Prijzen op aanvraag
Omdat we accommodaties op volume inkopen, kunnen we u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de accommodaties.

De prijzen geven we op aanvraag.
Printen | E-mail

Accommodaties Chobe NP en Kasane

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in de Chobe River Front area en Kasane welke we regelmatig gebruiken voor onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties in de Chobe River Front area en Kasane die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in de Chobe River Front area en Kasane. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in de Chobe River Front area en Kasane, neem gerust contact met ons op.

Mowana Safari Lodge *****

Mowana Safari Lodge is gelegen in Kasane aan de oevers van de Chobe rivier, niet ver van Chobe National Park en op slechts een uur rijden van de Victoria Watervallen.
Lees meer »

Nogatsaa Pans Lodge, Chobe NP ****

Nogatsaa Pans Lodge ligt in een nauwelijks bezocht deel van Chobe National Park op ongeveer 80 kilometer ten zuiden van Chobe river front.


Lees meer »

Chobe Chilwero lodge ****

Chobe Chilwero lodge is gelegen aan de rand van het beroemde Chobe National Park. Chilwero betekent in Setswana "plaats met een mooi uitzicht". De benaming Chobe Chilwero lodge is zeer treffend door het ongeëvenaarde panoramisch uitzicht over de eilanden en uitlopers van de Chobe rivier.
Lees meer »

Chobe Game Lodge ****

Chobe Game Lodge is de enige lodge met een ligging binnen de grenzen van Chobe National Park. Chobe Game Lodge ligt langs de waterkant van de Chobe rivier en heeft een adembenemend uitzicht op de rivier en de omliggende wetlands.


Lees meer »

Chobe Savanna Lodge ****

Chobe Savanna Lodge kijkt uit over de uitgestrekte vlaktes van de Puku Flats in Chobe National Park. Voor iedereen die optimaal van de Chobe rivier wil genieten, is Chobe Savanna lodge door haar unieke karakter een optimale plek.
Lees meer »

Chobe Under Canvas ****

Chobe Under Canvas van & Beyond in Botswana biedt u een opwindende ervaring in het wildrijke Chobe National Park. Chobe Under Canvas ligt daarmee in een van de belangrijkste wildlife gebieden in de wereld en welke thuisbasis is van de grootste concentratie olifanten ter wereld.
Lees meer »

Muchenje Safari lodge ****

Muchenje Safari lodge is een prive-lodge en ligt aan de westkant van Chobe national park. De ligging van Muchenje Safari lodge is adembenemend en biedt een panoramisch uitzicht over de Chobe rivier en de vlaktes en uitlopers van deze levensader.
Lees meer »

Ntwala Island Lodge *****

Ntwala Island Lodge is de meest ongerepte en afgelegen bestemming bij Chobe en is gelegen op een cluster van eilandjes binnen de Mambova stroomversnellingen en waar twee machtige Afrikaanse rivieren - de Zambezi en Chobe - samenkomen.
Lees meer »

Ngoma Safari Lodge ****

Ngoma Safari Lodge ligt in het noorden van Botswana in het Chobe Forest Reserve aan de westelijke grens van het Chobe National Park en biedt een prachtig uitzicht over de Chobe Rivier.
Lees meer »

Zambezi Queen ****

De Zambezi Queen is gelegen aan de oevers van de Caprivi Strip en vaart op de Chobe rivier op de grens van Namibië en Botswana. De Zambezi Queen ligt aan de oevers van de Chobe National Park dat bekend staat om de variatie aan wilde dieren .
Lees meer »

Pride of the Zambezi ****

De Pride of the Zambezi is een luxe woonboot op de Chobe rivier en ligt voor anker dicht bij de ingang van Chobe nationaal park. Vanaf de Pride of the Zambezi kunt uitkijken naar de wilde dieren in hun natuurlijke omgeving en van adembenemende zonsopgangen en zonsondergangen.
Lees meer »

Chobe Elephant Camp ***+

Chobe Elephant Camp ligt verhoogt op een rotsachtige heuvelrug met uitzicht op de beroemde Chobe rivier. Chobe Elephant Camp is een nieuw camp dat in juli 2013 haar deuren geopend heeft.
Lees meer »

Chobe Marina Lodge ***+

Chobe Marina Lodge kijkt uit over de Chobe rivier. Chobe Marina Lodge biedt stijlvolle en moderne accommodaties aan met behoud van een Afrikaans uitstraling.
Lees meer »

Kubu Lodge ***+

Kubu Lodge is een kleine, particuliere lodge op een 30-hectare groot complex met weelderige vegetatie aan de oevers van de Chobe rivier in de buurt van het Chobe National Park.
Lees meer »

Chobe Bakwena Lodge ***

Chobe Bakwena Lodge is een kleinschalige, eco-vriendelijke lodge met een fraaie ligging aan de beroemde Chobe rivier.
Lees meer »

Chobe Safari Lodge ***

Chobe Safari Lodge ligt in Kasane, de noordelijkste stad van Botswana, en op een paar honderd meter van de ingang van het Chobe National Park. Door de nabijheid van Chobe National Park, kunt u als gast van Chobe Safari Lodge zelfs vanaf het balkon naar de dieren kijken.
Lees meer »

Elephant Valley Lodge ***

Elephant Valley Lodge ligt verscholen in de Lesoma vallei van de Chobe Forest Reserve. De Lesoma valley strekt zich uit tussen Botswana en Zimbabwe en ligt een paar kilometer van Kasane. Elephant Valley Lodge is omgeven door camelthorn bomen aan de rand van een permanent waterhole.
Lees meer »

Garden Lodge ***

Garden Lodge ligt in het noordelijk deel van Kasane in Botswana en op ongeveer 2 kilometer van Chobe National Park. Chobe National Park wat beroemd is om zijn kuddes olifanten en buffels.
Lees meer »

Ichingo Chobe River Lodge ***

Ichingo Chobe River Lodge ligt onder majestueuze bomen langs de rivier. Daarmee biedt Ichingo Chobe River Lodge zijn gasten een heerlijk en afgelegen verblijf waar aan elke behoefte wordt voldaan en waar u heerlijk kunt dagdromen.
Lees meer »

Impalila Island lodge ***

Impalila Island lodge ligt aan de monding van twee machtige Afrikaanse rivieren, de Chobe rivier en aan de andere kant van de Caprivi Strip, de Zambezi rivier.
Lees meer »

Water Lilly Lodge **+

Water Lilly Lodge ligt aan de Chobe rivier midden in het plaatsje Kasane.
Lees meer »

The Old House, Kasane **

The Old House Kasane is een eenvoudig familiepension gelegen in het kleine levendige stadje Kasane en met een ligging langs de Chobe rivier.


Lees meer »

Kwalape lodge **

Kwalape lodge ligt tussen de plaatsjes Kazungula en Kasane, tegenover de Chobe rivier.
Lees meer »

Toro Lodge *+

Toro Lodge ligt aan de oever van de Chobe rivier en op een grondgebied van 2,7 hectare aan de oever van de Chobe rivier. Toro Lodge is daarmee zeer goed gelegen en heeft een fantastisch uitzicht over de rivier en op de Impalila Island.
Lees meer »

Thebe River Lodge *

Thebe River Lodge is ligt in de Chobe regio, langs de Chobe rivier in Kasane. Thebe River Lodge ligt ten noordwesten van Kubu lodge en aan de noordzijde van de weg op ongeveer 5 minuten rijden van het centrum van Kasane.
Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap