Prijzen op aanvraag
Omdat we accommodaties op volume inkopen, kunnen we u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de accommodaties.

De prijzen geven we op aanvraag.
Printen | E-mail

Accommodaties Makgadikgadi & Nxai Pan

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in of nabij de Makgadikgadi Pan en Nxai Pan gebieden welke we regelmatig gebruiken voor onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties in de Savuti en Linyanti gebieden die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in de Makgadikgadi Pan en Nxai Pan gebieden. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in de Makgadikgadi Pan en Nxai Pan gebieden, neem gerust contact met ons op.

San Camp. Makgadikgadi *****

San Camp ligt aan de rand van de schijnbaar eindeloze Makgadikgadi zoutpannen. De spectaculaire pannen behoren tot de belangrijkste vlaktes in Afrika.
Lees meer »

Jacks Camp, Makgadikgadi *****

Jacks Camp ligt in de Kalahari woestijn aan de rand van de grootste zoutpannen in de wereld, de Makgadikgadi Pans. Jack's Camp is een traditioneel Desert Camp met een unieke atmosfeer.
Lees meer »

Nxai Pan Camp, Nxai Pan NP ****+

Nxai Pan Camp is een camp van Kwando safaris en ligt in Nxai Pan National Park ten noorden van de weg van Maun naar Nata.
Lees meer »

Leroo La Tau Lodge, Makgadikgadi ***+

Leroo La Tau Lodge is een majestueuze lodge is ligt op de oevers van de Boteti rivier die langs de westelijke grens van het Makgadikgadi Pans National Park loopt.
Lees meer »

Camp Kalahari, Makgadikgadi ***

Camp Kalahari doet u terugkeren naar de traditionele stijl een safari en naar de tijd van de oude ontdekkingsreizigers. Misschien is dit wel de beste manier om de Makgadikgadi Pans op een aantrekkelijk geprijsde manier te verkennen.
Lees meer »

Meno A Kwena Tented Camp, Makgadikgadi ***

Meno A Kwena Tented Camp, betekent "tanden van de krokodil". Meno A Kwena Tented Camp ligt op de grens van het Makgadikgadi Pans National Park en dichtbij Nxai Pan National Park.
Lees meer »

Planet Baobab, Makgadikgadi **+

Planet Baobab ligt in de schaduw van enorme baobab bomen en biedt een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de Makgadikgadi Pans.
Lees meer »

Nata Lodge **+

Nata Lodge is een oase met palmbomen aan de rand van Mokolwane zoutpannen. Nata Lodge ligt dicht bij de ingang van Nata Sanctuary en ligt op ongeveer 10 kilometer van het dorpje Nata
Lees meer »

Gweta Lodge, Makgadikgadi **

Gweta Lodge is een oase in het midden van een dorp aan de rand van de Makgadikgadi Pans. Gweta Lodge ligt ideaal om de Makgadikgadi Pans te bezoeken met een breed scala aan activiteiten.
Lees meer »

Elephant Sands, 53 km ten noorden van Nata **

Elephant Sands ligt 53 km ten noorden van Nata op de weg van Nata naar Kasane. Elephant Sands ligt in een 23.000 ha privé game reserve.
Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap