een safari samen te stellen. Laat u fantasie de vrije loop en combineer de diverse kampen en lodges tot een onvergetelijke safari. We helpen u graag hierbij.

11-2017 t/m 03-2019
$ 425,00 p.p.p.n (advies verkoopprijs voor het laagseizoen is $ 495,00 p.p.p.n.).

In het hoogseizoen lopen de prijzen van sommige accommodaties welke gebruikt worden in de 5-river safaris op tot boven de $ 1.0000 p.p.p.n.
De prijzen voor deze aanbieding liggen soms dus wel 50% tot 60% lager dan de prijzen in het hoogseizoen.

Dit is dus uw kans.

E.e.a. afhankelijk van beschikbaarheid. Wees er dus op tijd bij om van deze aantrekkelijke aanbiedingen gebruik te maken.


Lees meer over de deelnemende accommodaties en de voorwarden op onze 5 rivieren safari pagina« Terug naar het overzicht

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap