Zoeken
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.

Prijzen op aanvraag
Omdat we accommodaties op volume inkopen, kunnen we u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de accommodaties.

De prijzen geven we op aanvraag.
Printen | E-mail

Accommodaties South Luangwa National ParkGraag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in South Luangwa National Park welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties in South Luangwa National Park die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in South Luangwa National Park. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in South Luangwa National Park, neem gerust contact met ons op.

Bilimungwe Bush Camp, South Luangwa NP ****

Bilimungwe Bush Camp is een bush camp dat avontuur en comfort met een groot gemak combineert. Daarmee is Bilimungwe uitermate geschikt voor de avontuurlijk ingestelde Afrikaganger die toch van enig comfort houdt.


Lees meer »

Chamilandu Bush Camp, South Luangwa National Park ****

Er gaat niets boven wakker worden in Chamilandu Bush Camp. Ontwaken in de bush in de vroege ochtend kan niet veel beter dan met het kabbelende water van de Luangwa rivier, de zonsopkomst achter Chindeni Hills en een prachtige Afrikaanse lucht.


Lees meer »

11-daagse Bush and Beach safari Zambia en Malawi ** nieuw**

Een prachtige lodge safari waar de bush van Kafue NP en South Luangwa NP wordt gecombineerd en afgesloten op het strand van Lake Malawi bij een van de meest populaire doch kleinschalige accommodatie Kawa Maya. Een safari voor de reizigers die zowel in de bush als aan het strand wil genieten van de geboden kwaliteit. **nieuw**  €€€€€


Lees meer »

Tafika Camp, South Luangwa National Park ****

Tafika Camp is het basiskamp van Remote Africa Safaris en de eigenaren John en Carol Coppinger die tevens de managers zijn. Daarmee biedt Tafika Camp een comfortabele en gastvrije familiesfeer in de fraaie natuur van South Luangwa.


Lees meer »

Chikoko Trails Camps, South Luangwa National Park ****

Chikoko Trails Camps bestaat uit twee bush camps, te weten Chikoko Tree Camp en Crocodile River Camp. Chikoko Trails Camps liggen op de westelijke oever van de Luangwa rivier en ten noorden van het hoofdkamp Tafika.


Lees meer »

Chindeni Bush Camp, South Luangwa National Park ****

Chindeni Bush Camp is één van de luxere bush Camps in South Luangwa. Het compleet gemeubileerde Chindeni Bush camp bestaat uit vier fraai ingerichte luxe tenten.


Lees meer »

Kapamba Bush Camp, South Luangwa National Park ****

Kapamba Bush Camp ligt op de oevers van de Kapamba rivier in een onbedorven en uniek deel van South Luangwa NP. Kapamba Camp is een uitstekende locatie om dit gebied van South Luangwa te ontdekken.


Lees meer »

Mfuwe Lodge, South Luangwa National Park ****

Mfuwe Lodge ligt bij de Luangwa rivier en aan een lagune in South Luangwa National Park. Mfuwe lodge bestaat uit 18 luxe chalets welke allen voorzien zijn van een douche, ligbad en apart toilet, elektriciteit en ventilator aan het plafond


Lees meer »

Zungulila Bush Camp, South Luangwa National Park ****

Zungulila Bush Camp is een onlangs geopend Bush Camp met een charmante uitstraling van het oude Afrika uit een vervlogen tijdperk. Zungulila Bush Camp ligt op een heuvel met een adembenemend panoramisch uitzicht over de grote Kapamba vlakte en op de naastgelegen rivier.


Lees meer »

Mwamba Bush Camp, South Luangwa NP ****

Mwamba Bush Camp ligt aan de Mwamba rivier verscholen onder het groenblijvende dak van Ebbenbomen en met uitzicht op de omliggende bush en de Mwamba rivier.


Lees meer »

Luambe Camp, Luambe NP ***+

Luambe Camp ligt in de noordelijke sector van South Luangwa National Park in het oosten van Zambia. Hoewel Luambe Camp gecategoriseerd kan worden als zijnde in South Luangwa North, ligt het in werkelijkheid in het veel kleinere Luambe National Park


Lees meer »

Kuyenda Bush Camp, South Luangwa National Park ***+

Kuyenda Bush Camp heeft iets onmiskenbaars en speciaals te bieden. Kuyenda is een eenvoudig camp maar gelegen in de schaduw van de bomen aan de Manzi rivier.


Lees meer »

Track and Trail River Camp, South Luangwa National Park ***+

Track and Trail River Camp ligt op een top locatie aan de oever van de Luangwa Rivier in Zambia en op slechts vijf minuten afstand van de ingang van het South Luangwa National Park.
Lees meer »

Flatdogs Camp, South Luangwa National Park ***

Flatdogs camp ligt zoals veel andere camps en lodges op de oever van de Luangwa Rivier. Dichtbij de ingang van South Luangwa national park gelegen, ligt Flatdogs ideaal om (night)gamedrives en wandelsafari's te maken in het park.


Lees meer »

Thornicroft Lodge, South Luangwa National Park ***

Thornicroft lodge is een schitterende lodge in het hart van Afrika's meest ongerepte wild en natuur gebied South Luangwa National Park.
Lees meer »

Nkonzi Camp, South Luangwa NP ***

Nkonzi Camp ligt diep in het hart van South Luangwa National Park en ver weg van andere accommodaties. Vanaf het moment dat je de tent uitloopt, ben je meteen op safari in een van Afrika's mooiste safaribestemmingen.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap