Printen | E-mail

Accommodaties Ngorongoro Crater en Karatu.
Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Ngorongoro Crater en Karatu welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties in Ngorongoro Crater en Karatu die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in Ngorongoro Crater en Karatu. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in Ngorongoro Crater en Karatu, neem gerust contact met ons op.

Ngorongoro Farm House, Ngorongoro Crater - Karatu ****

Ngorongoro Farm House is een in 2003 volledig gerenoveerde luxe accommodatie Ngorongoro Farm House is gelegen in een landelijke omgeving tussen het dorpje Karatu en de Ngorongoro Lolduare gate welke op ongeveer 5 minuten rijden van de lodge ligt.
Lees meer »

Tloma Lodge, Ngorongoro Crater - Karatu ****

Tloma Lodge is een kleinschalige lodge. Gelegen aan de rand van een vallei in Karatu heeft Tloma Lodge een fraai uitzicht over de koffieplantages, de oostkant van de Ngorongoro Crater Area en een waterval. Tloma lodge beschikt over 20 ruime en zeer comfortabel ingerichte bungalows elk in oud-koloniale stijl gebouwd.
Lees meer »

Rhotia Valley Tented Lodge, Ngorongoro Crater - Karatu ***+

Rhotia Valley Tented Lodge, laat u de pure Afrikaanse sfeer inademen en raakt u sprakeloos door het schitterende uitzicht! De zonsondergang bij Rhotia Valley Tented Lodge maakt uw afternoon tea, de sundowners en het romantisch diner op de houten veranda nog specialer.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap