Makgadikgadi accommodaties en Nxai accommodaties

Informatie over accommodaties in Makgadikgadi NP en Nxai Pan NP

Makgadikgadi accommodaties en Nxai accommodaties

Overzicht Makgadikgadi accommodaties en Nxai accommodaties

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Makgadikgadi NP en Nxai Pan NP welke we regelmatig gebruiken voor onze maatwerkvoorstellen en onze voorbeeld lodge safari’s op de website.
Makgadikgadi NP accommodaties en Nxai Pan NP accommodaties die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse prijsklasses.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in deze fraaie wildlifegebieden. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een – kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Selecteer de door u gewenste accommodatieklasse door deze aan te vinken. U kunt gelijktijdig meerdere selecties maken.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in deze gebieden, neem gerust contact met ons op. Na meer dan 25 keer in Botswana te hebben gereisd, kunnen we u uitstekend adviseren.

Boek uw Makgadikgadi accommodaties en Nxai accommodaties bij Going Africa Safaris.

Makgadikgadi accommodaties

Waardering

**

Boteti River Camp ligt aan de Boteti Rivier, centraal tussen de plaatsjes Maun, Nata en Serowe en nabij Khumaga, zijnde toegangspoort tot Makgadikgadi NP.

***

Camp Kalahari doet u terugkeren naar de traditionele stijl een safari en naar de tijd van de oude ontdekkingsreizigers. Misschien is dit wel de beste manier om de Makgadikgadi Pans op een aantrekkelijk geprijsde manier te verkennen.

**

Gweta Lodge is een oase in het midden van een dorp aan de rand van de Makgadikgadi Pans. Gweta Lodge ligt ideaal om de Makgadikgadi Pans te bezoeken met een breed scala aan activiteiten.

***

Leroo La Tau Lodge is een majestueuze lodge is ligt op de oevers van de Boteti rivier die langs de westelijke grens van het Makgadikgadi Pans National Park loopt.

****

Nxai Pan Camp is een camp van Kwando safaris en ligt in Nxai Pan National Park ten noorden van de weg van Maun naar Nata.

**

Planet Baobab ligt in de schaduw van enorme baobab bomen en biedt een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de Makgadikgadi Pans.

*****

San Camp ligt aan de rand van de schijnbaar eindeloze Makgadikgadi zoutpannen. De spectaculaire pannen behoren tot de belangrijkste vlaktes in Afrika.

***

Meno A Kwena Tented Camp, betekent “tanden van de krokodil”. Meno A Kwena Tented Camp ligt op de grens van het Makgadikgadi Pans National Park en dichtbij Nxai Pan National Park.

*****

Jacks Camp ligt in de Kalahari woestijn aan de rand van de grootste zoutpannen in de wereld, de Makgadikgadi Pans. Jack’s Camp is een traditioneel Desert Camp met een unieke atmosfeer.

De Botswana specialist

Going Africa Safaris is dé Botswana specialist voor reizen en safari’s naar Botswana. Graag organiseren we uw safari reizen naar deze fantastische safari bestemming. Naast de maatwerk safari’s die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari’s en reizen voor u uitgekozen welke op onze website te vinden zijn. Of het nu om lodge safari’s, (luxe) kampeersafari’s of een selfdrive safari reizen gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Botswana.

We hebben een ruime keuze aan reizen en safari’s in Botswana. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer uitleg wilt over bepaalde reizen of safari’s naar Botswana wilt.
Graag adviseren we u om van uw safari in Botswana optimaal te genieten.

Botswana reizen en safaris die we aan kunnen bevelen staan in ons uitgebreide aanbod.