Victoria Falls accommodatie

Informatie over accommodaties in Victoria Falls

Victoria Falls accommodatie

Victoria Falls accommodatie

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Victoria Falls welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerk safari’s en onze lodge safari’s.
Accommodaties in Victoria Falls die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in Victoria Falls. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een – kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Selecteer de door u gewenste accommodatieklasse door deze aan te vinken. U kunt gelijktijdig meerdere selecties maken.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in Victoria Falls, neem gerust contact met ons op.

Boek uw Victoria Falls accommodatie bij Going Africa Safaris.

Waardering

***

Bayete Guest Lodge ligt in een buitenwijk van Victoria Falls in Zimbabwe en beschikt over een warme en vriendelijke uitstraling. De kamers kenmerken zich door een rustieke elegante stijl en bevinden zich in een prachtige tuin.

***

Old Ursula Camp is een intiem kamp gelegen op een privé terrein in het prachtige Victoria Falls Private Game Reserve en op slechts 10 minuten van de Victoria watervallen.

****

Victoria Falls Hotel in Victoria Falls luxe hotel ligt in hartje van Victoria Falls en ademt een authentieke oud-koloniale sfeer uit met een fraai uitzicht richting de watervallen.

**

Amadeus Garden Guesthouse in Victoria Falls is een eenvoudige maar comfortabele accommodatie en gelegen in een fraaie tuin. Het guesthouse ligt op loopafstand van het centrum van Victoria Falls. 

****

Victoria Falls Safari Lodge in Victoria Falls ligt aan de rand van het Zambezi National Park en op ongeveer 5 minuten van de watervallen en het stadje Victoria Falls.

**

Lokuthula Lodge in Victoria Falls is een onderdeel van de luxueuze Victoria Falls Safari Lodge echter zijn de luxe Lokuthula lodges selfcatering.

***

Gorges Lodge is een kleine accommodatie gelegen op een natuurlijke rots met uitzicht op de Batoka Gorge waar de Zambezi stroomafwaarts een weg zoekt na een val van 111 meter bij de verderop gelegen Victoria watervallen.

***

Pioneers Camp ligt in het Zambezi National Park op de oevers van de Zambezi rivier. Pioneers Camp beschikt over zes luxe tenten, een lounge tent en een eettent.

*****

The Elephant Camp ligt op een privé concessie welke aan de ene kant grenst aan de Masuwe rivier en aan de andere kant aan de Zambezi kloof. Vanuit The Elephant Camp heeft u een fraai uitzicht over de bush en de op de adembenemende spray van de Victoria Watervallen.

***

A’Zambezi River Lodge in Victoria Falls ligt op 4 kilometer van de Victoria Watervallen. A’Zambezi River Lodge is een middeklasse lodge op de oevers van de A’Zambezi en wordt regelmatig door de wilde dieren uit de omgeving bezocht.

De Zimbabwe specialist

Going Africa Safaris is dé Zimbabwe specialist voor reizen en safari’s naar Zimbabwe. Graag organiseren we uw safari reizen naar deze fantastische safari bestemming. Naast de maatwerk safari’s die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari’s en reizen voor u uitgekozen welke op onze website te vinden zijn. Of het nu om lodge safari’s, kano safari’s of wandelsafari’s gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Zimbabwe.

We hebben een ruime keuze aan reizen en safari’s in Zimbabwe. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer uitleg wilt over bepaalde reizen of safari’s naar Zimbabwe wilt.
Graag adviseren we u om van uw safari in Zimbabwe optimaal te genieten.

Zimbabwe reizen en safari’s die we aan kunnen bevelen staan in ons uitgebreide aanbod.