Printen | E-mail

Accommodaties Oost-Kaap reservaten Zuid-Afrika

Onze favoriete accommodaties in de Oost-Kaap reservaten regio.

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in de Oost-Kaap reservaten regio. De accommodaties worden door ons en onze partner gezien als favoriete accommodaties in de Oost-Kaap reservaten regio en welke we graag aan u adviseren voor uw maatwerkreis in Zuid-Afrika. 
Accommodaties in de Oost-Kaap reservaten regio die we u dus van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties zijn er nog meer accommodatiemogelijkheden in de Oost-Kaap reservaten regio. 

Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van ** (eenvoudig/budget) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. 

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in de Oost-Kaap reservaten regio, neem gerust contact met ons op.

Gorah Elephant Camp, Port Elizabeth ****

Gorah Elephant Camp is een exclusieve accommodatie met een ligging in de enige particuliere concessie in het Addo Elephant National Park. Het koloniale landhuis staat als een eerbetoon aan vervlogen tijden en beschikt over een prachtig uitzicht over de vlaktes en een waterhole. Gorah Elephant Camp staat echt stijf van de romantiek en de tradities uit een verleden.


Lees meer »

Kariega Settlers Drift, Oost-Kaap ****

Kariega Settlers Drift ligt in het Kariega Private Game Reserve in de Oost-Kaap. Het luxueuze Kariega Settlers Drift ligt genesteld in de weelderige vegetatie in een afgelegen gebied van het reservaat. Met een mix van een traditionele safari lodge en een eigentijdse stijl biedt de verhoogde accommodatie een fraai uitzicht over de vallei en de Bushman's River.


Lees meer »

Shamwari Eagles Crag Lodge, Oost-Kaap ****

Shamwari Eagles Crag Lodge is omgeven door kliffen en beschikt over een uitgestrekt uitzicht over de kloof. Shamwari Eagles Crag Lodge ligt in het malariavrije Shamwari Private Game Reserve. Een prachtige natuur en elegante luxe komen samen in een exclusief safari uitje.


Lees meer »

Shamwari Long Lee Manor, Oost-Kaap ****

Shamwari Long Lee Manor is een Edwardian Manor in het midden van de wildernis van Afrika en wordt omgeven door aangelegde tuinen die overgaan in de uitgestrekte grasvlaktes van Shamwari Game Reserve. De klassieke pastelkleuren en prachtige smaakvolle omgeving met de gewaagde details voegen een geheel eigen identiteit toe aan het 1910 gebouwde en inmiddels prachtig gerestaureerde huis.


Lees meer »

Shamwari Sarili Lodge, Oost-Kaap ****

Shamwari Sarili Lodge ligt in Shamwari Game Reserve in Oost-Kaap en kijkt uit over de Bushman's River en uitgestrekte grasvlaktes. Shamwari Sarili Lodge is een intiem en gezinsvriendelijke accommodatie met de eigenschap om luxe, een koloniale sfeer en een traditionele bush lodge op elkaar af te stemmen.


Lees meer »

Shamwari Villa Lobengula, Oost-Kaap ****

Shamwari Villa Lobengula ligt in Shamwari Game Reserve in de Oost-Kaap en is omgeven door adembenemende natuur. Shamwari Villa Lobengula is voor exclusief gebruik en bestaat uit 6 goed ingerichte en ruime suites. De Chief Suite en 2 junior suites zijn voorzien van een privé plunge pool.


Lees meer »

Amakhala Hlosi Game Lodge, Oost-Kaap ***

Amakhala Hlosi Game Lodge ligt in Amakhala Game Reserve in de Oost-Kaap op een heuvel met uitzicht over de uitgestrekte grasvlakten. Het 7000 hectare grote en malariavrije reservaat is ontstaan door een samenvoeging van particuliere landbouwbedrijven en wordt inmiddels gerespecteerd voor management omtrent de opvang en het beheer van neushoorn en cheeta’s.


Lees meer »

Amakhala Leeuwenbosch Country House, Oost-Kaap ***

Amakhala Leeuwenbosch Country House ligt in het Amakhala Private Game Reserve in de Oost-Kaap en beschikt over omheinde inheemse tuinen. Door een fusie van particuliere landbouwbedrijven is het 7000 hectare grote en malariavrije reservaat ontstaan. Het reservaat staat bekent om de ethos omtrent de opvang en beheer van neushoorns en cheeta’s.


