Prijzen op aanvraag
Omdat we accommodaties op volume inkopen, kunnen we u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de accommodaties.

De prijzen geven we op aanvraag.
Printen | E-mail

Accommodaties Okavango Delta

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in de Okavango Delta welke we regelmatig gebruiken voor onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties in de Okavango Delta die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in de Okavango Delta. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in de Okavango Delta, neem gerust contact met ons op.

Abu camp, Okavango Delta *****

Abu Camp - Elephant Back Safari's biedt een ongeëvenaarde safari belevenis in de Okavango Delta. Abu Camp is gelegen in een privé concessie van meer dan 200 000 hectare in het westelijk deel van delta.


Lees meer »

Baines camp, Okavango Delta *****

Baines Camp ligt aan de Boro rivier in een privé concessie in de Okavango Delta. Daarmee ligt Baines Camp niet ver van Moremi Game Reserve.
Lees meer »

Chitabe Lediba camp, Okavango Delta *****

Chitabe Lediba Camp ligt in de 28.000 hectare grote Chitabe concessie in de ongerepte Okavango wildernis en grenst aan het beroemde Moremi Game Reserve.
Lees meer »

Duba Plains camp, Okavango Delta *****

Duba Plains Camp is een intiem kamp in een van de meest afgelegen gebieden van de Okavango Delta. Duba Plains Camp is gelegen op een eiland in de 30.000 hectare grote Kwedi concessie.
Lees meer »

Belmond Eagle Island camp, Okavango Delta *****

Belmond Eagle Island Camp ligt op het eiland Xaxaba. Daarmee ligt Eagle Island Camp aan de rand van een lagune in het kalme water van de Okavango.


Lees meer »

Kanana Camp, Okavango Delta *****

Kanana Camp ligt in de zuidwestelijke Delta te midden van de met gras begroeide eilanden welke onder andere bestaan uit veel vruchtbare termietenheuvels. Het eiland is verder begroeit met vijge-, palm- en jackal berry bomen.
Lees meer »

Seba camp, Okavango Delta *****

Seba Camp ligt aan de rand van een lagune en is omgeven door een weelderig bos in het hart van de Okavango Delta. Seba Camp is een familie vriendelijke kamp waar ouders hun kinderen dichterbij de wonderen van de Afrikaanse wildernis kunnen brengen.
Lees meer »

Stanley´s camp, Okavango Delta *****

Stanley's Camp ligt in een 100.000 hectare grote privé concessie in de Okavango Delta welke grenst aan het zuidelijke deel van het Moremi Game Reserve.
Lees meer »

Tubu Tree camp, Okavango Delta *****

Tubu Tree Camp ligt in het westen van de Jao concessie. De Joa concessie is een privéconcessie van 60.000 hectare groot en grenst aan Moremi Game Reserve in Okavango Delta. Tubu Tree Camp ligt in het westen van een groot eiland genaamd Hunda.
Lees meer »

Vumbura Plains, Okavango Delta *****

Vumbura Plains is een zeer luxe kamp en ligt in een privéconcessie in het uiterste noorden van de Okavango Delta. De 60.000 hectare grote concessie wordt gehuurd van de aangrenzende Kwedi gemeenschap en biedt een verscheidenheid aan natuurschoon en wilde dieren.
Lees meer »

Little Vumbura, Okavango Delta *****

Little Vumbura ligt, net als het zuster-camp Vumbura Plains, op een klein eiland in het Kwedi reservaat in het noordelijk deel van de Okavango Delta.
Lees meer »

Chitabe Main Camp, Okavango Delta *****

Chitabe Main Camp ligt op een prachtig eiland in de Okavango Deltaen in een privé concessie welke aan drie kanten wordt omringd door Moremi Game Reserve.
Lees meer »

Kwara Camp, Kwara Concessie ****+

Kwara Camp ligt in een eigen consession gebied en dit heeft enorme voordelen. Als enige heeft u samen met de andere bezoekers van Kwara Camp toegang tot het hele gebied en tijdens game drives mag u van de weg af. Verder zijn er wnadelsafari's, mokoro tochten en bootsafari's mogelijk.
Lees meer »

Splash Camp, Okavango Delta ****+

Splash Camp is het nieuwe camp van Kwando safaris en ligt in het hart van de Okavango Delta in een prive consessie. Splash Camp biedt een zeer ontspannen, vriendelijke en authentieke sfeer.


Lees meer »

Shinde camp, Okavango Delta ****+

Shinde Camp is een magisch paradijs gezegend met een overvloed aan dieren in met een ligging in de Shinde privéconcessie. Shinde Camp ligt in de schaduw van de oude jackal berrie, water figs en knob thorns bomen aan de rand van de permanente vlaktes van de Okavango Delta.
Lees meer »

Little Kwara, Okavango Delta ****+

Little Kwara ligt schilderachtig in de in de Kwara concessie in de Okavango Delta en grenst tegen het beroemde Moremi Game Reserve aan.
Lees meer »

Gomoti Plains Camp, Okavango Delta ****

Gomoti Plains Camp van Machaba Safaris ligt in een privéconcessie aan de rand van het Gomoti-riviersysteem en grenzend aan Moremi Game Reserve.


Lees meer »

Pom Pom Camp, Okavango Delta ****

Een traditionele en elegante safarikamp met een ligging in het zuidelijk deel van de Okavango Delta. Onder de schaduw van enkele bomen is Pom Pom met 9 luxe safari tenten kleinschalig te noemen. Elke luxe safari tent beschikt over een eigen veranda en ensuite faciliteiten zoals toilet en douche.
Lees meer »

Rra Dinare, Okavango Delta ****

Rra Dinare ligt in een privéconcessie in het zuidoosten van de Okavango Delta en grenst aan Moremi Wildlife Reservaat. Rra Dinare heeft uitzicht op de Gomoti rivier en diens vlaktes.


Lees meer »

Camp Okavango, Okavango Delta ****

Camp Okavango ligt op Nxaragha eiland in het hart van de permanente wateren van de Okavango Delta. Daarmee biedt Camp Okavango u gegarandeerd het hele jaar door een waterwildernis ervaring. Camp Okavango is een romantische en vredige oase en geschikt voor een idyllische verblijf.
Lees meer »

Kwetsani camp, Okavango Delta ****

Kwetsani camp ligt in het private Jao reservaat. Het Jao reservaat is een 60.000 hectare concessie ten westen van Moremi Game Reserve in de Okavango Delta.
Lees meer »

Jacana camp, Okavango Delta ****

Jacana Camp ligt ongeveer 25 kilometer ten westen van Mombo in de 60.000 hectare Jao concessie. Aangezien de activiteiten van Jacana Camp zich concentreren in het kamp en op het water, staat Jacana Camp ook wel bekend als "Water Camp".
Lees meer »

Motswiri camp, Selinda Reserve ****

Motswiri Camp ligt in een mooi en afgelegen gebied met een combinatie van open uiterwaarden van de Okavango Delta in het westen en het noorden van Motswiri Camp met de dikke beboste gebieden en oevers langs de Selinda Spillway naar het oosten.
Lees meer »

Jao Camp, Okavango Delta ****

Jao Camp ligt in het 60.000 hectare grote Jao Reservaat in Botswana's Okavango Delta. Jao Camp ligt in op een bebost ovaal eiland in een privé concessie ten westen van Mombo die aan het Moremi Game Reserve grenst.
Lees meer »

Mapula Lodge, Okavango Delta ****

Mapula Lodge ligt op de noordwestelijke vlaktes van de Okavango Delta en in een privé concessie van 12 000 hectare bestaande uit een perfect wildlife gebied.
Lees meer »

Bushman Plains Camp, Okavango Delta ***+

Bushman Plains Camp is gelegen op een prachtig bebost eiland in de Sekwana-concessie van de Okavango Delta. Bushman Plains Camp beschikt over acht Hamingway-achtige Meru tenten van acht bij vier meter en voorzien van toilet en bucket-shower.


Lees meer »

Kabbo Houseboat, Okavango Delta, Panhandle ***+

Kabbo Houseboat ontleent de naam aan een woord van de San Bosjesmannen. De betekenis van Kabbo is een vrije vertaling van "als je droomt" of vormt in zekere zin een 'weerspiegeling' van een verhaal dat komt als de wind en een verhaal dat afkomstig is van een verre plaats.
Lees meer »

Footsteps Across the Delta, Okavango Delta ***

Footsteps Across The Delta ligt in de Shinde concessie in de Okavango Delta. Footsteps Across The Delta blijft trouw aan de originele Afrikaanse tentenkamp en is gespecialiseerd in begeleide wandelsafari's.
Lees meer »

Gunns Camp, Okavango Delta ***

Gunns Camp in Botswana ligt onder fraaie eboni- en palm bomen met uitzicht op het grootste eiland van De Okavango Delta Chiefs Island en aan de rand van Moremi GR.
Lees meer »

Delta Camp, Okavango Delta ***

Delta Camp is een intiem safari camp en ligt op een klein eiland in de buurt van de zuidwestelijke rand van Chief’s Island. Delta Camp ligt daarmee in het hart van de ongerepte en unieke Okavango Delta. Delta Camp wordt omringd door een weelderige bush waar vandaan u kunt genieten van vergezichten over de vlaktes.
Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap