Printen | E-mail

Accommodaties Serengeti National Park.
Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Serengeti National Park welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties in Serengeti National Park die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in Serengeti National Park. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in Serengeti National Park, neem gerust contact met ons op.

Kata Kati Camp, Serengeti ***+

Kati Kati Camp is een mobile Tented Camp permanent gelegen in het Seronera gebied in centraal Serengeti. Kati Kati Camp is een kleinschalige tented camp die u verzekert van een juiste ervaring in de Afrikaanse bush. In plaats van in de grote lodges geniet u in Kati Kati Camp van een waar “Out of Africa” gevoel.
Lees meer »

Serengeti Savannah Camp, Serengeti - Ndutu ***

Serengeti Savannah Camp heeft de kenmerken van een camp van een ontdekkingsreiziger met faciliteiten van het heden. Simpel gezegd heeft Serengeti Savannah Camp alles wat u nodig heeft en niets wat u niet nodig heeft in de bush.
Lees meer »

Ikoma Bush Camp, Serengeti ***

Ikoma Bush Camp is een permanent tentenkamp. Ikoma Bush Camp ligt ten westen van de Serengeti op ongeveer 3 kilometer van de gate van de Serengeti. Vanuit Ikoma Bush Camp maakt u game drives in het westelijk deel en centraal Serengeti.
Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap