Printen | E-mail

Accommodaties West-Kaap Zuid-Afrika

Onze favoriete accommodaties in de West-Kaap regio.

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in de West-Kaap regio. De accommodaties worden door ons en onze partner gezien als favoriete accommodaties in de West-Kaap regio en welke we graag aan u adviseren voor uw maatwerkreis in Zuid-Afrika. 
Accommodaties in de West-Kaap regio die we u dus van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties zijn er nog meer accommodatiemogelijkheden in de West-Kaap regio. 

Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van ** (eenvoudig/budget) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. 

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in de West-Kaap regio, neem gerust contact met ons op.

Bushmans Kloof, Cederberg ****

Bushmans Kloof ligt in de uitlopers van de Cederberg Mountains en is een exclusief privé wildernis reservaat en wellness-retraite. Het eco semi-woestijn reservaat wordt gekenmerkt door een uitgestrekt en ruig landschap en is malariavrij. Het wildlife bestand telt geen roofdieren. Wel is er een uitzonderlijke Bushman rotskunst te zien.


Lees meer »

Grootbos Forest Lodge, Walker Bay, Southern Cape ****

Grootbos Forest Lodge ligt in de schilderachtige bergen en het zeegebied van Grootbos Nature Reserve. Omgeven door het oude Milkwood Forest wordt de fraaie accommodatie terecht Forest Lodge genoemd. Grootbos Forest Lodge biedt een weids uitzicht over een natuurlijk paradijs en de luxe accommodatie nodigt u uit om te genieten van de rustige sfeer.


Lees meer »

Grootbos Garden Lodge, Walker Bay, Southern Cape ****

Grootbos Garden Lodge ligt op de hellingen van Duineveld Mountain en kijkt uit op het pittoreske Hermanus zeegezicht. Grootbos Garden Lodge wordt omgeven door de prachtige kleuren van het fynbos en het groen van de inheemse bush.


Lees meer »

Morukuru Ocean House, De Hoop, Southern Cape ****

Morukuru Ocean House ligt in het De Hoop Nature Reserve dat gekenmerkt mag worden als een van de meest pittoreske kust reservaten langs de zuidkust van de Kaap. Morukuru Ocean House is gelegen in het inheemse fynbos en de moderne bouw met veel steen en ramen laten u genieten van de vergezichten over het fynbos en de oceaan.


Lees meer »

Sanbona Dwkya Tented Lodge, West-Kaap ****

Sanbona Dwkya Tented Lodge is een luxe oase in het malaria-vrije Sanbona Private Reserve. Met een ligging in een ravijn en op een droge hoefijzervormige rivierbedding, wordt Sanbona Dwkya Tented Lodge omringd door indrukwekkende rotsformaties welke ooit de thuishaven waren van de Khoisan bevolking.


Lees meer »

The Marine, Hermanus ****

The Marine is een luxe accommodatie gelegen op de rotsen met uitzicht op Hermanus 'Walker Bay. The Marine beschikt over een prachtig uitzicht op zee en over een directe toegang tot het strand. De 42 individueel ingerichte kamers en suites beschikken over een prachtige smaakvolle inrichting met ieder ook een prachtig uitzicht op de zee en de bergen.


Lees meer »

Cliff Lodge, Gansbaai ***

Cliff Lodge is een stijlvol pension aan de kust op de rotsen boven Walker Bay en op korte afstand van Hermanus. Cliff Lodge beschikt over een directe toegang tot het strand en een ononderbroken uitzicht op de zee. Deze intieme accommodatie biedt persoonlijke service in een luxe accommodatie.


Lees meer »

Sanbona Gondwana Lodge, West-Kaap ***

Sanbona Gondwana Lodge ligt in het malaria-vrije Sanbona Private Reserve en kan als exclusief toevluchtsoord worden gezien met uitzicht op Bellair Dam en de onbegrensde vlaktes en bergen. Sanbona Gondwana Lodge is een typische rieten Karoo hoeve en bestaat uit 12 luxe suites met een eigen terras of balkon.


Lees meer »

Sanbona Tilney Manor, West-Kaap ***

Sanbona Tilney Manor is een exclusieve accommodatie gelegen in het malaria-vrije Sanbona Private Reserve. Sanbona Tilney Manor is omringt door inheemse tuinen en beschikt over prachtige vergezichten over de bergen en de vlaktes. Zes eigentijdse suites in neutrale tinten bieden ruime, comfortabele kamers en een privé-veranda. Tijdens de koelere avonden zorgen de open haarden voor een gezellige sfeer. 


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap