Prijzen op aanvraag
Omdat we accommodaties op volume inkopen, kunnen we u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de accommodaties.

De prijzen geven we op aanvraag.
Printen | E-mail

Accommodaties Lake Kariba.
Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties bij Lake Kariba welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties bij Lake Kariba die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps bij Lake Kariba. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie bij Lake Kariba, neem gerust contact met ons op.

Changa Safari Camp, Lake Kariba ****+

Changa Safari Camp ligt in een eigen concessie gebied aan de oevers van Lake Kariba en in het Nationaal Park Matusadona.
Lees meer »

Bumi Hills Safari Lodge, Lake Kariba ****

Buma Hills Safari Lodge ligt op een heuvel met een prachtige uitzicht over Lake Kariba. Bumi Hills Safari Lodge is een ultieme accommodatie voor rust en ontspanning en ligt op 55 kilometer ten zuidwesten van Kariba stad.
Lees meer »

Musango Safari Camp, Lake Kariba ***+

Musango Safari Camp bij Lake Kariba met een ideaal kleinschalig camp voor een relaxte vakantie en met veel mogelijkheden voor wildife activiteiten.
Lees meer »

Rhino Safari Camp, Lake Kariba, Matusadona NP ***

Rhino Safari Camp ligt aan de oevers van Lake Kariba en in het Matusadona National Park welke is aangewezen als Intensive Protection Zone voor de bedreigde zwarte neushoorns.
Lees meer »

Caribbea Bay Resort, Lake Kariba **

Caribbea Bay Resort ligt op korte afstand van de stad Kariba en aan de oever van het gelijknamige meer dat als een van de grootste kunstmatige meren op het Afrikaanse continent geldt.
Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap