Prijzen op aanvraag
Omdat we accommodaties op volume inkopen, kunnen we u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de accommodaties.

De prijzen geven we op aanvraag.
Printen | E-mail

Accommodaties Mana Pools National Park.
Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Mana Pools National Park welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties in Mana Pools National Park die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in Mana Pools National Park. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in Mana Pools National Park, neem gerust contact met ons op.

Ruckomechi Camp, Mana Pools *****

Ruckomechi Camp ligt in de schaduw van een groot Acacia en Mahonie bos en met een prachtig uitzicht op de bergen van de Great Rift Valley aan de andere kant van de rivier in Zambia.
Lees meer »

Nyamatusi Camp, Mana Pools ****+

Nyamatusi is het nieuwe camp van African Bush Camps en ligt diep in de wildernis van Mana Pools. Nyamatusi camp ligt aan van de oudste rivieren ter wereld en een van de wildste en meest afgelegen delen van Afrika.


Lees meer »

Kanga Camp, Mana Pools National Park ****

Kanga Camp in Mana Pools is een kleinschalig intiem camp en ligt in een privé concessie in het hart van het Mana Pools National Park.


Lees meer »

Goliath Safaris Tented Camp, Mana Pools ****

Goliath Safaris Tented Camp wordt nog steeds door de eigenaar gerund. Goliath Safaris Tented Camp en de oprichter en eigenaar Stretch Ferreira, is een legende in Mana Pools.
Lees meer »

Vundu Camp, Mana Pools ***

Vundu Camp ligt in het hart van Mana Pools National Park langs de oevers van de Zambezi Rivier. Vundu Camp ligt verscholen tussen een mooie rivierbos bestaande uit enorme oude Zambezi vijgebomen, de ebony, rain trees en mango- en tamarinde bomen.


Lees meer »

Zambezi Expeditions, Mana Pools National Park ***+

Zambezi Expeditions in Mana Pools NP is een klein intiem luxe mobile camp en ligt op de oevers van de machtige Zambezi Rivier.


Lees meer »

Little Vundu Camp, Mana Pools ***

Little Vundu Camp ligt drie kilometer stroomopwaarts van Vundu Camp. Little Vundu Camp is dus ook centraal gelegen en binnen de grenzen van Mana Pools National Park, maar wel binnen een eigen klein afgeschermd gebied.
Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap