Moremi accommodatie overzicht

Informatie over accommodaties in Moremi GR en Khwai Concessie

Moremi Accommodatie

Moremi accommodatie

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in het Moremi Game Reserve en het Khwai Concessie gebied welke we regelmatig gebruiken voor onze maatwerkvoorstellen en onze voorbeeld lodge safari’s op de website.
Accommodaties in Moremi Game Reserve en Khwai concessie gebied die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse prijsklasses.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in deze fraaie wildlifegebieden. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een – kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Selecteer de door u gewenste accommodatieklasse door deze aan te vinken. U kunt gelijktijdig meerdere selecties maken.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in het Moremi Game Reserve gebied, neem gerust contact met ons op. Na meer dan 25 keer in Botswana te hebben gereisd, kunnen we u uitstekend adviseren.

Boek uw Moremi accommodatie bij Going Africa Safaris.

Okavango Moremi accommodaties

Waardering

**

Mankwe Bush Lodge ligt in een privé reservaat vlakbij zowel het Chobe National Park en Moremi Game Reserve. Mankwe Bush Lodge ligt onder schaduwrijke Camel Thorn- en Mopane bomen.

*****

Little Mombo ligt op Mombo Island ten noorden van Chiefs Island in het hart van de beroemde Okavango Delta in het Moremi Game Reserve. Little Mombo Camp is kleiner en intiemer dan het zuster kamp Mombo.

*****

Machaba Camp ligt in het wildrijke gebied met de Khwai rivier, een van de uitlopers van de Okavango Delta, als levensader tussen Moremi GR en Khwai concessie. Machaba Camp ligt precies aan deze levensader wat een fraai uitzicht oplevert.

**

Khwai Guest House ligt aan de rand van het vriendelijke dorp Khwai Village en daarmee grenst Khwai Guest House aan Moremi Game Reserve en het wildrijke Khwai concessiegebied.

****

Camp Okuti is ligt aan de Okuti Maunachira rivier, die uitmondt in het hart van de Okavango Delta in de Xakanaxa lagune. Daarmee ligt Camp Okuti in het Moremi Game Reserve dat bekend staat om een overvloed aan wilde dieren en planten.

*****

Chiefs Camp ligt in de exclusieve Mombo concessie in het Moremi Game Reserve en is gelegen aan de noordwestelijke punt van Chiefs Island. Het gebied waar Chiefs Camp in ligt staat bekend om eerste klas safari’s en wordt vaak aangeduid als het “centrum voor roofdieren” van Afrika.

****

Banoka Bush Camp ligt aan de Banoka Khwai rivier. Banoka Bush Camp ligt daarmee in het noorden van Botswana aan de uitlopers van de Okavango Delta en ten noorden van Moremi.

*****

Mombo Camp ligt in het midden van de Okavango Delta op de noordelijke punt van Chiefs Island. Daarmee ligt het beroemde Mombo Camp tevens in het Moremi Game Reserve. Mombo Camp ligt weggestopt onder grote en schaduwrijke mango- en vijgenbomen welke een klein paradijs vormen.

****

Khwai Tented Camp biedt u een perfecte setting in de wildernis waar u in harmonie met natuur en wildlife leeft. Khwai Tented Campligt in het centraal in enkele van de meest opvallende wildlifegebieden zoals Moremi en de Khwai concessie.

***

Het in juni 2010 geopende Sango Safari Camp ligt schaduwrijk onder de bomen langs Khwai River. De vijf Meru tenten van Sango Safari Camp bieden uitzicht over deze prachtige rivier die het hele jaar door water heeft en zodoende veel dieren aantrekt.

**

Camp Moremi is gelegen aan een prachtige lagune in het hart van Xakanaxa en de uitlopers van de Okavango Delta. Het gebied waar Camp Moremi in ligt is een echt wildlife paradijs met een grote verscheidenheid aan dieren die het hele jaar door kunnen worden waargenomen.

****

Xakanaxa Camp ligt in het gelijknamige gebied in Moremi Game Reserve wat zelf in het hart van de Okavango Delta in Botswana ligt. Het weelderige gebied waar het hele jaar door wild te bekijken is, biedt de ideale setting voor dit prachtig ontworpen kamp

De Botswana specialist

Going Africa Safaris is dé Botswana specialist voor reizen en safari’s naar Botswana. Graag organiseren we uw safari reizen naar deze fantastische safari bestemming. Naast de maatwerk safari’s die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari’s en reizen voor u uitgekozen welke op onze website te vinden zijn. Of het nu om lodge safari’s, (luxe) kampeersafari’s of een selfdrive safari reizen gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Botswana.

We hebben een ruime keuze aan reizen en safari’s in Botswana. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer uitleg wilt over bepaalde reizen of safari’s naar Botswana wilt.
Graag adviseren we u om van uw safari in Botswana optimaal te genieten.

Botswana reizen en safaris die we aan kunnen bevelen staan in ons uitgebreide aanbod.