Printen | E-mail

Accommodaties Selous Game Reserve.
Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Selous Game Reserve welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties in Selous Game Reserve die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in Selous Game Reserve. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in Selous Game Reserve, neem gerust contact met ons op.

Siwandu Camp, Selous GR *****

Siwando Camp (voormalig Selous Safari Camp) is een uitstekende accommodatie en ligt fraai op de oevers van het Nzerakera meer in Selous Game Reserve. De ligging staat garant voor een rijke flora en fauna.
Lees meer »

Lake Manze Tented Camp, Selous GR ***+

Lake Manze Tented Camp ligt op de oevers van het gelijknamige Lake Manze in Selous Game Reserve. Het Manze gebied staat vooral bekend als het gebied in Selous GR wat het meest wildrijk is.
Lees meer »

Selous Impala Camp, Selous GR ****

Selous Impala Camp is een sfeervolle lodge gelegen aan de Rufiji rivier in het oosten van Selous Game Reserve. Met slechts 8 ruime en-suite tenten is Selous Impala Camp een kleinschalig camp.
Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap