Lake Kariba accommodatie

Informatie over accommodaties in de Lake Kariba regio

Lake Kariba accommodatie

Lake Kariba accommodatie

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Lake Kariba regio welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerk safari’s en onze lodge safari’s.
Accommodaties in de Lake Kariba regio die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in de Lake Kariba regio. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een – kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Selecteer de door u gewenste accommodatieklasse door deze aan te vinken. U kunt gelijktijdig meerdere selecties maken.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in de lake Kariba regio, neem gerust contact met ons op.

Boek uw Lake Kariba accommodatie bij Going Africa Safaris.

Kaart accommodaties Lake Kariba regio.

Waardering

***

Rhino Safari Camp ligt aan de oevers van Lake Kariba en in het Matusadona National Park welke is aangewezen als Intensive Protection Zone voor de bedreigde zwarte neushoorns.

****

Buma Hills Safari Lodge ligt op een heuvel met een prachtige uitzicht over Lake Kariba. Bumi Hills Safari Lodge is een ultieme accommodatie voor rust en ontspanning en ligt op 55 kilometer ten zuidwesten van Kariba stad.

****

Changa Safari Camp ligt in een eigen concessie gebied aan de oevers van Lake Kariba en in het Nationaal Park Matusadona.

***

Musango Safari Camp bij Lake Kariba met een ideaal kleinschalig camp voor een relaxte vakantie en met veel mogelijkheden voor wildife activiteiten.

**

Caribbea Bay Resort ligt op korte afstand van de stad Kariba en aan de oever van het gelijknamige meer dat als een van de grootste kunstmatige meren op het Afrikaanse continent geldt.

De Zimbabwe specialist

Going Africa Safaris is dé Zimbabwe specialist voor reizen en safari’s naar Zimbabwe. Graag organiseren we uw safari reizen naar deze fantastische safari bestemming. Naast de maatwerk safari’s die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari’s en reizen voor u uitgekozen welke op onze website te vinden zijn. Of het nu om lodge safari’s, kano safari’s of wandelsafari’s gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Zimbabwe.

We hebben een ruime keuze aan reizen en safari’s in Zimbabwe. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer uitleg wilt over bepaalde reizen of safari’s naar Zimbabwe wilt.
Graag adviseren we u om van uw safari in Zimbabwe optimaal te genieten.

Zimbabwe reizen en safari’s die we aan kunnen bevelen staan in ons uitgebreide aanbod.