Printen | E-mail

Accommodaties Ruaha National Park.
Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Ruaha National Park welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties in Ruaha National Park die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in Ruaha National Park. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in Ruaha National Park, neem gerust contact met ons op.

Jongomero Camp, Ruaha NP *****

Jongomero Camp is een comfortabele en uitstekende accommodatie fraai gelegen op de oevers van Jongomero Sand River en in een afgelegen en wildrijk gebied van Ruaha National Park.
Lees meer »

Kwihala Tented Camp, Ruaha NP ****

Kwihala Tented Camp is een avontuurlijk en sfeervol tented camp in het noordelijk en afgelegen deel van Ruaha National Park in het Mbagi gebied.
Lees meer »

Mdonya Old River Camp, Ruaha NP ***+

Mdonya Old River Camp is een klein maar zeer sfeervol camp wat diep in het westen van het Ruaha Nationaal Park ligt. Mdonya Old River Camp ligt slechts op een paar kilometer afstand van de Mdonya watervallen.
Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap