Printen | E-mail

Accommodaties Arusha en Kilimanjaro.
Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Arusha en Kilimanjaro welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties in Arusha en Kilimanjaro die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in Arusha en Kilimanjaro. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in Arusha en Kilimanjaro, neem gerust contact met ons op.

Kambi Ya Tembo, West-Kilimanjaro ****

Kambi Ya Tembo ligt in het privé reservaat Sinya en bij de grens van Kenia en het Amboseli National Park. Kambi Ya Tembo is een bijzondere plek, ver weg van de begaande paden en drukte. Een prima combinatie van wildife en Masai cultuur in West-Kilimanjaro.
Lees meer »

Kia Lodge, Kilimanjaro airport ***

KIA Lodge ligt ideaal voor uw eerste nacht in Tanzania na aankomst met de KLM vlucht. Kia lodge ligt op slechts enkele minuten afstand van het vliegveld van Kilimanjaro. Geen lange transfer na uw vlucht en ideaal om de volgende ochtend uw safari te starten.
Lees meer »

Ngurdoto Lodge, Arusha ****

Ngurdoto Lodge ligt op slechts een steenworp afstand van Arusha National Park en op een hoogte van bijna 1400m. Ngurdoto beschikt over gezellige bungalows en een fraai hoofdgebouw met een koloniale uitstraling.
Lees meer »

Moivaro Coffee Lodge, Arusha ***+

Moivaro Coffee Lodge is een in Arusha gelegen kleinschalige lodge met een sfeer die in het teken staat van een oude koffieplantage. Op het uitgestrekte grondgebied van Moivaro Coffee lodge kunt u vrij rondwandelen en staan verspreidt 26 bugalows welke onderverdeeld zijn in tweepersoonskamers en familiekamers.
Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap