Printen | E-mail

Accommodaties Kruger regio Zuid-Afrika

Onze favoriete accommodaties in de Kruger regio.

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in de Kruger regio. De accommodaties worden door ons en onze partner gezien als favoriete accommodaties in de Kruger regio en welke we graag aan u adviseren voor uw maatwerkreis in Zuid-Afrika. 
Accommodaties in de Kruger regio die we u dus van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties zijn er nog meer accommodatiemogelijkheden in de Kruger regio. 

Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van ** (eenvoudig/budget) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. 

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in de Kruger regio, neem gerust contact met ons op.
 

Londolozi Private Granite Suites, Sabi Sand Reserve *****

Londolozi Private Granite Suites ligt aan de oevers van de Sand River in het centrale gedeelte van het Sabi Sand Private Game Reserve. Londolozi Private Granite Suites is een exclusieve, luxe lodge en geschikt voor de veeleisende reiziger en ideaal voor een huwelijksreis of kleine groepen.


Lees meer »

Londolozi Tree Camp, Sabi Sand Reserve *****

Londolozi Tree Camp ligt in het centrale deel van Sabi Sand Reserve en is gebouwd in de prachtige Jackalberry en Leadwood bossen met uitzicht op de Sand River. Londolozi Tree Camp staat voor exclusiviteit, attente service en uitstekende wildlife.


Lees meer »

Sabi Sabi Earth Lodge, Sabi Sand Reserve *****

Sabi Sabi Earth Lodge ligt prachtig opgenomen in het ongerepte omliggende landschap van Sabi Sand Private Game Reserve. Sabi Sabi Earth Lodge is een moderne mix met glanzende tegels, ingebouwde verlichting en de warme tinten van natuurlijke vezels.


Lees meer »

Camp Jabulani, Kapama Game Reserve ****

Camp Jabulani ligt in de Kapama Game Reserve en is een luxe accommodatie dat bekend staat om de olifant interactie en beschikt over een uitstekende service en uitstekende keuken.


Lees meer »

Chitwa Chitwa, Sabi Sand Reserve ****

Chitwa Chitwa is een stijlvolle eco safari lodge en is gelegen in de noordelijke regio van de Sabi Sand Reserve en aan de oevers van het grootste meer van het concessiegebied. Een Afro-chique sfeer is samengevoegd met een Europese modern design.


Lees meer »

Dulini Private Game Lodge, Sabi Sand Reserve ****

Dulini Private Game Lodge is een intiem en luxe safari lodge gelegen in het westelijke deel van de Sabi Sand Reserve en aan de oever van een droge rivierbedding. Dulini Private Game Lodge in de schaduw van Ebony bomen en bestaat uit 6 ruime, stenen huisjes elk met een eigen dek en dompelbad.


Lees meer »

Kapama Karula, Kapama Game Reserve ****

Kapama Karula ligt aan de oevers van de Klaserie River in Kapama Private Game Reserve. Kapama Karula is een moderne accommodatie welke in een rivierenlandschap is gelegen en beschikt over 12 comfortabele suites met moderne lijnen, een glazen deur naar het dek en een adembenemend uitzicht op rivier.


Lees meer »

Leopard Hills, Sabi Sand Reserve ****

Leopard Hills ligt verhoogd op een rots en kijkt uit op het omliggende Sabi Sand Game Reserve, een waterhole en de vlaktes. Leopard Hills is een intieme lodge en bestaat uit 8 rietgedekte ruime en luxe suites met een prachtig uitzicht vanaf de suites welke zijn voorzien van een glazen gevel.


Lees meer »

Lion Sands Ivory Lodge, Sabi Sand Reserve ****

Lion Sands Ivory Lodge is een intieme door een familie gerunde lodge met een ligging in het Sabi Sand Private Reserve en langs de oevers van de Sabie River. Lion Sands Ivory Lodge beschikt over 6 luxe suites die zijn voorzien van een modern interieur met neutrale kleuren en strakke lijnen.


Lees meer »

Lion Sands Narina Lodge, Kruger National Park ****

Lion Sands Narina Lodge ligt in het Tinga Private Game Reserve en daarmee in een exclusieve concessie in het zuidelijke deel van het Kruger National Park. Lion Sands Narina Lodge is een luxe lodge en ligt verscholen onder het bladerdak van de bomen langs de Sabie River en beschikt over een boomhut ambiance.


Lees meer »

Lion Sands Tinga Lodge, Kruger National Park ****

Lion Sands Tinga Lodge is een exclusieve lodge en ligt in Tinga Private Game Reserve in het zuidelijke deel van het Kruger National Park. Lion Sands Tinga Lodge is in koloniale stijl gebouwd rond een oude boom.


Lees meer »

Londolozi Founders Camp, Sabi Sand Reserve ****

Londolozi Founders Camp ligt aan de oever van de San River in het Sabi Sand Private Game Reserve. Londolozi Founders Camp ligt in de schaduw van de omringende bomen en is een betoverende luxe accommodatie en uitstekend geschikt om wilde dieren te spotten.


Lees meer »

Londolozi Pioneer Camp, Sabi Sand Reserve ****

Londolozi Pioneer Camp ligt in het Sabi Sand Private Reserve en in de schaduw van majestueuze Ebony bomen. Londolozi Pioneer Camp wordt omgeven door bos en beschikt over een prachtig uitzicht op het bos en de rivier.


Lees meer »

Londolozi Varty Camp, Sabi Sand Reserve ****

Londolozi Varty Camp ligt in Sabi Sand Reserve en is een prachtige bush lodge en beschikt over een verhoogde ligging langs de rivier en is een eerbetoon aan de familie Varty die baanbrekend werk heeft verricht.


Lees meer »

Olivers Restaurant and Lodge, White River ****

Oliver's Restaurant & Lodge kijkt uit op White River golfbaan en is omgeven door weelderige bossen. Oliver's Restaurant & Lodge biedt een Europese charme, een comfortabele elegantie en gastronomische restaurants.


Lees meer »

Sabi Sabi Bush Lodge, Sabi Sand Reserve ****

Sabi Sabi Bush Lodge ligt in een privé concessie binnen het aan Kruger grenzende Sabi Sand Private Game Reserve. Sabi Sabi Bush Lodge beschikt over een ietwat verhoogde positie waardoor er een ononderbroken uitzicht over de ongerepte wildernis is.


Lees meer »

Sabi Sabi Selati Camp, Sabi Sand Reserve ****

Sabi Sabi Selati Lodge ligt in zuidwesthoek van het Sabi Sand Private Reserve. Bij Sabi Sabi Selati Lodge doet u een stap terug in de tijd. Vernoemd naar de ter ziele gegane historische spoorlijn de Selati Line beschikt Sabi Sabi Selati Lodge over een thema van de oude wereld met een koloniale charme wat de accommodatie een echte romantische sfeer geeft.


Lees meer »

Savanna Private Game Reserve, Sabi Sand Reserve ****

Savanna Private Game Reserve ligt in de westelijke sector van Sabi Sand Private Reserve en biedt uitzicht over de omliggende bush en de verlichte waterhole. De 9 ruime suites zijn opgebouwd uit een mix van riet, canvas, en gedrapeerde plafonds en stralen een ouderwetse romantiek en modern comfort uit.


Lees meer »

The River Lodge, Thornybush Game Reserve ****

The River Lodge ligt in het Thornybush Private Game Reserve en kijkt vanaf de grote terrassen uit over de seizoensgebonden Monwana Rivier. The River Lodge is een exclusieve en afgelegen lodge met prachtige accommodaties en uitstekende game drive mogelijkheden.


Lees meer »

Ulusaba Cliff Lodge, Sabi Sand Reserve ****

Ulusaba Cliff Lodge heeft een duidelijke Afrikaanse stijl met traditionele kunst en meubels die naadloos samengaan met de moderne gemakken waardoor er een maximum aan comfort ontstaat.


Lees meer »

Ulusaba Rock Lodge, Sabi Sand Reserve ****

Ulusaba Rock Lodge ligt op een berg in Sabi Sand Reserve en beschikt daardoor over een panoramisch uitzicht over het bushveld tot aan de eindeloze horizon.


