Savuti accommodatie & Linyanti accommodatie

Informatie over accommodaties in Savuti en Linyanti

Savuti accommodatie & Linyanti accommodatie

Savuti accommodatie en Linyanti accommodatie.

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in de Savuti en Linyanti gebieden welke we regelmatig gebruiken voor onze maatwerksafari’s en onze voorbeeld lodge safari’s op de website.
Accommodaties in de Savuti en Linyanti gebieden die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasses.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in de Savuti en Linyanti gebieden. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een – kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Selecteer de door u gewenste accommodatieklasse door deze aan te vinken. U kunt gelijktijdig meerdere selecties maken.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in de Savuti en Linyanti gebieden, neem gerust contact met ons op. Na meer dan 25 keer in Botswana te hebben gereisd, kunnen we u uitstekend adviseren.

Boek uw Savuti accommodatie en/of Linyanti accommodatie bij Going Africa Safaris.

Kaart accommodaties Savuti/Linyanti regio.

Waardering

****

Linyanti Ebony ligt dicht bij de Linyanti Bush Camps in een privé concessie in het Linyanti moerasgebied en ten westen van het Chobe National Park.

****

Duma Tau Camp is een privé safari kamp en ligt in het westelijk deel van het 125.000 hectare grote Linyanti Wildlife Reserve. Het reservaat grenst aan het Chobe National Park.

**

Camp Savuti is een klein intiem kamp gecreëerd vanuit een nieuw principe dat comfort en uitstraling combineert met een nieuw type van “luxe kamperen”.

****

Savute Elephant Camp ligt in Chobe National Park aan de oevers van de Savute Channel. Savute Elephant Camp vormt hiermee een fantastische uitvalsbasis om Savute gebied te verkennen.

****

Lebala Camp kijkt uit over de Linyanti Wetlands. Lebala Camp is onlangs gerenoveerd in een moderne architectonisch bush camp met een fraai design. De acht ruime tenten zijn uniek, elk gebouwd op een verhoogd teakhouten dek met een wijds uitzicht.

****

Savuti Safari Lodge ligt in het hart van Chobe National Park. Savuti Safari Lodge ligt daar tussen de Camel Thorn acacia bomen op de oevers van de Savuti Channel, de beroemde Botswana “Stolen River”, die ruim 25 jaar opgedroogd is geweest en de laatste jaren weer met water is gevuld.

****

Linyanti Bush Camp is een intiem kamp aan de oevers van de Linyanti. Linyanti Bush Camp ligt in een privé concessie die grenst aan de Chobe enclave ten westen van het Chobe National Park.

*****

Selinda Camp is een luxe, maar toch ingetogen kamp aan de oevers van de Selinda Spillway, die de Okavango Delta de wetlands, rivieren en uiterwaarden van de Linyanti- en Kwando gebieden met elkaar verbindt.

*****

Zarafa Camp ligt op een uitzonderlijke locatie in het zuidoosten van de oostelijke sector van de Selinda Reserve en ongeveer 2 km van het oude Zibadianja kamp.

*****

Kings Pool Camp ligt in het Linyanti Wildlife Reserve en daarmee in een privé concessie waarin de Savuti Channel ontspringt. De concessie waar Kings Pool Camp in ligt, grenst aan het beroemde Chobe National Park.

****

Kwando Lagoon Camp is een kleinschalig tented camp van Kwando Safaris en ligt in een privé concessie van 232.000 hectare in de buurt van Linyanti. Daarmee ligt Lagoon camp in het noorden van Botswana en in de wildrijke gebieden.

****

Savute Under Canvas van &Beyond biedt een opwindende ervaring in het wildrijke Savute gebied in Chobe National Park. Daarmee ligt Savute Under Canvas in een van de belangrijkste wildernisgebieden in de wereld tevens leefgebied van de grootste concentratie olifanten ter wereld.

De Botswana specialist

Going Africa Safaris is dé Botswana specialist voor reizen en safari’s naar Botswana. Graag organiseren we uw safari reizen naar deze fantastische safari bestemming. Naast de maatwerk safari’s die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari’s en reizen voor u uitgekozen welke op onze website te vinden zijn. Of het nu om lodge safari’s, (luxe) kampeersafari’s of een selfdrive safari reizen gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Botswana.

We hebben een ruime keuze aan reizen en safari’s in Botswana. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer uitleg wilt over bepaalde reizen of safari’s naar Botswana wilt.
Graag adviseren we u om van uw safari in Botswana optimaal te genieten.

Botswana reizen en safaris die we aan kunnen bevelen staan in ons uitgebreide aanbod.

Unieke en complete safari reizen naar Botswana starten bij Going Africa Safaris. Going Africa Safaris is de specialist voor uw Botswana reizen en Botswana safaris.

Of het nu om een kampeersafari, luxe lodge safari of om selfdrive safari reizen in Botswana gaat.