Okavango Delta accommodatie

Informatie over accommodaties in Moremi GR en Khwai Concessie

Okavango Delta accommodatie

Okavango Delta accommodatie

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in de Okavango Delta welke we graag en regelmatig gebruiken voor onze maatwerksafari’s en onze voorbeeld lodge safari’s op de website.
Accommodaties in de Okavango Delta die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasses.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in dit fraai wildlife gebied. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een – kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Selecteer de door u gewenste accommodatieklasse door deze aan te vinken. U kunt gelijktijdig meerdere selecties maken.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere Okavango Delta accommodatie, neem dan gerust contact met ons op. Na meer dan 25 keer in Botswana te hebben gereisd, kunnen we u uitstekend adviseren.

Boek uw Okavango Delta accommodatie bij Going Africa Safaris.

Kaart accommodaties Okavango Delta/Moremi regio.

 

Waardering

***

Moremi Crossing is een ecovriendelijke tented Camp en ligt op een eiland aan de rand van Moremi Game Reserve en beschikt over 16 luxe safaritenten allen met ensuite faciliteiten en privé veranda met uitzicht over de uitlopers van de Okavango Delta

****

Rra Dinare ligt in een privéconcessie in het zuidoosten van de Okavango Delta en grenst aan Moremi Wildlife Reservaat. Rra Dinare heeft uitzicht op de Gomoti rivier en diens vlaktes.

*****

Gomoti Plains Camp van Machaba Safaris ligt in een privéconcessie aan de rand van het Gomoti-riviersysteem en grenzend aan Moremi Game Reserve.

*****

Abu Camp – Elephant Back Safari’s biedt een ongeëvenaarde safari belevenis in de Okavango Delta. Abu Camp is gelegen in een privé concessie van meer dan 200 000 hectare in het westelijk deel van delta.

****

Splash Camp is het nieuwe camp van Kwando safaris en ligt in het hart van de Okavango Delta in een prive consessie. Splash Camp biedt een zeer ontspannen, vriendelijke en authentieke sfeer.

****

Shinde Camp is een magisch paradijs gezegend met een overvloed aan dieren in met een ligging in de Shinde privé concessie.

****

Kwetsani camp ligt in het private Jao reservaat. Het Jao reservaat is een 60.000 hectare concessie ten westen van Moremi Game Reserve in de Okavango Delta.

*****

Chitabe Lediba Camp ligt in de 28.000 hectare grote Chitabe concessie in de ongerepte Okavango wildernis en grenst aan het beroemde Moremi Game Reserve.

***

Bushman Plains Camp is gelegen op een prachtig bebost eiland in de Sekwana-concessie van de Okavango Delta. Bushman Plains Camp beschikt over acht Hamingway-achtige Meru tenten van acht bij vier meter en voorzien van toilet en bucket-shower.

***

Footsteps Across The Delta ligt in de Shinde concessie in de Okavango Delta. Footsteps Across The Delta blijft trouw aan de originele Afrikaanse tentenkamp en is gespecialiseerd in begeleide wandelsafari’s.

*****

Belmond Eagle Island Camp ligt op het eiland Xaxaba. Daarmee ligt Eagle Island Camp aan de rand van een lagune in het kalme water van de Okavango.

*****

Seba Camp ligt aan de rand van een lagune en is omgeven door een weelderig bos in het hart van de Okavango Delta. Seba Camp is een familie vriendelijke kamp waar ouders hun kinderen dichterbij de wonderen van de Afrikaanse wildernis kunnen brengen.

De Botswana specialist

Going Africa Safaris is dé Botswana specialist voor reizen en safari’s naar Botswana. Graag organiseren we uw safari reizen naar deze fantastische safari bestemming. Naast de maatwerk safari’s die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari’s en reizen voor u uitgekozen welke op onze website te vinden zijn. Of het nu om lodge safari’s, (luxe) kampeersafari’s of een selfdrive safari reizen gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Botswana.

We hebben een ruime keuze aan reizen en safari’s in Botswana. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer uitleg wilt over bepaalde reizen of safari’s naar Botswana wilt.
Graag adviseren we u om van uw safari in Botswana optimaal te genieten.

Botswana reizen en safaris die we aan kunnen bevelen staan in ons uitgebreide aanbod.