Lees meer »

Ulusaba Safari Lodge, Sabi Sand Reserve ****

Ulusaba Safari Lodge beschikt over spannende en unieke details, zoals boomhut kamers, schommelbruggen en houten loopbruggen welke samengaan met een koloniale sfeer en service en een chique inrichting in Afrikaanse stijl.


Lees meer »

Waterbuck Private Camp, Timbavati Private Nature Reserve ****

Waterbuck Private Camp beschikt over een ietwat verhoogde ligging binnen Timbavati Private Reserve en heeft daarmee een prachtig uitzicht over de vlaktes. Waterbuck Private Camp biedt u een uitzonderlijke safari ervaring, flexibiliteit en afzondering door het exclusieve gebruik van de villa en is daarom ideaal voor gezinnen of kleine groepen.


Lees meer »

Arathusa Safari Lodge, Sabi Sand Reserve ***

Arathusa Safari Lodge ligt in een privé-concessie in de noordelijke sector van de Sabi Sand Reserve en biedt, met een verhoogde ligging, uitzicht op de waterhole en de dieren die er naartoe trekken. Arathusa Safari Lodge beschikt over 9 klassiek ingerichte en rietgedekte kamers met elk een privé veranda met uitzicht op de omliggende bush. 


Lees meer »

Chapungu Luxury Tented Camp, Thornybush Game Reserve ***

Chapungu Luxury Tented Camp ligt in het private Thornybush Game Reserve dat grenst aan aan Kruger NP. Chapungu Luxury Tented Camp ligt in de schaduw van inheemse bomen met uitzicht op de dichte bush waardoor het camp prima opgaat in de natuurlijke omgeving.


Lees meer »

Garonga Safari Camp, Makalali Conservancy ***

Garonga Safari Camp ligt in het Makalali Conservancy wat net ten westen van het Kruger National Park is gelegen. Garonga Safari Camp beschikt over 6 luxe tenten welke gevormd zijn met behulp van ruwe, natuurlijke materialen. Warme tinten bieden een juist evenwicht in de heldere ruimtes waardoor er een avontuurlijke mix ontstaat van een luchtige grot en een boomhut.


Lees meer »

Geigers Camp, Timbavati Private Nature Reserve ***

Geiger's Camp ligt in het ongerepte Timbavati en is vanwege de exclusiviteit ideaal voor gezinnen of kleine groepen die op zich zelf willen zijn. Geiger's Camp is een “down-to-earth” lodge in een ontspannen omgeving en met een top wildlife ervaring met de professioneel begeleide game drives en bush wandelingen.


Lees meer »

Isibindi Plains Camp, Kruger National Park ***

Isibindi Plains Camp is onderdeel Rhino Walking Safaris en is gelegen op een privé concessie in Kruger NP. Isibindi Plains Camp biedt een authentieke safari ervaring met de focus op wilde dieren en flora met specialiteit de op maat gemaakte wandelsafari's en bushwandelingen onder begeleiding van professionele rangers.


Lees meer »

Jackalberry Lodge, Thornybush Game Reserve ***

Jackalberry Lodge ligt in Thornybush Private Game Reserve en is omgeven door vlak terrein en open savannes waardoor er een ruimtelijk gevoel ontstaat. Jackalberry Lodge beschikt over 7 ruime chalets welke comfortabel en aantrekkelijk zijn ingericht met een etnisch Afrikaanse sfeer.


Lees meer »

Jock Safari Lodge, Kruger National Park ***

Jock Safari Lodge ligt in het zuidelijke deel van het Kruger en is gebouwd onder een bladerdak van de bomen. Jock Safari Lodge kijkt uit over een seizoensgebonden rivierbedding en een weelderig groen landschap wat bruist van het leven.


Lees meer »

Kapama Southern Camp, Kapama Game Reserve ***

Kapama Southern Camp ligt in het zuidelijke deel van de Kapama Private Game Reserve en is één van de vier safari lodges in dit reservaat. Kapama Southern Camp beschikt over 15 comfortabele suites en 3 familie suites die elke beschikken over een eigen veranda met uitzicht op de omliggende uitgestrekte wildernis.


Lees meer »

Kings Camp, Timbavati Private Nature Reserve ***

Kings Camp is een intiem kamp in Timbavati Private Game Reserve met uitzicht op een waterhole en met een ligging in de enorme uitgestrekte savannes. Kings Camp beschikt over 11 stijlvolle luxe suites welke zijn voorzien van sierlijke Victoriaanse baden en een privé veranda met hangmatten en met uitzicht op de bush.


Lees meer »

Lion Sands River Lodge, Sabi Sand Reserve ***

Lion Sands River Lodge is een eigentijdse safari lodge gerund door een familie en met een ligging in een privé concessie in het zuiden van Sabi Sand Reserve. Lion Sands River Lodge ligt in de schaduw van een weelderige luifel van bomen langs de Sabie River en beschikt over 20 rietgedekte en smaakvol ingerichte suites.


Lees meer »

Motswari Private Game Reserve, Timbavati Private Nature Reserve ***

Motswari Private Game Reserve ligt in het ongerepte Timbavati Private Nature Reserve en is een door een familie gerunde lodge. Motswari Private Game Reserve is een down-to-earth lodge en biedt een rustgevende omgeving en biedt uitstekende mogelijkheden voor top gamedrives en bush wandelingen.


Lees meer »

N’Kaya Lodge, Thornybush Game Reserve ***

N'Kaya Lodge ligt in Timbavati Private Game Reserve in de schaduw van de imposante bomen en uitgestrekte grasvelden die zich uitstrekken richting de inheemse bush. N'Kaya Lodge is een intieme en betaalbare accommodatie met een juiste focus voor safari’s en in een aantrekkelijke omgeving.


Lees meer »

Pondoro Game Lodge, Kruger National Park ***

Pondoro Game Lodge is een exclusieve lodge en ligt in, het aan het Kruger National Park grenzende, Balule Private Game Reserve.,Pondoro Game Lodge is een award winnende intieme accommodatie waar u romantisch kunt genieten van culinaire lekkernijen en een prachtige omgeving. 


Lees meer »

Rissington Inn, Hazyview ***

Rissington Inn is een eenvoudige en gastvrije accommodatie met een ligging buiten het Kruger Park nabij de stad Hazyview. Rissington Inn ligt op een groot terrein met uitzicht over de vallei en is een gezellige plek om te ontspannen.


Lees meer »

Sabi Sabi Little Bush Camp, Sabi Sand Reserve ***

Sabi Sabi Little Bush Camp is een intiem camp en ligt afgelegen in een privé concessie binnen Sabi Sand Private Reserve dat grenst aan Kruger NP. Sabi Sabi Little Bush Camp ligt genesteld onder de schaduw van inheemse bomen en kijkt uit over een rivierbedding.


Lees meer »

Serondella Lodge, Thornybush Game Reserve ***

Serondella Lodge ligt in de Thornybush Private Game Reserve en aan de oever van een droge rivierbedding. Serondella Lodge beschikt over 4 comfortabele suites waarvan er 1 een 3-slaapkamer familie suite is.


Lees meer »

Shumbalala Game Lodge, Thornybush Game Reserve ***

Shumbalala Game Lodge ligt aan een seizoensgebonden rivierbedding in het Thornybush Private Game Reserve en ligt genesteld in een weelderig struikgewas van bomen. Shumbalala Game Lodge beschikt over 5 rietgedekte suites waarvan 1 presidentiële en zijn goed en elegant ingericht en versierd met een zich onderscheidende Afrikaanse flair.


Lees meer »

Simbambili Game Lodge, Sabi Sand Reserve ***

Simbambili Game Lodge is gelegen aan de oevers van de seizoensgebonden Manyaleti River in het noordelijke deel van de privé reservaat Sabi Sand Game Reserve. Simbambili Game Lodge is omringd door het dichte bos bestaande uit Knobthorn en Jackalberry bomen de verfijnde en toch eenvoudige accommodatie maken het een romantische lodge.


Lees meer »

Simbavati Hilltop Lodge, Timbavati Private Nature Reserve ***

Simbavati Hilltop Lodge ligt op een kleine rits binnen Timbavati Game Reserve en biedt een prachtig uitzicht over ongerepte bushveld. Simbavati Hilltop Lodge is een lodge met een traditionele safari sfeer met een eigentijdse smaak en heldere kleuren die prima opgaan in de omringende natuurlijke bossen.


Lees meer »

Simbavati River Lodge, Timbavati Private Nature Reserve ***

Simbavati River Lodge ligt aan de oever van een seizoensgebonden rivier in het Timbavati Game Reserve. Simbavati River Lodge is gelegen tussen oude Jackalberry en Leadwood bomen en biedt een prachtig uitzicht over het water en de dieren die er komen om te drinken.


Lees meer »

The Outpost, Kruger National Park ***

The Outpost is een opvallende en een modern gebouwde accommodatie waarin een geavanceerde state-of the-art ontwerp samengaat met het uitzicht over de grote open vlaktes van Makuleke Contractuele Park dat is gelegen in een afgelegen gedeelte van Kruger NP.


Lees meer »

Thornybush Game Lodge, Thornybush Game Reserve ***

Thornybush Game Lodge is een luxe accommodatie en ligt in Thornybush Game Reserve en biedt u een traditionele safari ervaring. Thornybush Game Lodge beschikt over 20 ruime suites welke zijn gelegen langs de oevers van een seizoensgebonden rivier.


Lees meer »

Thornybush Waterside Lodge, Thornybush Game Reserve ***

Thornybush Waterside Lodge ligt langs de oever van een meer in het Thornybush Game Reserve. Thornybush Waterside Lodge is een traditionele rietgedekte safari lodge en die opgaat in de natuurlijke omgeving.


Lees meer »

Waterbuck Lodge, Thornybush Game Reserve ***

Waterbuck Lodge ligt omgeven door weelderige vegetatie in Thornybush Private Game Reserve en ligt aan een riviermonding. Waterbuck Lodge is een intieme en traditionele lodge en bestaat uit 4 comfortabele suites.


Lees meer »

Cheetah Plains, Sabi Sand Reserve **

Cheetah Plains ligt in de noord-westelijke sector van het Sabi Sand Private Game Reserve en is een van de eerste accommodaties in dit reservaat. Met uitzicht op een dam en in een waterrijke omgeving, beschikt Cheetah Plains over goede mogelijkheden om wilde dieren te spotten.


Lees meer »

Elephant Plains Game Lodge, Sabi Sand Reserve **

Elephant Plains Lodge ligt in de noordelijke regio van de Sabi Sands Reserve aan de oevers van de droge Manyeleti rivierbedding en met uitzicht op de bush en een waterhole. Elephant Plains Game Lodge wordt door de eigenaren gerund en biedt een verscheidenheid aan soorten accommodatie.


Lees meer »

Isibindi Rhino Walking Safaris, Kruger National Park **

Isibindi Rhino Walking Safaris wordt uitgevoerd in een privé concessie in Kruger Park en biedt een back-to-basics en authentieke safari ervaring. Bij Isibindi Rhino Walking Safaris ligt de focus duidelijk op de wilde dieren en de bush. Specialisatie zijn de op maat gemaakte wandelsafari’s die onder begeleiding staan van proffessionele rangers.


Lees meer »

Kapama Buffalo Camp, Kapama Game Reserve **

Kapama Buffalo Camp ten westen van het Kruger National Park op een rivierbedding en verscholen in de bush in Kapama Private Game Reserve. Kapama Buffalo Camp beschikt over 10 tenten die via een systeem van houten loopbruggen zijn verbonden met de gemeenschappelijke ruimte.


Lees meer »

Kapama River Lodge, Kapama Game Reserve **

Kapama River Lodge ligt in een bocht van een droge rivierbedding in Kapama Private Game Reserve. Kapama River Lodge beschikt over 64 rietgedekte suites en is daarmee een van de grootste lodges in het Greater Kruger.


Lees meer »

Monwana Game Lodge, Thornybush Game Reserve **

Monwana Game Lodge ligt in Thornybush Private Game Reserve langs de droge oever van een seizoensgebonden rivier en met een prachtig uitzicht over een actieve waterhole en de omliggende bush. Monwana Game Lodge is een eenvoudige doch comfortabele accommodatie en biedt een ongecompliceerde safari ervaring.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap