Printen | E-mail

Accommodaties Ndutu Area.
Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Ndutu Area welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties in Ndutu Area die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in Ndutu Area. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in Ndutu Area, neem gerust contact met ons op.

Lake Masek Tented Camp, Ndutu ****+

Lake Masek Tented Camp is begin 2010 open gegaan en dus relatief nieuw. Met een ligging in de Ngorongoro conservation area is Lake Masek Tented Camp ideaal gelegen om de migratie te bezoeken. Lake Masek Tented Camp is een eco-vriendelijk camp en telt in totaal 20 ruime, luxe permanente tenten welke van veel gemakken zijn voorzien.
Lees meer »

Ndutu Wilderness Camp - Ndutu ****

Ndutu Wilderness Camp is een prima comfortabel en intiem tented camp dat ligt binnen de Ngorongoro Conservation Area. Ndutu Wilderness Camp ligt in de periode december tot en met maart in het Ndutu gebied wat zich dan mag verheugen op de aanwezigheid van de migratie.
Lees meer »

Simiya Luxury Camp, Serengeti - Ndutu ****

Simiya Luxury Camp heeft in tegenstelling tot Kati Kati Camp geen permanente ligging maar volgt de migratie in Ndutu en de Serengeti. Exclusive Mobile Camp is verder met maar 9 tenten nog kleinschaliger en biedt nog meer het unieke gevoel midden in de natuur te leven. EMC staat dus ook garant voor een “Out of Africa” gevoel.
Lees meer »

Serengeti Savannah Camp, Serengeti - Ndutu ***

Serengeti Savannah Camp heeft de kenmerken van een camp van een ontdekkingsreiziger met faciliteiten van het heden. Simpel gezegd heeft Serengeti Savannah Camp alles wat u nodig heeft en niets wat u niet nodig heeft in de bush.
Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap