Ruaha accommodatie overzicht

informatie over accommodaties in Ruaha NP

Ruaha accommodaties

Ruaha accommodaties

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Ruaha National Park welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerk safari’s en onze lodge safari’s.
Accommodaties in Ruaha National Park die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in Ruaha National Park. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een – kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Selecteer de door u gewenste accommodatieklasse door deze aan te vinken. U kunt gelijktijdig meerdere selecties maken.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in Ruaha National Park, neem gerust contact met ons op.

Boek uw Ruaha accommodaties bij Going Africa Safaris.

Waardering

****

Mwagusi Safari Camp is een luxe camp met een comfortabele uitstraling en ligt in het noordoosten van Ruaha NP op de oever van de Mwagusi rivier. “ONZE FAVORIET”

****

Kichaka Frontier Camp is een luxe “mobile” basis camp dat wordt gemanaged door de beroemde Andrew ‘Moli’ Molinaro die tevens uw gids is.
“This is when you deserve to wear the color Khaki”.
“ONZE FAVORIET” 

**

Tandala Tented Camp is een eenvoudig eco-vriendelijk tentenkamp met uitzicht op de Mdweka rivier en ligt op 12 kilometer van de gate van Ruaha NP.

***

Ruaha River Lodge ligt aan de oevers van de Great Ruaha rivier in het centrale deel van Ruaha National Park.

****

Kwihala Tented Camp is een avontuurlijk en sfeervol tented camp in het noordelijk en afgelegen deel van Ruaha National Park in het Mbagi gebied.

***

Mdonya Old River Camp is een klein maar zeer sfeervol kamp wat diep in het westen van het Ruaha Nationaal Park ligt en slechts op een paar kilometer afstand van de Mdonya watervallen.

*****

Jongomero Camp is een comfortabele en uitstekende accommodatie fraai gelegen op de oevers van Jongomero Sand River en in een afgelegen en wildrijk gebied van Ruaha National Park.

De Tanzania specialist

Going Africa Safaris is dé Tanzania specialist voor reizen en safari’s naar Tanzania. Graag organiseren we uw safari reizen naar deze fantastische safari bestemming. Naast de maatwerk safari’s die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari’s en reizen voor u uitgekozen welke op onze website te vinden zijn. Of het nu om lodge safari’s, kano safari’s of wandelsafari’s gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Tanzania.

We hebben een ruime keuze aan reizen en safari’s in Tanzania. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer uitleg wilt over bepaalde reizen of safari’s naar Tanzania wilt.
Graag adviseren we u om van uw safari in Tanzania optimaal te genieten.

Tanzania reizen en safari’s die we aan kunnen bevelen staan in ons uitgebreide aanbod.