Printen | E-mail

Accommodaties wijngebieden Zuid-Afrika

Onze favoriete accommodaties in de wijngebieden van Zuid-Afrika waaronder Stellenbosch, Drakenstein Valley en Franschhoek.

Graag geven we onderstaand meer informatie over een aantal accommodaties in de wijngebieden van Zuid-Afrika. De accommodaties worden door ons en onze partner gezien als favoriete accommodaties in de wijngebieden van Zuid-Afrika en welke we graag aan u adviseren voor uw maatwerkreis in Zuid-Afrika. 
Accommodaties in de wijngebieden van Zuid-Afrika die we u dus van harte kunnen aanbevelen in diverse boekingsklasse.

Naast deze selectie van accommodaties zijn er nog meer accommodatiemogelijkheden in de wijngebieden van Zuid-Afrika. 

Aan de verschillende accommodaties hebben we onze eigen waardering gegeven. Daarbij gaan we uit van ** (eenvoudig/budget) tot ***** (zeer luxe). Hiermee willen we u graag een indicatie geven van wat u mag verwachten. 

Heeft u vragen of belangstelling voor een andere accommodatie in de wijngebieden van Zuid-Afrika, neem gerust contact met ons op.

Delaire Graff, Stellenbosch *****

Delaire Graff ligt op de schilderachtig gelegen wijngaard Helshoogte Pass net buiten Stellenbosch op tussen de bergen en omringd door wijngaarden. Deze mooie accommodatie bestaat uit opvallende architectuur, prachtig aangelegde tuinen en beschikt over een hedendaagse Afrikaanse flair.


Lees meer »

Babylonstoren, Drakenstein Valley ****

Babylonstoren beschikt over een bijna mythische schoonheid en is een nog steeds in bedrijf zijnde wijn- en fruitboerderij gelegen in de glorieuze wijngaarden van Drakenstein Vallei. De mooi witgekalkte muren van de Cape/Nederlandse gebouwen vormen de fraaie buitenkant, terwijl het interieur een combinatie van erfgoed en het moderne leven uitstraalt.


Lees meer »

Mont Rochelle, Franschhoek ****

Mont Rochelle is omgeven door schilderachtige wijngaarden met op de achtergrond de dramatische bergen. De omgeving van Mont Rochelle geeft u daarmee een oase van rust en elegantie. Mont Rochelle ligt net buiten Franschhoek en beschikt over een rietgedekte accommodatie met een landelijke uitstraling in een prachtige omgeving.


Lees meer »

La Petite Dauphine, Franschhoek ***

La Petite Dauphine ligt op een prachtig landgoed net buiten Franschhoek. Omringd door boomgaarden, wijngaarden en indrukwekkende bergen ligt La Petite Dauphine in een groen paradijs. In deze adembenemende schoonheid die samengaat met een luxe accommodatie en attente service.


Lees meer »

La Fontaine Franschhoek, Franschhoek **

La Fontaine Guesthouse ligt in de Kaapse wijngebieden in het pittoreske stadje van Franschhoek. Het statige oude huis van La Fontaine Guesthouse biedet een spectaculair uitzicht op de omliggende bergen. La Fontaine Guesthouse is een erfgoed en beschikt over 14 luxe en ruime kamers met elk een sierlijke Victoriaanse bad.


Lees meer »

River Manor, Stellenbosch **

River Manor zo genaamd “owner runned” gerestaureerde accommodatie in het historische Stellenbosch. River Manor ligt te midden van prachtige tuinen en beschikt over grote en fraaie veranda’s welke gezamenlijk veel rust bieden terwijl de accommodatie op slechts een loopafstand van het levendige centrum ligt.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap