Prijzen op aanvraag
Omdat we accommodaties op volume inkopen, kunnen we u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de accommodaties.

De prijzen geven we op aanvraag.
Printen | E-mail

Accommodaties Hwange National Park.
Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Hwange National Park welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties in Hwange National Park die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in Hwange National Park. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in Hwange National Park, neem gerust contact met ons op.

Little Makalolo Camp, Hwange National Park. *****

Little Makalolo Camp is een intiem en kleinschalig bush camp in het hart van Hwange National Park. Little


Lees meer »

Davison´s Camp, Linkwasha Concessie - Hwange NP ****+

Davison's Camp ligt diep in het Hwange National Park, in de zuid-oostelijke Linkwasha Concessie. Davison's Camp ligt daarmee in een van de beste game viewing gebieden van Hwange NP.
Lees meer »

Somalisa Camp, Hwange National Park ****+

Somalisa Camp in Hwange National Park is een kleinschalig intiem tentenkamp, subtiel verborgen in de schaduw van een groep acacia bomen op de oevers van een eeuwenoud rivierensysteem in het hart van Hwange NP.


Lees meer »

Somalisa Acacia Camp, Hwange National Park ****+

Somalisa Acacia Camp in Hwange National Park is een kleinschalig intiem tentenkamp nabij Somalisa Camp en ligt subtiel verborgen in de schaduw van een groep acacia bomen op de oevers van een eeuwenoud rivierensysteem in het hart van Hwange NP.


Lees meer »

Verney´s Camp, Hwange NP ****

Verney's Camp is een nieuw camp (geopend 1 mei 2018) en is gelegen in een extreem afgelegen deel van Hwange national park.


Lees meer »

Somalisa Expeditions, Hwange National Park ****

Somalisa Expeditions staat garant om op een authentieke doch luxe manier Hwange National Park met de vele dieren te beleven.


Lees meer »

The Hide Safari Camp, Hwange National Park ***+

The Hide Safari Camp is bij uitstek geschikt voor maximaal 16 gasten en streeft er naar u de ultieme Afrikaanse safari te geven in een comfortabele en ontspannen omgeving.


Lees meer »

Camp Hwange, Hwange National Park ***+

Camp Hwange in Hwange National Park is een klein en intiem traditioneel tented camp. Het camp biedt met maar 6 Meru style tenten plaats aan maximaal 12 gasten


Lees meer »

Mobile luxury tented camp ***+

Het luxe mobile tented camp is special voor u voor aankomst opgezet op een speciale plek midden in de bush en met de dieren in u directe omgeving.
Lees meer »

Nehimba, Hwange National Park ***+

Nehimba is een exclusief safari camp voor fotografie en ligt in een privé concessie in het grootste park van Zimbabwe, zijnde Hwange National Park.
Lees meer »

Ivory Safari Lodge, Hwange National Park ***

Ivory Safari Lodge ligt in een privé concessie dat grenst Hwange National park. Ivory Lodge is kleinschalig en bestaat uit 6 verhoogde chalets.


Lees meer »

Bomani Tented Lodge, Ngamo prive reservaat - Hwange NP ***

Bomani Tented Lodge ligt in het 5000 hectare groot Ngamo privé reservaat op slechts 1,5 kilometer van de gate naar Hwange NP.
Lees meer »

Miombo Safari Camp, nabij Hwange National Park **+ en ***+

Miombo Safari Camp is een eigenzinnig, rustiek en intiem kamp en een populaire bestemming voor reizigers die een safari in Hwange NP willen combineren met een bezoek aan de Victoria watervallen.
Lees meer »

Sable Sands, privéconcessie bij Hwange National Park **+

Sable Sands ligt aan de rand van Hwange National Park, op een afgelegen privéconcessie vlak bij de beroemde Dete Vlei. Sable Sands is daarmee de thuisbasis voor de presidentiële olifanten familie.
Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap