Printen | E-mail

Accommodaties aan de kust van Tanzania.
Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties aan de kust van Tanzania welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties aan de kust van Tanzania die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps aan de kust van Tanzania. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie aan de kust van Tanzania, neem gerust contact met ons op.

Ras Kutani, Kust Tanzania ****

Ras Kutani is een prachtige en luxe accommodatie aan een lagune met mangrove en een parelwit zandstrand. Een perfecte combinatie voor een prachtige ligging en een exclusief bounty gevoel en een romantisch verblijf aan de kust van Tanzania.
Lees meer »

Lazy Lagoon, kust Tanzania ****

Lazy Lagoon is een privé eiland voor de kust van Tanzania en op ongeveer 6 kilometer van Bagamoyo en een uur van Dar es Salaam. Het eiland wordt omgeven door een koraalrif en daarmee ligt Lazy Lagoon op een ideale en prachtige locatie.
Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap