Prijzen op aanvraag
Omdat we accommodaties op volume inkopen, kunnen we u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de accommodaties.

De prijzen geven we op aanvraag.
Printen | E-mail

Accommodaties Moremi Game Reserve

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in het Moremi Game Reserve gebied welke we regelmatig gebruiken voor onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties in het Moremi Game Reserve gebied die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in het Moremi Game Reserve gebied. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in het Moremi Game Reserve gebied, neem gerust contact met ons op.

Little Mombo camp, Moremi Game Reserve *****

Little Mombo ligt op Mombo Island ten noorden van Chiefs Island in het hart van de beroemde Okavango Delta in het Moremi Game Reserve. Little Mombo Camp is kleiner en intiemer dan het zuster kamp Mombo.
Lees meer »

Chiefs camp, Mombo Concessie - Moremi Game Reserve *****

Chiefs Camp ligt in de exclusieve Mombo concessie in het Moremi Game Reserve en is gelegen aan de noordwestelijke punt van Chiefs Island. Het gebied waar Chiefs Camp in ligt staat bekend om eerste klas safari's en wordt vaak aangeduid als het "centrum voor roofdieren" van Afrika.
Lees meer »

Mombo Camp, Moremi Game Reserve (Premier Wilderness Camp) *****

Mombo Camp ligt in het midden van de Okavango Delta op de noordelijke punt van Chiefs Island. Daarmee ligt het beroemde Mombo Camp tevens in het Moremi Game Reserve. Mombo Camp ligt weggestopt onder grote en schaduwrijke mango- en vijgenbomen welke een klein paradijs vormen.
Lees meer »

Machaba Camp, Khwai area ****

Machaba Camp ligt in het wildrijke gebied met de Khwai rivier, een van de uitlopers van de Okavango Delta, als levensader tussen Moremi GR en Khwai concessie. Machaba Camp ligt precies aan deze levensader wat een fraai uitzicht oplevert.


Lees meer »

Banoka Bush camp, Moremi Game Reserve (Khwai Area) ****

Banoka Bush Camp ligt aan de Banoka Khwai rivier. Banoka Bush Camp ligt daarmee in het noorden van Botswana aan de uitlopers van de Okavango Delta en ten noorden van Moremi.
Lees meer »

Camp Okuti, Moremi Game Reserve ****

Camp Okuti is ligt aan de Okuti Maunachira rivier, die uitmondt in het hart van de Okavango Delta in de Xakanaxa lagune. Daarmee ligt Camp Okuti in het Moremi Game Reserve dat bekend staat om een overvloed aan wilde dieren en planten.
Lees meer »

Camp Moremi, Moremi Game Reserve ****

Camp Moremi is gelegen aan een prachtige lagune in het hart van Xakanaxa en de uitlopers van de Okavango Delta. Het gebied waar Camp Moremi in ligt is een echt wildlife paradijs met een grote verscheidenheid aan dieren die het hele jaar door kunnen worden waargenomen.
Lees meer »

Xakanaxa Camp, Moremi Game Reserve ****

Xakanaxa Camp ligt in het gelijknamige gebied in Moremi Game Reserve wat zelf in het hart van de Okavango Delta in Botswana ligt. Het weelderige gebied waar het hele jaar door wild te bekijken is, biedt de ideale setting voor dit prachtig ontworpen kamp
Lees meer »

Khwai Tented Camp, Khwai Concessie, Moremi ****

Khwai Tented Camp biedt u een perfecte setting in de wildernis waar u in harmonie met natuur en wildlife leeft. Khwai Tented Campligt in het centraal in enkele van de meest opvallende wildlifegebieden zoals Moremi en de Khwai concessie.
Lees meer »

Sango Safari Camp, Khwai Area ***+

Het in juni 2010 geopende Sango Safari Camp ligt schaduwrijk onder de bomen langs Khwai River. De vijf Meru tenten van Sango Safari Camp bieden uitzicht over deze prachtige rivier die het hele jaar door water heeft en zodoende veel dieren aantrekt.
Lees meer »

Moremi Crossing, Moremi GR ***

Moremi Crossing is een ecovriendelijke tented Camp en ligt op een eiland aan de rand van Moremi Game Reserve en beschikt over 16 luxe safaritenten allen met ensuite faciliteiten en privé veranda met uitzicht over de uitlopers van de Okavango Delta
Lees meer »

Mankwe Bush lodge, privé reservaat grenzend aan Moremi GR ***

Mankwe Bush Lodge ligt in een privé reservaat vlakbij zowel het Chobe National Park en Moremi Game Reserve. Mankwe Bush Lodge ligt onder schaduwrijke Camel Thorn- en Mopane bomen.
Lees meer »

Khwai Guest House, Khwai Concessie, Moremi **+

Khwai Guest House ligt aan de rand van het vriendelijke dorp Khwai Village en daarmee grenst Khwai Guest House aan Moremi Game Reserve en het wildrijke Khwai concessiegebied.


Lees meer »

Kazikini campsite, vlakbij het Moremi Game Reserve *

Kazikini Campsite ligt in het Sankoyo wildlife concessie gebied. Daarmee ligt Kazikini Campsite in het meest gemakkelijk te bereiken gebied vanaf Maun en en-route naar het beroemde Moremi Game Reserve. Kazikini Campsite ligt op 22 kilometer van South Gate.
Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap