Zoeken
Veiligheid

Namibië is een veilig land waar weinig gewelddadige misdaad is. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Visum/paspoort

Voor Namibië heeft u geen visum nodig, bij een verblijf van minder dan drie maanden. Een paspoort is wel vereist. Het paspoort moet na terugkomst uit Namibië minstens nog 6 maanden geldig zijn.

Deze bepalingen wijzigingen regelmatig.

Namibie gerelateerde links

- Wikipedia Namibia
- Wildlife Resorts
- CIA factbook Namibia

Beste reistijd

Namibië kan het hele jaar door bezocht worden. Eind maart t/m midden november zijn topmaanden.

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Accommodaties en lodges Namibie boeken

Accommodaties en lodges boeken in Namibië.

Naast alle verzorgde safari vormen welke we aanbieden, ontbrak het er nog maar aan een. Losse accommodaties en lodges boeken in Namibië.

Graag bieden we u de gelegenheid om via Going Africa Safaris losse accommodaties en lodges in Namibië te boeken. Vooral wanneer u zelf uw selldrive al geregeld heeft of net nog even een verlenging wil op uw lodge of kampeersafari, bent u ook voor het boeken van losse accommodaties bij Going Africa Safaris aan het juiste adres.

Duurder dan zelf boeken?
Dat is waarschijnlijk de eerste vraag die u zich zelf stelt. Losse accommodaties of lodges in Namibie boeken via Going Africa Safaris hoeft zeker niet duurder te zijn. Zeker in het duurdere segment kan het boeken van accommodaties en lodges zelfs voordelen opleveren of een gelijkwaardige prijs opleveren. Dit omdat we goede contacten hebben met zowat alle accommodaties en lodges in Namibië en omdat we op basis van volume kunnen inkopen, ontvangen we van de meeste accommodaties en lodges in Namibië kortingen. Kortingen die we graag voor een deel ten gunste van u laten komen. Verder regelen wij alle betalingen naar het buitenland en bespaart u deze kosten.

Natuurlijk ligt er ergens een omslagpunt v.w.b. de hoogte van de kosten en de hoogte van de korting. Dit is het geval bij de wat goedkopere accommodaties en lodges waar de korting dus ook navenant is. In deze gevallen en afhankelijk van de totale boeking, moeten we dan helaas boekingskosten in rekening brengen. Maar in veel gevallen kunnen we het boeken van accommodaties en lodges in Namibië dus gratis aanbieden. Ook in gevallen waarin u de auto voor uw selfdrive zelf boekt of een andere vorm van safari al (zelf) heeft geboekt.

Voor het boeken van campsites in Namibië verwijzen we graag naar de pagina over de selfdrive reizen in Namibië.

Belangstelling? Bel ons of stuur ons een email.

Een aantal accommodaties en lodges waar we gunstige afspraken mee hebben volgen binnenkort.

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap