Printen | E-mail

Onze favoriete accommodaties in de Johannesbug en Pretoria regio.

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in de Johannesbug en Pretoria regio. De accommodaties worden door ons en onze partner gezien als favoriete accommodaties in de Johannesbug en Pretoria regio en welke we graag aan u adviseren voor uw maatwerkreis in Zuid-Afrika. 
Accommodaties in de Johannesbug en Pretoria regio die we u dus van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties zijn er nog meer accommodatiemogelijkheden in de Johannesbug en Pretoria regio. 

Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van ** (eenvoudig/budget) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. 

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in de Johannesbug en Pretoria regio, neem gerust contact met ons op.

Saxon Hotel, Villas and Spa, Johannesburg *****

Saxon Hotel, Villas and Spa is een exclusieve accommodatie en ligt in de rustige buitenwijk Sandhurst en op enkele minuten van Johannesburgs beste winkels. Saxon Hotel, Villas and Spa ligt in grote aangelegde tuinen met een panoramisch uitzicht over de skyline van Johannesburg en is een statig eerbetoon aan Afrika. Het is hier dat Nelson Mandela zijn autobiografie 'Long Walk to Freedom' voltooide.


Lees meer »

AtholPlace, Johannesburg ****

AtholPlace is een boutique hotel in een kosmopolitische noordelijke buitenwijk van Johannesburg. AtholPlace ligt in mooi aangelegde tuinen en is een oase van rust en beschikt over een eigentijdse klassieke smaak, getemperde tinten en verfijnde elegantie. De 9 chique en ruime suites zijn luxe en goed uitgerust voor het moderne gemak en met een smaakvolle stijl.


Lees meer »

Fairlawns Boutique Hotel, Johannesburg ****

Fairlawns Boutique Hotel is een exclusief boutique hotel in de chique wijk Morningside Manor van Johannesburg. Het statige Fairlawns Boutique Hotel ligt in parkachtige rustige tuinen. Glooiende gazons, bomen, rijk vogelleven en stallen maken dit een toevluchtsoord weg van de drukte van de stad.


Lees meer »

The Michelangelo Hotel, Johannesburg ****

The Michelangelo Hotel ligt in Johannesburgs buitenwijk Sandton en beschikt over een uitzicht op de kosmopolitische Nelson Mandela Square. The Michelangelo Hotel is een chique en verfijnd hotel in renaissancestijl en biedt verfijnde luxe en gemakkelijke toegang tot de mooiste winkels en restaurants van Afrika.


Lees meer »

The Residence Boutique Hotel, Johannesburg ****

The Residence Boutique Hotel is gelegen in een prachtig onderhouden tuinen in de voorstad Houghton van Johannesburg. Intiem en gastvrij, biedt The Residence Boutique Hotel voor de veeleisende reiziger luxe in een verfijnde oase. The Residence Boutique Hotel beschikt over 12 royaal bemeten suites welke zijn ontworpen om comfort en privacy te bieden.


Lees meer »

54 On Bath, Johannesburg ***

54 Op Bath is gelegen in de Rosebank, zijnde de groene voorstad van Johannesburg. 54 on Bath is een modern hotel met de moderne gemakken en toegang tot openbaarvervoer en exclusieve winkels. De 75 ruime kamers en suites genieten van een prachtig uitzicht over de skyline van de stad en onderliggende verzorgde tuinen.


Lees meer »

D’Oreale Grande Hotel, Johannesburg ***

D'Oreale Grande is een luxe stadshotel in het Emperor's Palace entertainment resort en ligt dichtbij de internationale luchthaven van Johannesburg. Een combinatie van vorstelijke weelde en de klassieke elegantie van Rome bepalen de architectuur. Daarbij passen de in dezelfde sfeer aangelegde tuinen prima.


Lees meer »

DaVinci Hotel, Johannesburg ***

DaVinci Hotel beschikt over 220 kamers en suites en komt tegemoet aan de wensen van de veeleisende reiziger. De verfijnde moderne meubels zorgen voor comfort en gemak. Strakke lijnen in het moderne zwart-witte kleur thema worden consequent doorgevoerd in de gemeenschappelijk ruimtes zoals de lounge, de bar en ontbijtzaal.


Lees meer »

The Peech, Johannesburg ***

The Peech is een eco-chique boutique hotel en ligt in de chique buitenwijk van Melrose in Johannesburg. The Peech beschikt over 16 sfeervolle kamers en suites die uitkijken over de weelderige aangelegde tuinen. Sommige kamers beschikken over een privé patio of balkon. The Peech heeft een eigentijdse inrichting waarin strakke lijnen gecombineerd worden met moderne kunst.


Lees meer »

Mondior At Emperors Palace, Johannesburg **

Mondior At Emperors Palace is een aantrekkelijk hotel in het Emperors Palace Resort en Casino en ligt dichtbij OR Tambo International Airport. Mondior At Emperors Palace is een verfijnde en elegante accommodatie in een bruisende omgeving. De 150 ruime kamers en suites zijn ingericht met een hedendaagse Afrikaanse flair.


Lees meer »

Peermont Metcourt At Emperors Palace, J´burg **

Peermont Metcourt at Emperors Palace biedt een betaalbare accommodatie bij het Emperor’s Palace in Johannesburg. Met een ligging naast O.R. Tambo International Airport en met de mooie aangelegde tuinen is Peermont Metcourt at Emperors Palace een handige stop-over voor degene die na aankomst in Johannesburg een overnachting nodig heeft om de volgende dag weer door te vliegen. Het Hotel verzorgt een gratis pendeldienst naar de luchthaven.


Lees meer »

Peermont Metcourt Suites, Johannesburg **

Peermont Metcourt Suites ligt naast het O.R. Tambo International Airport en met de mooi aangelegde tuinen is deze accommodatie een handige stop-over voor degene die na aankomst in Johannesburg een overnachting nodig heeft om de volgende dag weer door te vliegen. Peermont Metcourt Suites heeft een gemakkelijke toegang naar de luchthaven en het hotel verzorgt een gratis pendeldienst naar de luchthaven.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap