Hwange accommodatie overzicht

Informatie over accommodaties in Hwange NP

Hwange accommodatie

Hwange accommodatie

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Hwange National Park welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerk safari’s en onze lodge safari’s.
Accommodaties in Hwange National Park die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in Hwange National Park. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een – kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Selecteer de door u gewenste accommodatieklasse door deze aan te vinken. U kunt gelijktijdig meerdere selecties maken.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in Hwange National Park, neem gerust contact met ons op.

Boek uw Hwange accommodatie bij Going Africa Safaris.

Hwange accommodatie kaart.

Waardering

***

Bumbusi Wilderness Camp ligt in het noordoosten van Hwange National Park en is genesteld in een oase van volwassen bomen en schaduw.

*****

Khulu Bush Camp is de kleinere, luxere en meer intieme zuster lodge van de naburige Ivory Lodge en is een eerbetoon aan Cedric Wilde.

***

Ivory Lodge is een toegankelijk en betaalbaar safarikamp gelegen op een privéconcessie van 6000 hectare.

**

Sable Sands ligt aan de rand van Hwange National Park, op een afgelegen privéconcessie vlak bij de beroemde Dete Vlei. Sable Sands is daarmee de thuisbasis voor de presidentiële olifanten familie.

***

Bomani Tented Lodge ligt in het 5000 hectare groot Ngamo privé reservaat op slechts 1,5 kilometer van de gate naar Hwange NP.

**

Miombo Safari Camp is een eigenzinnig, rustiek en intiem kamp en een populaire bestemming voor reizigers die een safari in Hwange NP willen combineren met een bezoek aan de Victoria watervallen.

****

Davison’s Camp ligt diep in het Hwange National Park, in de zuid-oostelijke Linkwasha Concessie. Davison’s Camp ligt daarmee in een van de beste game viewing gebieden van Hwange NP.

***

Nehimba is een exclusief safari camp voor fotografie en ligt in een privé concessie in het grootste park van Zimbabwe, zijnde Hwange National Park.

*****

Little Makalolo Camp is een intiem en kleinschalig bush camp in het hart van Hwange National Park. Little

****

Somalisa Expeditions staat garant om op een authentieke doch luxe manier Hwange National Park met de vele dieren te beleven.

****

Verney’s Camp is een nieuw camp (geopend 1 mei 2018) en is gelegen in een extreem afgelegen deel van Hwange national park.

***

Het luxe mobile tented camp is special voor u voor aankomst opgezet op een speciale plek midden in de bush en met de dieren in u directe omgeving.

De Zimbabwe specialist

Going Africa Safaris is dé Zimbabwe specialist voor reizen en safari’s naar Zimbabwe. Graag organiseren we uw safari reizen naar deze fantastische safari bestemming. Naast de maatwerk safari’s die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari’s en reizen voor u uitgekozen welke op onze website te vinden zijn. Of het nu om lodge safari’s, kano safari’s of wandelsafari’s gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Zimbabwe.

We hebben een ruime keuze aan reizen en safari’s in Zimbabwe. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer uitleg wilt over bepaalde reizen of safari’s naar Zimbabwe wilt.
Graag adviseren we u om van uw safari in Zimbabwe optimaal te genieten.

Zimbabwe reizen en safari’s die we aan kunnen bevelen staan in ons uitgebreide aanbod.