Chobe accommodatie overzicht

Informatie over accommodaties in de Chobe River Front regio.

Chobe accommodatie

Chobe accommodatie – Overzicht van accommodaties in de Chobe regio.

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in de Chobe regio inclusief Kasane en enkele accommodaties in de Caprivi in Namibië welke we regelmatig gebruiken voor onze maatwerksafari’s en onze lodge safari’s.
Accommodaties die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasses.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in de Chobe regio. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een – kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Selecteer de door u gewenste accommodatieklasse door deze aan te vinken. U kunt gelijktijdig meerdere selecties maken.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in de Chobe regio, neem gerust contact met ons op.

Kaart accommodaties Chobe/Kasane regio.

Waardering

***

Tlouwana Camp ligt ver weg van de andere camps en lodges in de Chobe/Kasane regio en is een sfeervol en kleinschalig tented camp ligt in Kasane Forest Reserve.

***

Chobe Bush Lodge ligt op korte loopafstand van het kleinere zusje Chobe Safari Lodge en daarmee ligt ook Chobe Bush Lodge op de deurmat van Chobe National Park.

*****

Ntwala Island Lodge is de meest ongerepte en afgelegen bestemming bij Chobe en is gelegen op een cluster van eilandjes binnen de Mambova stroomversnellingen en waar twee machtige Afrikaanse rivieren – de Zambezi en Chobe – samenkomen.

*****

Chobe Chilwero lodge is gelegen aan de rand van het beroemde Chobe National Park. Chilwero betekent in Setswana “plaats met een mooi uitzicht”. De benaming Chobe Chilwero lodge is zeer treffend door het ongeëvenaarde panoramisch uitzicht over de eilanden en uitlopers van de Chobe rivier.

***

Chobe Bakwena Lodge is een kleinschalige, eco-vriendelijke lodge met een fraaie ligging aan de beroemde Chobe rivier.

**

The Old House Kasane is een eenvoudig familiepension gelegen in het kleine levendige stadje Kasane en met een ligging langs de Chobe rivier.

****

Chobe Game Lodge is de enige lodge met een ligging binnen de grenzen van Chobe National Park. Chobe Game Lodge ligt langs de waterkant van de Chobe rivier en heeft een adembenemend uitzicht op de rivier en de omliggende wetlands.

****

Nogatsaa Pans Lodge ligt in een nauwelijks bezocht deel van Chobe National Park op ongeveer 80 kilometer ten zuiden van Chobe river front.

***

Ichingo Chobe River Lodge ligt onder majestueuze bomen langs de rivier. Daarmee biedt Ichingo Chobe River Lodge zijn gasten een heerlijk en afgelegen verblijf waar aan elke behoefte wordt voldaan en waar u heerlijk kunt dagdromen.

****

De Pride of the Zambezi is een luxe woonboot op de Chobe rivier en ligt voor anker dicht bij de ingang van Chobe nationaal park. Vanaf de Pride of the Zambezi kunt uitkijken naar de wilde dieren in hun natuurlijke omgeving en van adembenemende zonsopgangen en zonsondergangen.

****

Chobe Under Canvas van & Beyond in Botswana biedt u een opwindende ervaring in het wildrijke Chobe National Park. Chobe Under Canvas ligt daarmee in een van de belangrijkste wildlife gebieden in de wereld en welke thuisbasis is van de grootste concentratie olifanten ter wereld.

***

Elephant Valley Lodge ligt verscholen in de Lesoma vallei van de Chobe Forest Reserve. De Lesoma valley strekt zich uit tussen Botswana en Zimbabwe en ligt een paar kilometer van Kasane. Elephant Valley Lodge is omgeven door camelthorn bomen aan de rand van een permanent waterhole.

De Botswana specialist

Going Africa Safaris is dé Botswana specialist voor reizen en safari’s naar Botswana. Graag organiseren we uw safari reizen naar deze fantastische safari bestemming. Naast de maatwerk safari’s die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari’s en reizen voor u uitgekozen welke op onze website te vinden zijn. Of het nu om lodge safari’s, (luxe) kampeersafari’s of een selfdrive safari reizen gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Botswana.

We hebben een ruime keuze aan reizen en safari’s in Botswana. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer uitleg wilt over bepaalde reizen of safari’s naar Botswana wilt.
Graag adviseren we u om van uw safari in Botswana optimaal te genieten.

Botswana reizen en safaris die we aan kunnen bevelen staan in ons uitgebreide aanbod.