Mana Pools accommodatie

Informatie over accommodaties in Mana Pools NP

Mana Pools accommodatie

Mana Pools accommodatie

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Mana Pools National Park welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerk safari’s en onze lodge safari’s.
Accommodaties in Mana Pools National Park die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in Mana Pools National Park. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een – kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Selecteer de door u gewenste accommodatieklasse door deze aan te vinken. U kunt gelijktijdig meerdere selecties maken.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in Mana Pools National Park, neem gerust contact met ons op.

Boek uw Mana Pools accommodatie bij Going Africa Safaris.

Kaart accommodatie Mana Pools regio.

Waardering

****

Johns Camp ligt in Mana Pools National Park aan de oevers van de machtige Zambezi-rivier en genesteld tussen de luifels van Trichelia- en mahoniebomen.

****

Ingwe Pan Camp is vernoemd naar één van de grootste open vlaktes in het gebied en bekend om zijn luipaardwaarnemingen.

****

Nyamatusi is het nieuwe camp van African Bush Camps en ligt diep in de wildernis van Mana Pools. Nyamatusi camp ligt aan van de oudste rivieren ter wereld en een van de wildste en meest afgelegen delen van Afrika.

****

Goliath Safaris Tented Camp wordt nog steeds door de eigenaar gerund. Goliath Safaris Tented Camp en de oprichter en eigenaar Stretch Ferreira, is een legende in Mana Pools.

*****

Ruckomechi Camp ligt in de schaduw van een groot Acacia en Mahonie bos en met een prachtig uitzicht op de bergen van de Great Rift Valley aan de andere kant van de rivier in Zambia.

***

Little Vundu Camp ligt drie kilometer stroomopwaarts van Vundu Camp. Little Vundu Camp is dus ook centraal gelegen en binnen de grenzen van Mana Pools National Park, maar wel binnen een eigen klein afgeschermd gebied.

***

Vundu Camp ligt in het hart van Mana Pools National Park langs de oevers van de Zambezi Rivier. Vundu Camp ligt verscholen tussen een mooie rivierbos bestaande uit enorme oude Zambezi vijgebomen, de ebony, rain trees en mango- en tamarinde bomen.

****

Kanga Camp in Mana Pools is een kleinschalig intiem camp en ligt in een privé concessie in het hart van het Mana Pools National Park.

***

Zambezi Expeditions in Mana Pools NP is een klein intiem luxe mobile camp en ligt op de oevers van de machtige Zambezi Rivier.

De Zimbabwe specialist

Going Africa Safaris is dé Zimbabwe specialist voor reizen en safari’s naar Zimbabwe. Graag organiseren we uw safari reizen naar deze fantastische safari bestemming. Naast de maatwerk safari’s die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari’s en reizen voor u uitgekozen welke op onze website te vinden zijn. Of het nu om lodge safari’s, kano safari’s of wandelsafari’s gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Zimbabwe.

We hebben een ruime keuze aan reizen en safari’s in Zimbabwe. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer uitleg wilt over bepaalde reizen of safari’s naar Zimbabwe wilt.
Graag adviseren we u om van uw safari in Zimbabwe optimaal te genieten.

Zimbabwe reizen en safari’s die we aan kunnen bevelen staan in ons uitgebreide aanbod.