South Luangwa accommodatie

Informatie over accommodaties in South Luangwa NP

South Luangwa accommodatie

South Luangwa accommodatie

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in South Luangwa National Park welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerk safari’s en onze lodge safari’s.
Accommodaties in South Luangwa National Park die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in South Luangwa National Park. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een – kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Selecteer de door u gewenste accommodatieklasse door deze aan te vinken. U kunt gelijktijdig meerdere selecties maken.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in South Luangwa National Park, neem gerust contact met ons op.

Boek uw South Luangwa accommodatie bij Going Africa Safaris.

Waardering

****

Kafunta River Lodge is een klassieke safari lodge en ligt op de oever van de Luangwa rivier en biedt daarmee uitzicht over de overstromingsgebieden van de rivier en South Luangwa National Park.

***

Island Bush Camp is een kleinschalig authentiek safari bushcamp gelegen in een afgelegen en wildrijk gebied in het zuidelijke deel van het South Luangwa National Park.

****

Nkwali Camp ligt afgelegen op de oever van de Luangwa River in South Luangwa National Park en kent een ingetogen elegantie en een uitstekende service.

****

Het in 1951 gebouwde Nsefu Camp ligt in de exclusieve Nsefu-sector aan de prachtige oevers van de Luangwa River in South Luangwa NP en bestaat uit zes klassieke rondavels.

****

Tena Tena camp ligt afgelegen op de oever van de Luangwa River in South Luangwa National Park en ingeklemd tussen de Luangwa River en een prachtige lagune. Ingrediënten waar een groot aantal dieren als een magneet naartoe worden getrokken.

***

Track and Trail River Camp ligt op een top locatie aan de oever van de Luangwa Rivier in Zambia en op slechts vijf minuten afstand van de ingang van het South Luangwa National Park.

****

Kapamba Bush Camp ligt op de oevers van de Kapamba rivier in een onbedorven en uniek deel van South Luangwa NP. Kapamba Camp is een uitstekende locatie om dit gebied van South Luangwa te ontdekken.

****

Mfuwe Lodge ligt bij de Luangwa rivier en aan een lagune in South Luangwa National Park. Mfuwe lodge bestaat uit 18 luxe chalets welke allen voorzien zijn van een douche, ligbad en apart toilet, elektriciteit en ventilator aan het plafond

****

Chindeni Bush Camp is één van de luxere bush Camps in South Luangwa. Het compleet gemeubileerde Chindeni Bush camp bestaat uit vier fraai ingerichte luxe tenten.

***

Flatdogs camp ligt zoals veel andere camps en lodges op de oever van de Luangwa Rivier. Dichtbij de ingang van South Luangwa national park gelegen, ligt Flatdogs ideaal om (night)gamedrives en wandelsafari’s te maken in het park.

****

Tafika Camp is het basiskamp van Remote Africa Safaris en de eigenaren John en Carol Coppinger die tevens de managers zijn. Daarmee biedt Tafika Camp een comfortabele en gastvrije familiesfeer in de fraaie natuur van South Luangwa.

****

Zungulila Bush Camp is een onlangs geopend Bush Camp met een charmante uitstraling van het oude Afrika uit een vervlogen tijdperk. Zungulila Bush Camp ligt op een heuvel met een adembenemend panoramisch uitzicht over de grote Kapamba vlakte en op de naastgelegen rivier.

De Zambia specialist

Going Africa Safaris is dé Zambia specialist voor reizen en safari’s naar Zambia. Graag organiseren we uw safari reizen naar deze fantastische safari bestemming. Naast de maatwerk safari’s die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari’s en reizen voor u uitgekozen welke op onze website te vinden zijn. Of het nu om lodge safari’s, kano safari’s of wandelsafari’s gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Zambia.

We hebben een ruime keuze aan reizen en safari’s in Zambia. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer uitleg wilt over bepaalde reizen of safari’s naar Zambia wilt.
Graag adviseren we u om van uw safari in Zambia optimaal te genieten.

Zambia reizen en safari’s die we aan kunnen bevelen staan in ons uitgebreide aanbod.