Prijzen op aanvraag
Omdat we accommodaties op volume inkopen, kunnen we u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de accommodaties.

De prijzen geven we op aanvraag.
Printen | E-mail

Accommodaties Victoria Falls.
Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in Victoria Falls welke we regelmatig gebruiken in onze maatwerksafari's en onze lodge safari's.
Accommodaties in Victoria Falls die we u van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties boeken we nog veel meer lodges en tented camps in Victoria Falls. Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van * (zeer eenvoudig) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. Met een + of een - kunnen we nog aangeven wanneer een accommodatie naar onze mening net tussen twee *en in zit.

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in Victoria Falls, neem gerust contact met ons op.

The Elephant Camp, Victoria Falls *****

The Elephant Camp ligt op een privé concessie welke aan de ene kant grenst aan de Masuwe rivier en aan de andere kant aan de Zambezi kloof. Vanuit The Elephant Camp heeft u een fraai uitzicht over de bush en de op de adembenemende spray van de Victoria Watervallen.


Lees meer »

Victoria Falls Hotel, Victoria Falls ****

Victoria Falls Hotel in Victoria Falls luxe hotel ligt in hartje van Victoria Falls en ademt een authentieke oud-koloniale sfeer uit met een fraai uitzicht richting de watervallen.


Lees meer »

Victoria Falls Safari Lodge, Victoria Falls ****

Victoria Falls Safari Lodge in Victoria Falls ligt aan de rand van het Zambezi National Park en op ongeveer 5 minuten van de watervallen en het stadje Victoria Falls.


Lees meer »

Ilala Lodge, Victoria Falls ***+

Ilala Lodge in Victoria Falls ligt ideaal op slechts 5 minuten lopen van de watervallen. Ilala Lodge is een sfeervol ingerichte en prettige lodge.


Lees meer »

Pioneers Camp, Victoria Falls ***+

Pioneers Camp ligt in het Zambezi National Park op de oevers van de Zambezi rivier. Pioneers Camp beschikt over zes luxe tenten, een lounge tent en een eettent.
Lees meer »

A´Zambezi River Lodge, Victoria Falls ***

A'Zambezi River Lodge in Victoria Falls ligt op 4 kilometer van de Victoria Watervallen. A'Zambezi River Lodge is een middeklasse lodge op de oevers van de A'Zambezi en wordt regelmatig door de wilde dieren uit de omgeving bezocht.


Lees meer »

Gorges lodge, Victoria Falls ***

Gorges Lodge is een kleine accommodatie gelegen op een natuurlijke rots met uitzicht op de Batoka Gorge waar de Zambezi stroomafwaarts een weg zoekt na een val van 111 meter bij de verderop gelegen Victoria watervallen.
Lees meer »

Old Ursula camp, Victoria Falls ***

Old Ursula Camp is een intiem kamp gelegen op een privé terrein in het prachtige Victoria Falls Private Game Reserve en op slechts 10 minuten van de Victoria watervallen.
Lees meer »

Lokuthula Lodge, Victoria Falls **+

Lokuthula Lodge in Victoria Falls is een onderdeel van de luxueuze Victoria Falls Safari Lodge echter zijn de luxe Lokuthula lodges selfcatering.
Lees meer »

Amadeus Garden Guesthouse, Victoria Falls **

Amadeus Garden Guesthouse in Victoria Falls is een eenvoudige maar comfortabele accommodatie en gelegen in een fraaie tuin. Het guesthouse ligt op loopafstand van het centrum van Victoria Falls. 


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap