Zoeken
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.

Prijzen op aanvraag
Omdat we accommodaties op volume inkopen, kunnen we u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de accommodaties.

De prijzen geven we op aanvraag.
Printen | E-mail

Accommodaties Kafue National ParkGraag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Kafue National Park welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties in Kafue National Park die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in Kafue National Park. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in Kafue National Park, neem gerust contact met ons op.

Ila Safari Lodge, Kafue National Park ****

Ila Safari Lodge beschikt over een prachtig uitzicht over de Kafue River met aan de overkant van de rivier Kafue National Park. Ila Safari Lodge ligt daarmee op een idyllische locatie aan de oever van de Kafue River.


Lees meer »

Musekese Camp, Kafue National Park ***

Musekese Camp is een kleinschalig camp met een uitstraling van een bush camp. Daarmee gaat Musekese prachtig op in de omgeving van het centrale gedeelte van Kafue National Park. Met een ligging op een unieke plek op een heuvel beschikt Musekese Camp over een fraai uitzicht op de voorgelegen moeraslanden en de Kafue rivier.


Lees meer »

11-daagse Bush and Beach safari Zambia en Malawi ** nieuw**

Een prachtige lodge safari waar de bush van Kafue NP en South Luangwa NP wordt gecombineerd en afgesloten op het strand van Lake Malawi bij een van de meest populaire doch kleinschalige accommodatie Kawa Maya. Een safari voor de reizigers die zowel in de bush als aan het strand wil genieten van de geboden kwaliteit. **nieuw**  €€€€€


Lees meer »

Busanga Plains Camp, Kafue National Park ***+

Busanga Plains Camp ligt in de gelijkgenaamde Busanga Plains in Kafue national park. Busanga Plains Camp is onderdeel van Mukambi Safari lodge.
Lees meer »

Mukambi safari lodge, Kafue National Park ***+

Mukambi safari lodge is een kleinschalige lodge met rustieke kenmerken. Gelegen aan de Kafue rivier bij Kafue national park.
Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap