Lower Zambezi accommodatie

Informatie over accommodaties in Lower Zambezi NP

Lower Zambezi accommodatie

Lower Zambezi accommodatie

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Lower Zambezi National Park welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerk safari’s en onze lodge safari’s.
Accommodaties in Lower Zambezi National Park die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in Lower Zambezi National Park. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een – kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Selecteer de door u gewenste accommodatieklasse door deze aan te vinken. U kunt gelijktijdig meerdere selecties maken.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in Lower Zambezi National Park, neem gerust contact met ons op.

Boek uw Lower Zambezi accommodatie bij Going Africa Safaris.

Waardering

*****

Chiawa Camp is een door de eigenaar gerund bedrijf dat attente, persoonlijke service, lekker eten en fantastische tenten biedt met een spectaculair uitzicht op de Zambezi en zijn wilde dieren.

****

Old Mondoro is één van de meest afgelegen kampen in het Lower Zambezi National Park en ligt onder een torenhoge luifel van Winterthorn bomen.

***

Baines River Camp is gelegen onder de Jackalberry- en Tamarinde bomen aan de oevers van de Zambezi-rivier.

***

Kutali Camp valt onder Tusk and Mane en is een “owner run” safaribedrijf en biedt net als Chula Island Camp een excellent avontuur in de natuur van Lower Zambezi National Park.

***

Chula Island Camp valt onder Tusk and Mane en is een “owner run” safaribedrijf en biedt net als Kutali Camp een excellent avontuur in de natuur van Lower Zambezi National Park.

***

Kanyemba lodge ligt in Chiawa Game Management Area (GMA), ten westen van het Lower Zambezi National Park en een paar kilometer stroomafwaarts van de plek waar de 2 grootste rivieren in Zambia, de Kafue en de Zambezi samen komen.

****

Anabezi Luxury Tented Camp ligt aan de oevers van de Zambezi rivier en is een kleinschalige luxe tented camp in het hart van Lower Zambezi National Park op de noordelijke oever van de Zambezi rivier.

De Zambia specialist

Going Africa Safaris is dé Zambia specialist voor reizen en safari’s naar Zambia. Graag organiseren we uw safari reizen naar deze fantastische safari bestemming. Naast de maatwerk safari’s die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari’s en reizen voor u uitgekozen welke op onze website te vinden zijn. Of het nu om lodge safari’s, kano safari’s of wandelsafari’s gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Zambia.

We hebben een ruime keuze aan reizen en safari’s in Zambia. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer uitleg wilt over bepaalde reizen of safari’s naar Zambia wilt.
Graag adviseren we u om van uw safari in Zambia optimaal te genieten.

Zambia reizen en safari’s die we aan kunnen bevelen staan in ons uitgebreide aanbod.