Lees meer »

Amakhala Safari Lodge, Oost-Kaap ***

Amakhala Safari Lodge is gelegen in Amakhala Private Game Reserve in de Oost-Kaap en ligt in een weelderige vallei van inheemse bush. Amakhala Safari Lodge is ontstaan door een fusie van de particuliere landbouwbedrijven en ligt daarmee in een 7000 hectare grote en malariavrij reservaat dat bekent staat om het beheer en de opvang van neushoorns en cheeta’s.


Lees meer »

Amakhala Woodbury Lodge, Oost-Kaap ***

Amakhala Woodbury Lodge ligt omgeven door bush en tegen een rotswand met uitzicht op de Bushman's River Valley. Amakhala Woodbury Lodge biedt een panoramisch uitzicht over het 7000 hectare grootte private Amakhala Reserve welke is ontstaan door een fusie van particuliere landbouwbedrijven.


Lees meer »

Kariega Main Lodge, Oost-Kaap ***

Kariega Main Lodge ligt op een heuveltop in het Kariega Reserve. Kariega Main Lodge kijkt daarmee uit over de glooiende heuvels en de weelderige vallei van de rivier. Verspreid liggen de 21 chalets omgeven door de bush met uitzicht over de bush vanaf een privé dek.  Sommige van de chalets beschikken over een eigen dompelbad.


Lees meer »

Kariega River Lodge, Oost-Kaap ***

Kariega River Lodge ligt aan de Bushman’s River in de Oost-Kaap en beschikt over een glorieus schilderachtig uitzicht over het water en op de heuvels. Kariega River Lodge ligt in een weelderige vegetatie en de 10 rietgedekte kamers zijn ruim en licht van interieur en van levendige kleuren voorzien.


Lees meer »

Kariega Ukhozi Lodge, Oost-Kaap ***

Kariega Ukhozi Lodge ligt in Kariega Private Game Reserve in de Oost-Kaap. Kariega Ukhozi Lodge is gelegen op een verhoogde locatie en biedt een panoramisch uitzicht over de vallei. De 10 ruime suites van Kariega Ukhozi Lodge zijn ingericht in een eigentijdse stijl en bieden zowel comfort als rust. De suites beschikken over een eigen dek met dompelbad en vergezichten over het big 5 reservaat.


Lees meer »

Shamwari Bayethe Tented Lodge, Oost-Kaap ***

Shamwari Bayethe Tented Lodge is een luxueuze Lodge en ligt in het 25.000 hectare grote Shamwari Private Game Reserve in de Oost-Kaap. Shamwari Bayethe Tented Lodge biedt een authentieke safari ervaring. Omgeven door een rijke vegetatie en gebouwd van een combinatie van steen, riet en canvas zijn de tenten prachtig ingericht en beschikken over een eigen dek en dompelbad.


Lees meer »

Shamwari Riverdene Lodge, Oost-Kaap ***

Shamwari Riverdene Lodge ligt in Shamwari Game Reserve in de Oost-Kaap en beschikt over een perfecte ligging om te genieten van het uitgebreide uitzicht over de omliggende vlaktes. Shamwari Riverdene Lodge beschikt over 9 luxe kamers welke met heldere en lichte kleuren smaakvol zijn ingericht. Shamwari Riverdene Lodge voorziet hiermee in een eigentijds tintje.


Lees meer »

Amakhala Woodbury Tented Camp, Oost-Kaap **

Amakhala Woodbury Tented Camp ligt op een heuvel met uitzicht over de vlaktes van Amakhala Private Game Reserve. Het reservaat is ontstaan door een fusie van de particuliere landbouwbedrijven en is met 7000 hectare een malariavrij reservaat. Het reservaat staat bekent om het management rond de neushoorns en cheeta’s en kent een sterke ethos omtrent deze opvang.


Lees meer »

Kariega Homestead, Oost-Kaap **

Kariega Homestead is gelegen in het Kariega Private Game Reserve in de Oost-Kaap. Kariega Homestead ligt afgelegen en kan vanwege het exlusieve gebruik ideaal zijn voor families en kleine groepen. De ruime boerderij heeft 7 kamers en komt uit op een centraal gelegen zwembad. 


Lees meer »

Kuzuko Lodge, Oost-Kaap **

Kuzuko Lodge ligt in een privé concessie op heuvel waarvandaan u uitzicht heeft over de glooiende heuvels van de in de Oost-Kaap gelegen concessie. Kuzuko Lodge is voor een groot deel gebouwd op palen en stevig is een traditionele safari lodge in een malaria-vrij reservaat.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap