Printen | E-mail

Onze favoriete accommodaties in de KwaZulu-Natal regio.

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in de KwaZulu-Natal regio. De accommodaties worden door ons en onze partner gezien als favoriete accommodaties in de KwaZulu-Natal regio en welke we graag aan u adviseren voor uw maatwerkreis in Zuid-Afrika. 
Accommodaties in de KwaZulu-Natal regio die we u dus van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties zijn er nog meer accommodatiemogelijkheden in de KwaZulu-Natal regio. 

Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van ** (eenvoudig/budget) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. 

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in de KwaZulu-Natal regio, neem gerust contact met ons op.

The Oyster Box, Umhlanga Rocks ****

The Oyster Box is een klassiek koloniaal, elegant  en het luxueus met een ligging aan de Umhlanga zee front en tegenover de iconische vuurtoren. The Oyster Box laat u proeven van een Indiase geschiedenis welke door het hele hotel terug te vinden is en daarmee een weelderig feest voor uw zintuigen.


Lees meer »

Fordoun Hotel & Spa, KwaZulu Natal Midlands ***

Fordoun Hotel & Spa ligt in het schilderachtige agrarische gemeenschap van Nottingham Road in de Kwa-Zulu Natal Midlands. Fordoun Hotel & Spa biedt u een luxe verwennerij welke uw ziel rust zal geven. De 22 goed ingerichte suites zijn individueel ingericht in een klassieke stijl. Acht van de suites bieden uitzicht op de bergen of de dam.


Lees meer »

Fugitives Drift Lodge, Kwazulu Natal Battlefields ***

Fugitives Drift Lodge is een natuurlijk erfgoed met een ligging bij en met uitzicht op de beruchte Isandlwana en Rorke's Drift Battlefields. Fugitives Drift Lodge is een eerbetoon aan historische verleden van deze regio en wordt gerund door de eigenaren. De familie Rattray zijn gerespecteerde pioniers van Zuid-Afrika’s Heritage toerisme.


Lees meer »

Isibindi Thonga Beach Lodge, iSimangaliso Wetland Park ***

Isibindi Thonga Beach Lodge ligt boven een afgelegen baai en is genesteld in het inheemse duinbos van de Maputuland kust. Isibindi Thonga Beach Lodge geeft u daarmee het gevoel op een onbewoond eiland te zijn. Het kan u niet kwalijk worden genomen wanneer het gevoel bij u ontstaat dat u uit uw schuilkelder wilt komen om samen met Vrijdag met een vlag te waaien om passerende schepen om redding te vragen. 


Lees meer »

Makakatana Bay Lodge, iSimangaliso Wetland Park ***

Makakatana Bay Lodge is een luxe accommodatie in de spectaculaire en uitgestrekte wildernis en de wetlands van World Heritage Site iSimangaliso Westland Park. Makakatana Bay Lodge beschikt over 6 ruime suites met uitkijk op de omliggende duinbossen, bush en vallei.


Lees meer »

Three Trees at Spioenkop, Kwazulu Natal Battlefields ***

Three Trees at Spioenkop ligt in een afgelegen vallei van het Spioenkop Game Reserve en kijkt uit over de spectaculaire en uitgestrekte wildrijke ongerepte wildernis. Eigenaren Simon en Cheryl Blackburn beheren Three Trees at Spioenkop is een eco-vriendelijke lodge met Simon en Cheryl Blackburn als eigenaren en beheerders. Beiden delen ze graag hun kennis van de Spioenkop Battlefields en de omliggende Anglo-Boer gebieden met u.


Lees meer »

Ghost Mountain Inn, Mkuze, Northern KwaZulu-Natal **

Ghost Mountain Inn ligt aan de voet van de legendarische Ghost Mountain te midden van weelderige tuinen. Ghost Mountain Inn telt 50 comfortabel ingerichte kamers die in configuratie variëren en waarvan er een aantal beschikken over een eigen patio. Gehuld in mysterie en folklore staat de berg als een schildwacht achter de gemeenschappelijk ruimtes van Ghost Mountain Inn.


Lees meer »

Isibindi Kosi Forest Lodge, iSimangaliso Wetland Park **

Isibindi Kosi Forest Lodge ligt binnen de grenzen van het  Kosi Forest Nature Reserve dat deel uitmaakt van het in noordelijk Kwa-Zulu Natal gelegen World Heritage Site, iSimangaliso Wetland Park. Isibindi Kosi Forest Lodge is een eco-vriendelijke lodge. Met een ligging aan de oever van een meer en omringd door de weelderige vegetatie van een mooi bos gaat Isibindi Kosi Forest Lodge fraai op in de omgeving.


Lees meer »

Isibindi Rhino Ridge Safari Lodge, Hluhluwe Imfolozi Park **

Isibindi Rhino Ridge Safari Lodge is de eerste privé concessie in het noordelijk deel van Hluhluwe-iMfolozi in Kwa-Zulu Natal. Isibindi Rhino Ridge Safari Lodge is een goed gerunde community lodge met een ligging op een bergkam. Het gebied is rustige gelegen langs de westelijke grens en biedt een spectaculair natuurschoon en safari’s met de mogelijkheid om de big-5 te spotten.


Lees meer »

Isibindi Zulu Lodge, Kwazulu Natal Battlefields **

Isibindi Zulu Lodge ligt in een eigen eco-reservaat in het hart van het ruige KZN Battlefield's landschap. Isibindi Zulu Lodge is als eerbetoon aan het erfgoed en gewoonten van de Zulu natie ontworpen en bezit de eigenschappen van een authentiek Zulu dorp. Isibindi Zulu Lodge biedt u daarmee een culturele ervaringen in combinatie met game drives en een bezoek aan het beroemde Battlefield gebied van Rorke’s Drift en Isandlwana.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap