Printen | E-mail

Onze favoriete accommodaties in de Madikwe en Waterberg regio.

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in de Madikwe en Waterberg regio. De accommodaties worden door ons en onze partner gezien als favoriete accommodaties in de Madikwe en Waterberg regio en welke we graag aan u adviseren voor uw maatwerkreis in Zuid-Afrika. 
Accommodaties in de Madikwe en Waterberg regio die we u dus van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties zijn er nog meer accommodatiemogelijkheden in de Madikwe en Waterberg regio. 

Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van ** (eenvoudig/budget) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. 

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in de Madikwe en Waterberg regio, neem gerust contact met ons op.

Jamala Madikwe, Madikwe Game Reserve ****

Jamala Madikwe ligt in Madikwe Game Reserve in de North-West province en kijkt uit over open vlaktes die uit reiken tot de in de verte gelegen hoge bergpieken. Jamala Madikwe is een prachtig luxe accommodatie en straalt een verfijnde koloniale elegantie uit waarin een intieme safari ervaring gecombineerd wordt met een bekroonde keuken en uitstekende wildlife mogelijkheden.


Lees meer »

Little Madikwe Hills Private Camp, Madikwe Game Reserve ****

Little Madikwe Hills Private Camp ligt naast zijn tegenhanger Madikwe Hills en op een verhoogde positie in Madikwe Game Reserve in de North-West province. Little Madikwe Hills Private Camp is zeer geschikt voor families en kleine groepen en geeft exclusiviteit, intimiteit en een fantastische wildlife ervaring.


Lees meer »

Madikwe Hills Private Game Lodge, Madikwe Game Reserve ****

Madikwe Hills Private Game Lodge ligt op een heuveltop en op een exclusieve locatie in Madikwe Game Reserve en kijkt uit over uitgestrekte vlaktes met wildlife. Madikwe Hills Private Game Lodge beschikt over 10 luxe suites met een Afrikaans-chique inrichting. De aardetinten en de natuurlijke kleuren gaan prachtig op in de omliggende bush.


Lees meer »

Marataba Safari Lodge, Waterberg Biosphere ****

Marataba Safari Lodge ligt in een privé concessie in het Marakele National Park dat de Big-5 bezit en biedt een spectaculair berglandschap. Gelegen langs een oude handelsroute aan de voet van de Waterberg Mountain is de receptie van Marataba Safari Lodge bereikbaar via houten loopbrug. De 15 luxe tented suites gaan fraai op in de omliggende bush en liggen op verhoogde platforms.


Lees meer »

Morukuru Farm House, Madikwe Game Reserve ****

Morukuru Farm House is gelegen in de oostelijke sector van het Madikwe Private Game Reserve in de North-West Province. Morukuru Farm House is een luxe en moderne accommodatie in de bush en omgeven door prachtige gazons in een toch weelderige inheemse vegetatie. De gazons en de omheining maken Morukuru Farm House een veilige speelomgeving voor jonge kinderen.


Lees meer »

Morukuru Owners House, Madikwe Game Reserve ****

Morukuru Owners House ligt in de oostelijke sector van het Madikwe Private Game Reserve in de North-West Province. In een rustige en luxe omgeving is Morukuru Owners House gebouwd onder het bladerdak van de bomen aan de oever van de Groot Marico river. Morukuru Owners House biedt een exclusieve wildlife ervaring en is ideaal voor honeymooners, koppels of gezinnen.


Lees meer »

Morukuru River House, Madikwe Game Reserve ****

Morukuru River House is gelegen in de oostelijke sector van het Madikwe Private Game Reserve in de North-West Province. Morukuru River House is een rustige en luxe bush villa en ligt aan de rustige oevers van de Groot Marico river en biedt een exclusieve safari ervaring. Morukuru River House is ideaal voor gezinnen en kleine groepen.


Lees meer »

Jaci’s Safari Lodge, Madikwe Game Reserve ***

Jaci's Safari Lodge ligt in Madikwe Private Game Reserve in de Noord-West provincie en biedt een authentieke safari ervaring met warme gastvrijheid en is uitstekend om wilde dieren te spotten. Jaci's Safari Lodge is gebouwd van natuurlijke materialen en ingericht met aardetinten. Jaci's Safari Lodge ligt in een natuurlijke bush ambiance met een positie op de rand van de Marico rivier.


Lees meer »

Jaci’s Tree Lodge, Madikwe Game Reserve ***

Jaci's Tree Lodge ligt in Madikwe Private Game Reserve in de Noord-West provincie en biedt een luxe boomhut ervaring met een warme gastvrijheid en uitstekende mogelijkheden om wilde dieren te spotten. Deze unieke plek is gebouwd op houten palen waardoor u uitkijkt over de ongerepte bush. De kamers zijn door een systeem van loopbruggen door de bomen verbonden met het hoofdgebouw.


Lees meer »

Madikwe Safari Lodge, Madikwe Game Reserve ***

Madikwe Safari Lodge is gelegen tegen een heuvel aan en biedt uitzicht over de vlaktes en op Dwarsberg Mountains. Madikwe Safari Lodge bestaat uit drie verschillende lodges die onafhankelijk van elkaar werken. In het totaal beschikken de drie lodges over een totaal van 19 stijlvolle suites waarvan 12 familievriendelijke in Lelapa en de overige suites bij het kleinere en intiemere Kopano & Dithaba Camp.


Lees meer »

Makanyane Safari Lodge, Madikwe Game Reserve ***

Makanyane Safari Lodge ligt in een eigen concessie van 18.000 hectare in het malariavrije Madikwe Reserve. Het romantische en intieme Makanyane Safari Lodge ligt in een bos en geniet van de weelderige vergezichten over de omringende bush. De 8 indrukwekkende suites beschikken over grote ruime glazen wanden waardoor optimaal genoten kan worden van het landschap.


Lees meer »

Marataba Trails Lodge, Waterberg Biosphere ***

Marataba Trails Lodge ligt in Marakele Nationaal Park in de Waterberg Biosfeer. Met een ligging in de heuvelachtige omgeving met bergbeken, kloven, ongerepte bush en bergen in de verte beschikt Marataba Trails Lodge over een meer dan spectaculaire uitzicht over de grasvlaktes van de vallei. Marataba Trails Lodge is een eco-lodge en gebouwd met respect voor de natuurlijke omgeving.


Lees meer »

Tuningi, Madikwe Game Reserve ***

Tuningi is een familievriendelijke lodge welke is gelegen in het malariavrije Madikwe Game Reserve. Vanaf de ruime en rustige terrassen beschikt u over een eindeloos uitzicht over de bush. Tuningi beschikt over 4 luxe & 2 familie suites welke zich in het hoofdgebouw en Little Tuningi bevinden. De ruime rietgedekte kamers zijn ingericht in een Afrikaans-chique stijl en beschikken over een privé dek met uitzicht op ongerepte wildernis.


Lees meer »

Impodimo Game Lodge, Madikwe Game Reserve **

Impodimo Game Lodge ligt met een iets verhoogde ligging in het Madikwe Private Game Reserve. De 10 vrijstaande rietgedekte suites van Impodimo Game Lodge zijn elegant ingericht met een eigentijdse stijl die samen gaat met een Afrikaanse flair. Elke suite beschikt over een eigen overdekt terras. Een van de luxe suites beschikt tevens over een eigen zwembad.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap