Prijzen op aanvraag
Omdat we accommodaties op volume inkopen, kunnen we u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de accommodaties.

De prijzen geven we op aanvraag.
Printen | E-mail

Accommodaties Savuti en Linyanti gebied

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in de Savuti en Linyanti gebieden welke we regelmatig gebruiken voor onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties in de Savuti en Linyanti gebieden die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in de Savuti en Linyanti gebieden. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in de Savuti en Linyanti gebieden, neem gerust contact met ons op.

Savuti Camp, Linyanti *****

Savuti Camp ligt in een afgelegen deel van de privé concessie in Linyanti, stroomafwaarts van Zibadjanja lagune en bij de bron van Savuti Channel.
Lees meer »

Kings Pool Camp, Linyanti *****

Kings Pool Camp ligt in het Linyanti Wildlife Reserve en daarmee in een privé concessie waarin de Savuti Channel ontspringt. De concessie waar Kings Pool Camp in ligt, grenst aan het beroemde Chobe National Park.
Lees meer »

Selinda Camp, Linyanti *****

Selinda Camp is een luxe, maar toch ingetogen kamp aan de oevers van de Selinda Spillway, die de Okavango Delta de wetlands, rivieren en uiterwaarden van de Linyanti- en Kwando gebieden met elkaar verbindt.
Lees meer »

Zarafa Camp, Linyanti *****

Zarafa Camp ligt op een uitzonderlijke locatie in het zuidoosten van de oostelijke sector van de Selinda Reserve en ongeveer 2 km van het oude Zibadianja kamp.
Lees meer »

Linyanti Ebony, Linyanti ****+

Linyanti Ebony ligt dicht bij de Linyanti Bush Camps in een privé concessie in het Linyanti moerasgebied en ten westen van het Chobe National Park.


Lees meer »

Linyanti Bush Camp, Linyanti ****+

Linyanti Bush Camp is een intiem kamp aan de oevers van de Linyanti. Linyanti Bush Camp ligt in een privé concessie die grenst aan de Chobe enclave ten westen van het Chobe National Park.
Lees meer »

Lagoon Camp, Kwando Concessie ****+

Kwando Lagoon Camp is een kleinschalig tented camp van Kwando Safaris en ligt in een privé concessie van 232.000 hectare in de buurt van Linyanti. Daarmee ligt Lagoon camp in het noorden van Botswana en in de wildrijke gebieden.
Lees meer »

Lebala Camp, Kwando Concessie ****+

Lebala Camp kijkt uit over de Linyanti Wetlands. Lebala Camp is onlangs gerenoveerd in een moderne architectonisch bush camp met een fraai design. De acht ruime tenten zijn uniek, elk gebouwd op een verhoogd teakhouten dek met een wijds uitzicht.
Lees meer »

Duma Tau Camp, Linyanti ****

Duma Tau Camp is een privé safari kamp en ligt in het westelijk deel van het 125.000 hectare grote Linyanti Wildlife Reserve. Het reservaat grenst aan het Chobe National Park.
Lees meer »

Savute Under Canvas, Savute ****

Savute Under Canvas van &Beyond biedt een opwindende ervaring in het wildrijke Savute gebied in Chobe National Park. Daarmee ligt Savute Under Canvas in een van de belangrijkste wildernisgebieden in de wereld tevens leefgebied van de grootste concentratie olifanten ter wereld.
Lees meer »

Ghoha Hills Savuti Lodge, Savuti ****

Ghoha Hills Camp ligt op Ghoha Hills in Savuti. Ghoha Hills Camp biedt een fraai uitzicht op de enorme uitgestrektheid van het Savuti gebied in Chobe National Park. Ghoha Hills Camp ligt op 30 km van de Savuti Channel en Savuti Marsh.


Lees meer »

Savute Elephant Camp, Savuti ****

Savute Elephant Camp ligt in Chobe National Park aan de oevers van de Savute Channel. Savute Elephant Camp vormt hiermee een fantastische uitvalsbasis om Savute gebied te verkennen.
Lees meer »

African Bush Camps Mobile Safaris ****

African Bush Camps Mobile Safaris hebben een eigen bush camp voor kleine groepen in de Chobe Enclave in het Linyanti gebied welke grenst aan westkant van Chobe National Park grenst.
Lees meer »

Savuti Safari Lodge, Savuti ***+

Savuti Safari Lodge ligt in het hart van Chobe National Park. Savuti Safari Lodge ligt daar tussen de Camel Thorn acacia bomen op de oevers van de Savuti Channel, de beroemde Botswana "Stolen River", die ruim 25 jaar opgedroogd is geweest en de laatste jaren weer met water is gevuld.
Lees meer »

Three Baobabs, 55 km van Savuti ***

Three Baobabs is een bush camp dat 140 km ten zuidwesten van Kasane ligt en 55 km ten noordoosten van Savuti. Three Baobabs ligt op een eigen 45-hectare grote boerderij.
Lees meer »

Camp Savuti, Savuti **+

Camp Savuti is een klein intiem kamp gecreëerd vanuit een nieuw principe dat comfort en uitstraling combineert met een nieuw type van "luxe kamperen".
Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap