Printen | E-mail

Accommodaties Tuin-route Zuid-Afrika

Onze favoriete accommodaties in de Tuin-route regio.

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in de Tuin-route regio. De accommodaties worden door ons en onze partner gezien als favoriete accommodaties in de Tuin-route regio en welke we graag aan u adviseren voor uw maatwerkreis in Zuid-Afrika. 
Accommodaties in de Tuin-route regio die we u dus van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties zijn er nog meer accommodatiemogelijkheden in de Tuin-route regio. 

Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van ** (eenvoudig/budget) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. 

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in de Tuin-route regio, neem gerust contact met ons op.

Hunters Country House, Plettenberg Bay ****

Hunter's Country House ligt tussen de steden van Knysna en Plettenberg Bay en beschikt over weelderige tuinen. Hunter's Country House wordt geprezen om de uitstekende keuken en een geweldige service en kenmerkende stijl van de gracieuze interieurs en prachtige accommodatie.


Lees meer »

Kanonkop House, Knysna ****

Kanonkop House beschikt over een glorieuze ligging op de heuvels boven Knysna. Kanonkop House is een familiebedrijf en biedt boetique accommodatie, uitstekende service en uitzicht over de lagune van Knysna naar de beroemde Knysna Heads en de oceaan. Kanonkop House is een intieme accommodatie met een ontspannen en gezellige ambiance en een smaakvolle inrichting met unieke kunstwerken.


Lees meer »

The Plettenberg, Plettenberg Bay ****

De Plettenberg ligt op een rotsachtige landtong en kijkt uit over een eindeloos uitgestrekte ongerepte kustlijn en de majestueuze Outeniqua Mountains. De Plettenberg biedt een exclusief uitje in het hart van deze populaire badplaats. De 37 individueel ingerichte kamers, suites en villa’s van De Plettenberg beschikken over adembenemende vergezichten.


Lees meer »

Tsala Treetop Lodge, Plettenberg Bay ****

Tsala Treetop Lodge ligt temidden van de schaduw van het inheemse bos en kijkt uit over groene bomen en glooiende valleien hoog boven de bosbodem. Dit magisch verborgen plekje ligt tussen de kustplaatsen Plettenberg en Knysna en biedt heerlijke luxe, een uitstekende service en lekker eten.


Lees meer »

Beachy Head Villa, Plettenberg Bay ***

Beachy Head Villa is gelegen in een rustige woonwijk van Plettenberg’s met aan de overkant van de weg van het strand. Beachy Head Villa ligt daarmee op een toplocatie en met een ietsw verhoogde ligging beschikt Beachy Head Villa over een prachtig uitzicht over de zee en het natuurreservaat. Tevens is er een gemakkelijke toegang tot het strand.


Lees meer »

Christiana Lodge, Plettenberg Bay ***

Christiana Lodge is een architectonisch ontworpen boutique lodge met een ligging in de chique woonwijk van Solar Beach in Plettenberg Bay. Christiana Lodge ligt op 5 minuten lopen van het populaire strand van Robberg en kijkt uit op een natuurlijke moerasgebieden en de schilderachtige inheemse bush.


Lees meer »

De Zeekoe Guest Farm, Oudtshoorn ***

De Zeekoe Guest Farm is omringd door het Swartberg en Outeniqua gebergte. De Zeekoe is een in bedrijf zijnde boerderij gelegen buiten Oudtshoorn. De prachtig gerestaureerde hoeve dateert uit de vroege jaren 1800. De Zeekoe Guest Farm telt 15 ruime kamers en suites welke smaakvol in levendige kleuren zijn ingericht.


Lees meer »

Emily Moon River Lodge, Plettenberg Bay ***

Emily Moon River Lodge is een exclusieve accommodatie en ligt net buiten Plettenberg Bay en verscholen tussen Milkwood Bomen op de oever van de Bitou rivier. Acht van de tien chalets genieten van een rustig uitzicht op de rivier en het moerasgebied.  Alle chalets van Emily Moon River Lodge hebben houten vloeren en een grote open haard.


