Kafue accommodatie

Informatie over accommodaties in Hwange NP

Kafue accommodatie

Kafue accommodatie

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Kafue National Park welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerk safari’s en onze lodge safari’s.
Accommodaties in Kafue National Park die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in Kafue National Park. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een – kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Selecteer de door u gewenste accommodatieklasse door deze aan te vinken. U kunt gelijktijdig meerdere selecties maken.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in Kafue National Park, neem gerust contact met ons op.

Boek uw Kafue accommodatie bij Going Africa Safaris.

Waardering

***

Konkamoya Lodge is, dankzij de unieke ligging aan de zuidelijke oevers van Lake Itezhi-Tezhi, één van de beste plekken om een start te maken met het ontdekken van het Kafue National Park.

***

Busanga Plains Camp ligt in de gelijkgenaamde Busanga Plains in Kafue national park. Busanga Plains Camp is onderdeel van Mukambi Safari lodge.

***

Musekese Camp is een kleinschalig camp met een uitstraling van een bush camp. Daarmee gaat Musekese prachtig op in de omgeving van het centrale gedeelte van Kafue National Park. Met een ligging op een unieke plek op een heuvel beschikt Musekese Camp over een fraai uitzicht op de voorgelegen moeraslanden en de Kafue rivier.

****

Ila Safari Lodge beschikt over een prachtig uitzicht over de Kafue River met aan de overkant van de rivier Kafue National Park. Ila Safari Lodge ligt daarmee op een idyllische locatie aan de oever van de Kafue River.

***

Mukambi safari lodge is een kleinschalige lodge met rustieke kenmerken. Gelegen aan de Kafue rivier bij Kafue national park.

De Zambia specialist

Going Africa Safaris is dé Zambia specialist voor reizen en safari’s naar Zambia. Graag organiseren we uw safari reizen naar deze fantastische safari bestemming. Naast de maatwerk safari’s die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari’s en reizen voor u uitgekozen welke op onze website te vinden zijn. Of het nu om lodge safari’s, kano safari’s of wandelsafari’s gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Zambia.

We hebben een ruime keuze aan reizen en safari’s in Zambia. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer uitleg wilt over bepaalde reizen of safari’s naar Zambia wilt.
Graag adviseren we u om van uw safari in Zambia optimaal te genieten.

Zambia reizen en safari’s die we aan kunnen bevelen staan in ons uitgebreide aanbod.