Lees meer »

Hog Hollow Country Lodge, Plettenberg Bay ***

Hog Hollow Country Lodge ligt buiten Plettenberg Bay in de inheemse bossen en boven op de Matjies River Gorge. De 16 smaakvol ingerichte suites van Hog Hollow Country Lodge liggen verspreid over de weelderige tuinen en bieden een Afro-chique luxe met een privé dek. Vanaf het dek kunt u genieten van de spectaculaire vergezichten en glooiende heuvels.


Lees meer »

Lairds Lodge, Plettenberg Bay ***

Lairds Lodge ligt tussen Knysna en Plettenberg Bay en is een prachtig landhuis op een 24 acre landgoed. Lairds Lodge is een gracieuze Cape Dutch hoeve te midden van uitgestrekte tuinen, inheemse fynbos en met uitzicht op de bergen.


Lees meer »

Phantom Forest Eco Reserve, Knysna ***

Phantom Forest Eco Reserve ligt in het weelderige Phantom Forest Eco Reserve en daarmee net buiten Knysna. Phantom Forest Eco Reserve ligt aan de voet van de Phantom Pass en is omringd door moerasland, bossen en langs de kust met fynbos. Een Marokkaans gevoel wordt gecreëerd door een combinatie van aardetinten, felle kleuren en de romantiek van Noord-Afrika.


Lees meer »

Robberg House, Plettenberg Bay ***

Robberg House is een van vier luxe villa's en beschikt over een prachtig panorama over de zee en een natuurgebied. Robberg House ligt nabij het strand en het frisse en moderne huis bestaat uit 10 ruime kamers en suites. Alle kamers en suites beschikken over een eigen balkon waarvan sommige met uitzicht op zee.


Lees meer »

Rosenhof Country House, Oudtshoorn ***

Rosenhof Country House is een Victoriaanse hoeve uit 1852 in Oudtshoorn en ligt in een oase in het droge Karoo landschap. Rosenhof Country House beschikt over 12 stijlvolle kamers met en-suite badkamer en met een landelijke charme en van alle gemakken voorzien. Twee vrijstaande suites beschikken over een eigen lounge, zwembad en een terras met uitzicht op de bergen.


Lees meer »

Rothman Manor, Swellendam ***

Rothman Manor ligt op een 3,5 hectare groot landgoed dat grenst aan een privé eco-reservaat in Swellendam en aan de voet van de Langeberg Mountains. Rothman Manor is een boutique retraite met een landhuis en 2 gastenhuizen als zogenaamde historische Cape Dutch gebouwen welke dateren uit 1834.


Lees meer »

Cottage Pie Guest House, Plettenberg Bay **

Cottage Pie Guest House ligt op enkele minuten van het populaire strand van Robberg Plettenberg in een rustige doodlopende weg. Cottage Pie Guest House beschikt over een eigentijdse inrichting die prima samengaat met de cottage ramen waardoor er een comfortabele ruimte wordt gevormd die toegang biedt tot de veranda, een schaduwrijk terras en het zwembad.


Lees meer »

La Plume Guest House, Oudtshoorn **

La Plume Guest House is een 1902 Victoriaanse hoeve op een nog in bedrijf zijnde struisvogel-, alfalfa- en wijnboerderij. La Plume Guest House ligt in het rustige Olifants River Valley aan de rand van Oudtshoorn en omgeven door de spectaculaire Swartberg.


Lees meer »

Waterfront Lodge Knysna, Knysna **

Waterfront Lodge Knysna is een gezellig pension gelegen aan de rand van de Knysna Lagoon. Waterfront Lodge Knysna wordt gerund en beheert door de eigenaren en bestaat uit 8 comfortabele kamers die uit komen op een balkon of patio. Op een kamer na bieden alle kamers een prachtig uitzicht op de lagune.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap